Sraz je u konce a je čas na rekapitulace...
Takže co se vám líbilo a co byste udělali jinak?!?
Byla jsem sice v pozici "nehrajícího kapitána", ale i autocyklistika má své kouzlo :o)))
Všem děkuji za velmi a to velmi příjemnou společnost. Byly to s vámi bezva strávený 3 dni.
Milošovi móoooc děkuji za programovou část - prohlídka pivovaru, zámku i muzea byly super a trasy byly parádní. Alespoň pokud mohu soudit podle ohlasu zúčastněných :o)))
No a jídlo... Tak o tom toho tady bylo řečeno už tolik, že bych to prostě víc nerozmazávala :o)))
Mějte se všichni krásně a už se těším na setkání v listopadu v Třeboni :o)))
Povánoční v listopadu?
No toto!
8-)
Ale kdepak, chce to láááázně :o)))
Během týdne vyrobíme informaci.
Kdyz to bude ke konci listopadu, tak ja to tady snad ukecam, ze se mi chce domu:-)))
Bude to 14.-17.11. a info bude cca za týden. A esli se ti to nehodí, tak si to vyřiď se studenty - holt si měl zajistit, aby tu revoluci začali o pár dní pozdějc :o)))
No chceme jet doooom, ale nemuzu zamestnavateli rict, ze si beru dva mesice volna:-) A navic me PRAZDNINY (he, ve triceti dobre, ne) zacinaji az 19. 12, takze 14.11 je moc brzo. Planujem tak konec litopadu.
Ale premyslel jsem o nejake akci na bezkach. Ale to kdyztak zalozim nove tema, at ti tady v te chvale nedelam bordel:-)
nechcete se sčuchnout v Hr. Králové u příležitosti sleziny cyklocestovatelů, co tam ten vékend organizuje Martin Stiller ? < cyklocestovani.cz >
Ne.
Ale pokus o reklamu dobrý :o)))
No nejsilnejsi zazitky z Oslavan mam dva) jednen byl cervena a druhej schody)) vice chvaly napeju ale az budu sedet u klavesnice PC. Ta mobilni nic moc. 105 km D1 a predjizdel nas Zahradka s Ondrou))
Tak já jsem úspěšně všechny své pasažéry rozvezla a už jsem doma.
Byla to paráááááááááda :o)))
Plzeňská sekce už je taky doma. Zvládli jsme to za 3,5 hoďky od domu (pardon - zámku) k domu. Cestou jsem si akci trochu hodnotilaa hodnocení jednoznačně kladné. Takže co bylo tentokrát
Pardon ono se mi to nějak "samo" odeslalo 8-)))
...pokračování
Takže co bylo POPPRVÉ:
- opět několik nových tváří od (ne)známých nicků
- někteří měli možnost spát na zámku
- radka byla bez kola (viz výše)
- fafejt s Jéňou byli konečně s kolama
- a já jsem si projela první brod v životě
Všem děkuji za příjemnou společnost a za to, že jste mě k tomu průjezdu vyhecovali. 8-)))
Též jsem doma,dojel jsem oklikou,ale za světla.Radko díky.bylo to moc příjemne pocyklolehování.Díky všem,kteří měli se mnou trpělivost,když jsem zrovna zavazel a brzdil je,i když sám většinou nebrzdím.Zvlášť děkujem Petrunovi,že nás venkovany vyvedl z Brna.Ušetřil nám fůru času.Miloš byl perfektní průvodce a starostlivý vůdce.I když mě věnoval zvláštní pozornost a podrobně vysvětlil cestu než jste mne opustili v " terénu",přesto jsem dokázal zabbloudit.
'Pražákům se omlouvám,že jsem do vás rýpl.Ale musím vás pochválit,chovali jste se spíše jako Moraváci.Opatrujte se všichni,ať si můžem zase někdy společně zajezdit.
ještě jsi zapomněla na tu první společnou nakoláckou saunu ;)
"...co byste udělali jinak..."
Těch dobrot bylo fakt moc. Na příští sraz by se měly vyhlásit POVOLENÉ KVÓTY na množství. A přísně kontrolovat! 8-)))
....a prohibici?...
To v žádném případě. Já se bez tekutých "antidepresiv" neobejdu. To bych ten brod nedala. 8-)))
V tom případě je předchozí příspěvek diskriminační.Někdo jezdí na tekutá "antidepresiva",někdo na pevné cukry a tuky.
