Kdo by chtěl jet se mnou tak tady jsou nějaké propozice:
http://www.bike-forum.cz/forum/nedele-5102008...
Honem než je obsadí Američani
plany revansistu zhati, cyklistove boubelati!
Bylo to super !!!
Rád jsem Vás všechny viděl. Doufám že počasí bude ještě spolupracovat a budem si moct takhle pěkně zabajkovat :-)
Ps: Ještě budou fotky.....
....a zde jsou: http://bajkr.rajce.idnes.cz/brdy/#album
Kudy jste to jeli mládeži ? Nemůžu tam nic poznat. Já jsem si tady posbíral info a v sobotu jsme jeli cca to samé - po cyklostezce do Zbraslavi a odtud po červené na Plešivec. Propojit jsem to nemohl, protože jsme takoví pomalejší.
Překvapilo mne:
1. jaké jsou tam pěkné úseky (už Zbraslav - Černošice je úplná nádhera)
2.že se Vy pražáci nezdravíte (to mi přišlo až blbý)
3. jakou máte výbavu, pánečku, to jen tak u nás nějakej vidlák nemá.
Jsem jinak docela unesen a zvažuji, že vidlákov za podobným účelem opustím častěji. Máte tady ještě nějakou podbnou u Prahy ?
Jelo se přes Zbraslav - Cukrák - Černolice - Stožec - a po trase zimních TransBrd domů :-)
k 1. - ano, máme to tu super
k 2. - my zdravíme
k 3. - žádnej extra cyklo materiál nevozíme :-)
...prostě se taky přijeď někdy ukázat...rychle nejezdíme :-)
Zajímaly by mne dvě věci:
1. To jsou ty Transbrdy nějak vyznačené ? Všiml jsem si, že s červenou vedla dost často velká žlutá šipka (trojúhelník), ale vedla až na Plešivec. Pak se někde odchýlila ve sjezdu po zelené k jezírku.
2. Jak jste jeli některá místa např. v úseku před Černošicemi s tyčí a dítětem???!o)))). Měl jsem tam toho nejméně v jednom místě ve sjezdu plné kecky.
OPRAVA: Černolicemi (ne Černošicemi)
kluci se odpojili a jeli kolem Cukráku a my včetně Medůzy s Kadlem na vyhlídku a po červené na Jíloviště, pak kousek zase společně a do Černolic zase odděleně. Fakt malá za ním vlála, ječela ve sjezdech a do kopce křičela rychleji.
Noo, Kadla poslu pesky jenom kdyz je to tak prudky, ze musim za sedlo :o)
Takze v nedeli jednou musela dolu pesky :o) a to ve sjezdu od Babky smerem k rozcesti pod Straznym pri ceste na panoramatickou Revnickou cestu (sjezdik).
Dokonce jsme dali i ten kamenitej brodik u rozcesti.
Akorat jsem si rikal proc to tak drnca a ona chudak mela prazdny kolo :)
Nekde ten rafek dostal takovou slupku, ze je na nem boule dovnitr :(
Moc hezký fotky některý :-) myslím, že ta příroda je teď akorát ta jedna z nejhezčích :-)) jediné, co mě bere jsou ti jedinci, kteří se brání tomu, vzít si na hlavu ten škopek :-( nechápu :-(
tak třeba v případě mé dcery, tak ta jí normálně nosí, ale až pod kopcem zjistila, že nemá na hlavě helmu :-(
Ten lepší případ, kdy to zjistí v sedle.
tyve to jsou super fota!
neděle byla fakt super, pohodová vyjížďka i když ne tak úplně rodinná :-) tempo akorát, na nás pomalejší se ochotně čekalo a jak je vidět z fotek i ta brblající se často do objektivu smála. Cestičky tam jsou fakt pěkné a díky průvodci "žlutočernému" jsem poznala část "trasy trans -brdy" zimní varianta. Tak snad počasí bude i nadále přát a ještě si něci podobného zopákneme.
Já byl trochu jinde, ale taky tam bylo hezky, tak jestli ti nevadí, že ti to strkám do vlákna, ale nechce se mi zakládat nový....
http://jurimir.rajce.idnes.cz/vyjizdka_5.9._-...
dost dobry :-) ale vypada to skoro ze jste nedelali nic nez ze jste pozovali pro fotografa :-)) Tamtudy rad jezdim silnicni projizdky.
to ne:o) Drtivou většinu času jsme prokecali:o))) A taky se kocali vyhlídkama! No a někde mezi tím jsem našlapal něco přes 80km...