Jako každý rok, leč letos o trochu lepší než slabé předcházející ročníky.
http://www.cyclepassion.com/
Pokud jde o mé pořadí:
1. listopad, myslím, že ty tretry budou špičkové, tvrdé navenek i hebké zevnitř zároveň, škoda, že nejsou vidět ty..kufry,
2. září, i když na těch rukavicích nejde poznat značka připadají mi takové praktické, hned použitelné,
3. květen, to loukoťové kolo (v bílém!) bude určtě citlivé na každý impuls jezdce.
Trochu mám problém s dubnem, jestli se ten zips na Rockshock triku dole nezasekává (když se mezi jezdec a zip dostane látka), to je pak vo nervy.
K prosinci bych řekl, že Topeak je vždycky značka kvality, mám od nich pumpičku a nářadí.
K srpnu mám otázku: nepraskne to? Netušil jsem, že Easton dělá i obojky!
Co Vy na to jako znalci materiálu?
mě se líbí duben, ten nepromokavý dres...
Pánové,člověk by měl být vděčný za každý krásný den-tudíž i měsíc.
Myslíš jako, že by ten matroš měl bejt rozvrženej po jednotlivých dnech a ne po měsících. Já bych řekl, že je to dobrý nápad. Určitě by se tak dostalo i na zobrazení detailnější a to i jednotlivých dílů jako představec, kotouče, sedlovka atd. Šlapky bych nezobrazoval.
A s odborným osobním výkladem zobrazených...
Právě, já jak ke stáru už blbě vidím tak ani nemůžu na té úvodní straně poznat jaký je to plášť na tom zadním kole. Napadl mne hned Schwalbe Nobynick (zbožňuji ho pro jeho přilnavost), ale ten vzorek mi přijde jako trochu drobější, možná je to ten Bontrager, ten je rychlejší, ale umí pěkne uhnout, když to nečekáš.
Ta bílá vidle, to bude asi ta s lištičkou.
A byl by hrich nezminit nakonec na okraj i neco k modelkam :o) Ony to tentokrat nejsou totiz zadny fifleny s bulimii, ale skutecny cyklistky, co jmeno, to skoro legenda.
Hele netahej sem ty harašmetský sexistický narážky a radši se podívej na červen - nemůžu rozeznat (je to trošku rozmázlý) co to tam má za kufry na tretrách , zdá se mi že jsou nějaký velký, bude to nějaký moderní systém, možná v tom nebude zůstávat bláto a tak.
Ale já jsem tam radku, wewerku, světlušku ani LeeLoo nepoznala. 8-)))
Zamyslete se, děvčata, jestli nenastal čas pro kalendář Nakole2010.
to nam davas rok, abysme zhubli? :D
Kdo tady mluví o hubnutí. Kalendář "Vyžlata na kolech", to tedy nemusím. Kalendář na rok 2009 by už se asi nestihl a letopočet 2010 vypadá pěkně opticky.
Myslíš něco takového? 8-)))
http://revue.idnes.cz/holky-ze-stredoceske...
Upozorňuji, že každoroční pokusy v tomto směru nikdy zatím nevyšly. Tak kvalitní matroš tady prostě asi nemáme, vezmi si třeba ten výplet na kole Easton nebo ten Topeak (ostatně i to triko rock je shock).
No co, 12 slušných kol by se tu snad našlo, to mi neříkej že ne :-) V nejhorším jich stačí i méně, jen se pak u některých budou muset nafotit různé detaily z různých stran, snad to pak nikdo nepozná ;-)
K těm dalším doplňkům, jako je třeba nějaká ta polonahá žena v popředí, se preventivně nevyjadřuji, mám se rád a nechci dostat přes tlamu :-))))))))))))))
Že vo tom vůbec začínáš já jsem si ničeho takového ani nevšiml. Hele, ale to květnové kolo v bílé barvě mít pod sebou, zacvaknout pedály, předklonit se, to by byla jízda, pevné loukotě...
Hele, můžem začít v Třeboni, když už si beru ten "snídaňový kostýmek" pro Airlina :o)))