V určitém směru diskriminační je. Pokud bych "nepožila", tak některé úseky trasy neprojedu (některé neprojedu ani po "požití"), což je dost velká diskriminace. 8-)))
Brod?:-)
Souhlasím,nebude problém s chrápáním
Náhodou, špunty fungovaly dokonale. Ale že může rezonovat a tudíž i vibrovat postel, jsem fakt netušila. 8-)))
Je vidět, že jsi ještě mladá nezkušená holka.
Ale pouze v oboru chrápání. 8-)))
Ještě pár nocí se mnou a jsi profík :-)))
P.S. Takže příště budu rozdávat nejen špunty do uší, ale i pružné podložky pod nohy u postelí.
Příští noc mám zamluvenou já, nezapomeň!!!
Bylo zcela nepřehlédnutelné, že noc z tebou je nezapomenutelný zážitek :o)))
To víš, že nezapomenu. Bude mi ctí, potěšením a národním svátkem s tebou strávit noc. Běda jak jí prospíš!! :-)
To záleží na tobě... :o)))
Hmmmmm, jsou tady věci.....:-))
Já to tušila, že půjde do tuhého, ale neboj, budeš držet kliku :o)))
My jsme na dálný sever dorazili ve 20.15. Díky ČD jsme posledních 30 km jeli na kole. Kompenzací nám byl krásný západ slunce v Bad Schandau. Naštěstí i když jsme jeli za tmy na dost rušné silnici, němečtí řidiči se chovali velmi ohleduplně. Zbytek pozdějí až se dám do kupy.
Líbilo se vše) mooc) takže všem díky za bezva akci, která nezklamala)) stahuju fota a skoukl jsem video. Takže komentář přidám k fotkám, páč fotky bez popisek být nesmí :-) tak snad co nejdřív zpracuju a dodám..
Tvoje fotky bez popisku? To by snad ani neslo!!!! Tesim se, co zas vymyslis:-)
No bude to boj :-) čím ale víc budu vymýšlet, bude to dýl trvat...
Jo kdyby někdo chtěl, tak "pár" fotek je tady http://wert.rajce.idnes.cz/Podzimni_nakolacky... . :-) a jsou odemčeny i Alpy pro ty, kdo nebyli na srazu..
...já chciiiiiiii zpáááááááátky...
...a klidně si dám ještě jednou ten očistec se zajišťováním ubytování :o)))
uzasne, ty popisky tomu opravdu dodavaji stavu
Děkuji, děkuji :-))
Pěkný fotky. Líbí se mi jak a kudy nosíte kola.
Chybí mi tam pár záběrů z tý sauny.
Zjišťuji, že kominík má konečně slušný kolo a opustil ty hybridy. Jen ještě vzadu takový ten houpač mu chybí.
V sauně jsem bohužel nebyl, vyměnil jsem ji za 13°Františka :-) kdybych byl, dokument by byl))
Taky ses měl nafotit jak sjíždíš ty schody ! o))))
Pěknej je taky ten "most" s kominíkem"
A záznam z GPS by měl být týden na http://utrack.crempa.net/report/saved_report...
Teda, nechci rejpat, ale kolik promile antidepresiv v krvi měl o tomto víkendu průměrný cyklista na Moravě? Stačí odhadem...
;-)))
Tak průměrný cyklista, to nemůžeme tušit, protože v naší společnosti se nacházeli jen samí naprůměrní a ti teda byli, samozřejmě, antidepresivní nadprůměrně :o)))
Udělals to móóóc pěkně, za to ti patří velká chvála, ale těch fotek "ANTIDEPRESIV" je tam nějak moc. To by musela být ta butylka Burajdy bezedná a my našrot. Takže, když ty počty zredukuješ a uvedeš na správnou míru, tak na tebe neprásknu, že sis po tom sjezdu schodů měnil nejen obvazy na ruce, ale i trencle :-)))))
Říkal jsem si že těch antidepresivních fotek stačí jen pár, tak jsem vybral každou druhou. A po schodech byla náplastička pouze a ne obvaz :-)) a chápu, že jsi naštvanej, že jsi to neviděl :-))))
Nám se moooc líbilo, Radim všechny zdraví, když ráno ostudně prospal a nestihl se rozloučit :) Werte, tláča byla výborná!
