Omlouvám se, asi jsem úplně blbej, ale za nic nemůžu najít, kam kliknout, abych vyřešil problém: od jisté doby se mi už "velká sluníčka" (tj. témata, kam někdo něco nového napsal) už neřadí pěkně pohromadě nahoru, ale zůstávají roztroušená, často až na další stránce. Kde je ten kouzelnej čudlík, co to spraví zpátky? Prosím... :-)
U každého ze sloupců (jméno příspěvku, kdy založen, atd.) máš takové šipečky nahoru a dolů ;-)
Blbá otázka: Co je za symbol u těch příspěvků mezi sluníčky?
Koukám, že nejen blbá otázka, ale i blbě formulovaná. Správně mělo být: Co MÁŠ za symbol...
Jinak mě třeba ve FF nefunguje automatické přihlašování. Nejčastěji je to tak, že je předvyplněné jméno i heslo, ale příště automaticky nikoliv, a tak to pořád zaškrtávám a pořád nic.
Jo, tohle se mi dělo ve FF i v IE asi tak tři měsíce zpátky. Pak se to samo spravilo...
Otázce nerozumím - kdeže mám co za symbol?
Já mezi sluníčky tedy mezi osluníčkovanými diskusemi mám diskuse se symboly:
nic - diskusi jsem viděl, ale zatím tam nic nepřibylo
malý žlutý puntík - diskusi jsem nikdy neotevřel
škrtnuté sluníčko - diskusi jsem otevřel, ale nezajímá mě.
Mám vše seřazené dle času posledního příspěvku, takže některá sluníčka jsou až na dalších stránkách, pokud přibyde hodně nových témat nebo se diskutuje v tématech, která mě nezajímají.
Takhle to mám právě taky. Dřív se ale přednostně nařadila všechna velká sluníčka nahoru. Vyhovovalo mi to víc...
Aha, tak to je proto, že přestal fungovat odkaz
http://www.nakole.cz/diskuze/sekce.php3...
Já to nikdy nepoužíval, proto moje série blbých otázek.
Řazení podle sluníček jsme zrušili. Při současném množství diskuzních příspěvků to už dost zatěžovalo server. Ale připravujeme novou verzi, kde by to mělo být vyřešeno lépe.
koukněte na www.zasmskuj.cz -> fakt je to dobrý!