Jj, bratr hlásil, že Kominíci udělají nějakou větší objednávku :-) Zajistíme, zakoupíme a předáme :-)
Copak, že se nestihl rozloučit, ale bábovka na něj nezbyla :o)))
Bylo to bezvadné :-) Díky všem, co k tomu přispěli. Škoda, že Třeboň je moc daleko, zvlášť v tuhle roční dobu...
hele nevymlouvej se! Já to měl do Hodonína taky daleko! Ostatně do Oslavan to taky bylo skroro pět hodin ve vlaku, ale dorazil jsem! :o)
Tak si najdi vhodnej spoj a přijeď!
Daleko? My to měli vlakem 497 km, cesta zpět nám díky zpoždění trvala bez pár minut 12 hodin. Takže souhlasím s Jurimírem, je to jen výmluva.
No dyť jsem neřekl, že nepřijedu. Vzal bych zimáka, vhodného pro přepravu vlakem, jestli se teda bude jezdit.
Hele, třebas se zajedeme kouknout i na Temelín :o)))
Jo abyste to nemuseli hledat jako já teď, tak Wertova diskuse na téma jarní sraz je tady: http://www.nakole.cz/diskuze/tema.php3?id=6991...
FAJNOFKY uz jsou taky doma i s vysluzkou - takze zadne kvoty na priste nepovoluji, Jirrik chudacek ma aspon nasledujici tyden co jist (jo jo pro ty, co nebyli - opravdu toho bylo tolik)
Bylo to super pocinaje zahajovacim burcakem, spanim pod uzasnou perinou, krasnymi vyjizkami, boji o sprchu a konce zazitky, ktere nam "ti, co nejeli a jen tu klabosili" muzou slepe zavidet
A taky že závidí... :-)
Si klidně mohl přijet a pěstovat se mnou autocyklistiku :o)))
Éééé... moc nemohl... V autě musím mít nohu vystrčenou z okýnka, aby byla nahoře, a musím mít řidiče. Toho jsem nesehnal, a noha by mrzla :-)))
No problem - si moh mít klidně lůžkovou úpravu a nohy ve spacáku :o)))
Tak už jsem taky chvíli doma (dal jsem si cestou prohlídku Chrudimi a Pardubic, kde jsem vojákoval + večerní hokej PCE-MB tamtéž) a akci hodnotím jako vydařenou......a nejvíc se mi líbilo, že jsem to nepořádal, měl čistou hlavu a jel slepě podle pokynů tam kam se mi řeklo:)))
Tak uz taky doma... pracka se pere, v ruce drzim misku s lecem z plechovky (no znam, lepsi, to je pravda) a zitra si pekne pojedu po D1 zas do Brna a nasledne do BA :|
ale... sraz byl supr. I presto, ze jsem se nemohl zucastnit patecni vyjizdky, tak jsem si to tentokrat hodne uzil. Sobotni projizdka byla presne podle meho gusta. Zacatek pozvolny po peknych cestach i mimo asfalt.. Vystartovani sekce "mladi, neklidni a Wert" z Dalesickeho pivovaru nemel chybu. Nasledna cervena se sekci pro kamziky byla genialni. Nedobrovolne koupani v Jihlave i ukazkovy let pres riditka pri nastupovani na kolo (vim, zni to divne) bylo jen korenim celeho vyletu. Ikdyz v nekterych chvilich jsem si rikal, jen at to ted neni dotretice... napr takovy pad do srazu jsem provozovat vazne nechtel :)
Co se lidi tyce, tak to bylo vazne supr!
a Wert ma muj respekt za sjeti zameckych schodu! Ja na to proste odvahu nemel.
jo a nechapu, jak me banda 9cyklistu muze zapomenout pred hospodou a vubec si neuvedomit, ze jim nekdo chybi! Dohnal jsem je az na zamku
No jo no, tak už nám to odpusť! u tebe se prostě nepředpokládá, že nebudeš stíhat a že se budeš ploncat někde vzadu, tak jsme předpokládali, že jsi už někde vepředu........nebo prostě někde okolo
ploncat je nádherný slovo!
Krásně to zní! Ale teda nevím, co to znamená:o(
hele Petře, co jsi vlastně dělal, když jsi se ploncal?
V Třeboni ti to předvedu já :o)))
Budeš v Třeboni ploncat? A jenom na srazu nebo celej měsíc?
Mám se na to nějak specielně připravovat?
:)
Buď připraven! :o)))
ale prd, proste jste se na me vsichni vykaslali!
po scitani lidu a ovecek ses nikam ale vubec nikam nemel schovavat
nejdriv zmizel kominik a pak ses vyparil zase ty, no vas chlapy aby cert vohlidal
jo! zensky si nas musej hlidat! a ne nam takhle podle zdrhat!
???!!!!!!! takže ty se couráš někde po parkovišti a nakonec za to můžu já???!!!!!
:)))))))
Potrefena husa se vzdy ozve :p
Mely jste si me hlidat obe... ty i LeeLoo, pac jsem byl vas "mighty driver" a bezeme by jste tam byli jeste ted :p
Jako, že by se tam PLONCALY ještě teď ?!? :o)))
Ahoj, všecky vás pozdravuju z pohodlí našeho obýváku, kde prožívám poslední opojné chvíle posledních třech dnů. Myslím, že mi vše dojde až zítra kolem šesté hodiny ráno. To se vrátím z rajské zahrady zpět do toho ....... života. Vše podstatné jsem již řekl v Oslavanech, takže mi věřte, že už teď se těším na další setkání. Ale zpět k tématu, má odpověď zní : není co vytknout a co bych udělal jinak? O tom nebudu mluvit, ale když budu mít tu příležitost a možnost, tak to udělám. Kecy(i) nemaj cenu. Dobrou noc a krásné sny přeje Jenda.
Tak a je to tady! Pomóóóct,já chci zpátky a klidně budu spát venku :-))))
Malý předkrm z pivovaru Dalešice. Trochu jsem fotil mobilem, víc fotek nemám
http://kominik.rajce.idnes.cz/Pivovar_Dalesice/
Hezké :-) hlavně historické "okénko" se povedlo :-)
Tak i já jsem už doma :-)
Vidím to tak, že to bylo absolutně super !!!
Byli jste všichni skvělí - díky a zase příště.
ps: Správný biker jede červenou :-))
Hele, já v rámci autocyklistiky jela se světluškou na Templštejn taky po červené. Bude se nám to rovněž počítat?!? :o)))
Já jen, že sem už hoďku doma, žiju a zbytek dodám...
teda kluku, tos to jel po svejch celý?????????????,
Néééé, jeli jsme s Radiem (Radiusem) vlakem v 18.46 (btw to tempo tam bylo dost extrémní), no a v praze skoro v jedenáct.... mám sjeto 99,8 km..... :-D
Tak abych to schrnul : Další stovka s vozíkem, super zkouška terénem v údolí Bobravy, další super lesní asfalt, moc dobré oslavanské pivo, vždycky jsem chtěl spát na zámku, vždycky sem se chtěl podívat do pivovaru, báječný průvodcem, dokonalé stezky tak, jak já si je představuju, těžní věže skoro jak na Kladně, krásná údolí a výborný oběd. Skvělé párty na 14. Super koláče!!! skvělá společnost. Pivovar v Dalešicích, 2 přehrady, hustá červená a cigára, úžasnej mlýn s příjemnou umělkyní (která si mě nějak dobře pamatovala - odtud vítr vane), vysokánskej most. Přenášení kol přes ohradu. Super jízda na vlak, přenášení kol přes železniční koridor, schozená bruslařka a super volná praha...
tak fotky tady přátelé...
http://jurimir.rajce.idnes.cz/Nakolacky_sraz_v...
Dobrý to bylo!
Jenom postele byly málo vyhřívané :-)
spatne jsi to mel zarizeny, ja mela vzdycky vyhratou ;)
Přece kvůli Burískovi nepřijdu o večerně-noční dýchánky na "14". Jeho chyba, že chodí tak brzy spát. Leda by si vzal do postýlky jiná "kamínka". 8-)))
... třeba termolahev! 8-)))
No, to bych neriskovala. Teď prodávají dokonce takové ve tvaru zvířátek, tak aby pak Burísek nepřišel do řečí, že s pí s bobrem :o)))
Burísku máš pochvalu před nastoupenými koly za komentář k Tvému filmování v pivovaru :-) Moc se Ti to povedlo))
Naštěstí nefilmoval své doplňující otázky na slečnu průvodkyni, jinak by z toho byl celovečerní film :o)))
Jo a mimochodem - mému autíčku se autocyklistika (najezdila jsem tam přes 350 km !!!) tak zalíbila, že se mu z Oslavan vůbec, ale vůbec nechtělo. Ačkoli jsem - pro jistotu, jak jinak - vyjela k domovu tou nejznámější cestou na dálnici, kterou z Oslavan znám, během 5ti minut jsem zase stála před cedulí "Oslavany"...
Tak jsme to holt vzali přes Zbýšov na Velkou Bíteš :o)))
Ten Miloš měl asi pravdu - měla bych ty svoje stránky přejmenovat z "vrstevnice" na "kufrnice" :o)))
Anebo prostě všechny cestou vedou do Oslavan :o)))
No přesně! My vyjeli z Oslavan, asi půl hodiny jsme se snažili jet po nějaké objížďce až jsme dojeli zas do Oslavan... :) Je to tam okolo nějaký začarovaný.
Tady jsou fotky ze soboty :
http://leteckaposta.cz/175207234
Poslušně hlásím, že jsem opět zde. :-)
Trochu jsem se cestou zdržel... ;-))
Nahlášený to bylo, tak se povoluje :o)))
Byla to suprovní akce, díky za možnost zúčastnit se ji. Trasy byly betélné:-), zejména ta "je to kolem řeky, to bude pohodová rovina"... Kolo už je v servisu, odnesla to patka a povolený přední konus... Nákoláci jsou fajn chlapci (tož aj děvčice samosebou), těším se na nějaký příští sraz či akcičku...
Jj, jak říkáš, sledoval jsem to oťukávání přehazky o kameny :-( dej to dohromady a můžeš přijet a s kominíkem a pár odolnými jedinci dáme zelenou :-) uvidíš, že i zelená může být někdy dost dobrá :-) ale není kolem řeky(( no a až ji dáme, tak sjedem na červenou a uvidíš že červená na Gryblu není jetelná v kuse jak ta Vaše moravská :-)
Podle mapy by to mohla být celkem nenudná vyjížďka... ;-)
Tak to máš pravdu. Těptínsko nezklame, to mi věř. To počasí už ale na nás bude možná nevlídné( no nic, nebudu tu už ale plnit vlákno plánovanou vyjížďkou. Té jsou témou Oslavany a sraz)) Takže si dovolím apelovat na moravské chasníky, že by opravdu stálo za to, udělat podzimní sraz 09 někde ve Vašem kraji. Břeclavsko, Valticko.. Oslavany byly vážně fajn, ale kraj sklípků, který je na Valticku, Bílovicku i jistě jinde má také své kouzlo. Párkrát jsem tam na kole byl a vzpomínky jsou nádherné. P.S. žeby jsme do spolupořadatelství zatáhli i Bananovníka??? Oslavany byly skvělé, ale je třeba hledět k zítřkům :-)))
Myšlenka hezká, ale brzdi s tou pětiletkou - tohle plánování se nám moc neosvědčilo :o)))
Stačí, že už se teď můžeme těšit na jaro a pak se uvidí...
Ale pamatovat si ten námět budem :o)))
Hele hele, držitelko kliky, jak jako pětiletka??? Dyk je to už ani ne za rok!!!!! :-)
Já vím, jen co se párkrát vyspinkáme a pofrčíme...
Hele, jak ten čas letí, to vím vždycky, když se kouknu do občanky, tak mě toho tady ušetři, jo :o)))
A vůbec - vezmete mě sebou, když jsem abstinent?!? Já budu fakt hodná :o)))
Takovejch je víc, tak v poho :-)))
Ufff, takže můžu i trochu zlobit, jo?!?
Už jsem začínala mít strach, jak to ty 4 dny bez "zlobení" vydržím :o)))
Tak konečně jsem smetl tu hromadu, která tady na mě od čtvrtka čekala a můžu se vyjádřit ke srazu.
Moc se nám to s Petrou líbilo. Vůbec jsme nelitovali, že jsme jeli takovou dálku (497 km). Páteční společná projížďka byla moc pěkná a i ten sólo výlet, který jsme si s Petrou udělali v sobotu stál za to i když jsme nejeli po červené. Kdyby nebylo srazu, sami bychom se do Moravského Krumlova ani do Dukovan nevypravili.
Jsme rádi, že jsme vás co známe už z Mácháče viděli a ty které jsme neznali, že jsme se s nimi seznámili.
Cesta domů byla trochu anabáze, ale díky endorfinům ze setkání jsme to brali jako příjemné zpestření.
Preview http://picasaweb.google.com/Bananovnik28...
Při pohledu z okna a na teploměr si říkám, jaké jsme měli v Oslavanech štěstí na počasí. Teď na kolo ani náhodou! Brrrrrr!!!
Neboj, v Třeboni bude hůř :-)))
Proč? U nás je právě teď 16,5 st. :-) Sice začíná poprchat, ale je teplo... Akorát mne je nějaká zima, v krku bolí... ach jo...
No jo, to je "osmičková angína" :o)))
No nevím, zda je to angína "osmičková", ale i Jéňu bolí v kčku:-))
Jaké bakterie obsahuje burčák?
Bakterie ne ale virus hepatitidy A ano
hahaha, poučka pro moraváky i ostatní - nepijte burčák, dostanete žloutenku?? :-)
no bať, proto preferuju slivovicu, tam žádnej bacil nepřežije.
Ještě že mi spadla do batohu ta Banánova, ale zatím moc nefunguje, Fafejt mi jí schoval. Asi mi z ní dělá archivní.:-))))
A stejně sem marod, i když jsem ji upíjel a ta je teda sakra luxusní...
Jestli on je nebyl na tý osmičce navštívit :o)))
Hmm, tak koukám, že Ai nás má na svědomí víc :-( peru do sebe stopangin co to jde :-(
http://picasaweb.google.cz/Bananovnik28...
Další kolo...
Banáne, ty zvíře, koukej opravit "Všichni se musí hezky přichistat", kdyby to viděla úča, takovou hrubici.
No, ta idilka je také slušný renonc ;-)
A Hekinen... Já nejsem s měkkým, ale s tvrdým! Y samozřejmě... :-)
Omlouvám se všem, začnu opravovat, psal sem to v buse, po 12 hodinách školy a je mi fakt špatně... Ten Airline plival všude...
I tobě? Tož vítej v klubu chrchlajících... ;-)
Koukám, že ti chlapi nic nevydrží. Jak je to s tím SLABŠÍM pohlavím? 8-)))
ja jsem zdrava jako ripa.... ze by to bylo Burajdo tou saunou?
V sauně jsem nebyla a jsem taky zdravá......bude to asi tím pohlavím :-))))
proste jsme se povedly :D
ehm... "wert v brodu" = "hekynen v brodu"? :)
http://picasaweb.google.cz/Bananovnik28...
mas v tom bordel chlape :)
Bylo to jako vždy. Pěkné, moc pěkné.
Ostatní tady už asi vše podstatné uvedli, nemá asi velký smysl to psát všechno znova.
Snad abych do budoucna začal uvažovat o jiném typu přibližovadla, protože sjíždět ty krásně rozbitý sjezdy po kamenitých lesních cesách na krosu není zrovna úplně to pravý ořechový:)
Fotky snad během dnešní noci, odkaz přidám.
Njn, kominík na Tebe bude muset plivnout slinu HT :-)))
Je to těžký dilema, ti řeknu.
Na ježdění po rodný hroudě se mně jeví ten kros jako ideální.
Je teda pravda, že v několika úsecích při těch sjezdech jsem si tak říkal, že bych rád to kolo dovez domu vcelku a že ať ty rámy nakonec vaří kdokoliv, tak doufám, že to dělá dobře:))
Pravda, Kominík se vlastně sychroval na Alpy, kam se nechtěl tahat s krosem :-))) jinak by na něm jezdil doteď))
Tak, první den už je tam. Další dva dny snad do hodiny.
http://miral.rajce.idnes.cz/
Už jsme taky něco stvořili.
http://burisek.rajce.idnes.cz/Oslavany_2008...
Ještě máme pár fotek z neděle. Ale to zpracujeme až zítra. Postýlka volá. 8-))
Helejte - vy všici, kerý jsem nakazil svým chrchláním - ode mě to nemáte, protože jsem se na to ptal v sobotu doktorky, jestli to je přenosný a ona mi řekla, že ne, takže jste se nakazili někde úplně jinde, máslíčkové! :-)))
Tak Světluška.... a nebo nám zdravý oslavanský vzduch nějak nesvěčil...
Tak to mi vysvětli... Nakazil jsi nás svým chrchláním, ale od tebe to nemáme? Přenosný je všechno - kdysi přenesli (v Mostě to tuším bylo) i celý kostel... :-)
Hele, nestraš, nebo se ještě začnu bát, jestli neotěhotním :o)))
Kdo by si chtěl koupit nové krosové kolo do 10 000,- tak je tu téma :-)) ať nedostanu vynadáno, že taky nic neřeknu :-)
Tak teda ted me dostala Bananova fotka Burajdy poprve brodici :DDD Spadla jsem pod stul a mam chechtave krece :D
Jinak vam zavidim tu cervenou, dost mi pripomina cervenou v okoli Berounky na jinem nakolackem sraze. Podobne stoupani jsme tam taky meli :)
Nakonec trosku lituju, ze jsem s vama nejela, ale zase na druhou stranu je to dobre, pze me prepadl zakerny bacil a cely vikend bych tam asi jen prokaslala.
Já nevím, já bych se tak nesmál, nakonec Burajda tam na obrázku jasně je, na kole jede, leccos je někdy v životě poprvé, ale kde je ksakru ten brod?o)))))))))
A potom - chci vidět ty wertovy schody! Ty mi teď leží v hlavě ještě víc.
tady přece ...
http://jurimir.rajce.idnes.cz/Nakolacky_sraz_v...
A nebo tady http://wert.rajce.idnes.cz/Podzimni_nakolacky... máš je i s "mým" sloupem :-))) základ byl to pustit dolů rychleji, než kolepostávající uchopí fotoaparáty a zaostří :-) jsem si téměř jist, že dokumentovat mou jízdu dolů nikdo nestačil :-) a PBčku to prý stačilo a rozhodně je nepojede :-) pošli mi přes obálku adresu a pošlu Ti video s PBčkovými čtyřmi pokusy :-)
Ten cákanec krve je tvůj anebo to už tam bylo? :-)
Kůžička na kloubu trošičku krvácela až dávno po :-)))) Sem si říkal, přeci si nepotrhám rukavice a jel bez nich :-)))
Jo a na kameře je i průjezd Burajdy brodem :-)))
Přiznávám, že nevím, co je to za brod na té Banánově fotce. Ten, co jsem si započítala jako první, byl trošku hlubší a je to tenhle.
To byl nějakej v lese, ale podle mě před tím místem, který máš vyfocené ty, potom je možné, že si kecala a to je od tebe nehezké a nesportovní :-D
Zajeďte si do údolí Kačáku nebo poblíž Záhořan ;-) Tam je těch opravdových brodů už tolik, že to nestačíte ani počítat :-)))
jednou jsem je počítala a i s tím posledním v Zahořanech, který se dá objet po lávce jich je 15. Pak po žluté z Okrouhla se jede jenom potokem, to kdyby se někdo chtěl opravdu jen brodit :-)
Taky myslim, ze je jich kolem 10. Vetsina z nich se da(la) obejit.
Jinak po zluty z Okrouhla do Davle je jen 1 potucek a 1 brod (az v zahoranskym udoli), nemusi se jezdit vubec potokem.
Nebo jestli myslis z Okrouhla na druhou stranu, tak tam ano. Tam je to krasne. Az teda na tu prehlidnutou (nenatrenou) zavoru a modriny kousek pod rameny to bylo fajn :)))
ano, myslím na druhou stranu, je tam furt bahno. Brody jsem dlouho nepočítala a nechce se mi jít hledat článek o nich, ale asi jich opravdu tolik nebude, ale víc jak 10 :-)Co kdybychom je jeli spočítat? v neděli má být až 14 stupňů :-)
Kompletní rozcestník dostupných odkazů a ještě něco navíc najdete tady http://www.vrstevnice.com/akce/2008/09zari...
Pokud se objeví další odkazy s fotkama apod., tak je, samozřejmě, přidám.
Ještě jednou díky všem, byla to paráda. Endorfíny mám nastřádány ještě na pár dní :o)))
fotky nemam, tak jsem aspon zplodila nejaky ten souhrn: http://fajnofky.blog.cz/0810/podzimni-sraz... (doufam, ze si to nikdo nebude brat osobne)
Moc hezky napsaný.
Akorát myslím, že ve výčtu sebevrahů vyrazivších z Dalešic po červené si zapomněla na Hekynena, což ti asi nebude odpuštěno:) Mám neodvratný dojem, že těch šílenců, co nás cykloturisty předjeli s hukotem náklaďáku, bylo šest:))
5+1 :-)
A kdyby si Jéňa stíhačka stačil podřadit když ho míjel ten "hučící náklaďák" tak nás bylo sedm :-)))
Si z toho děláte prdel, ale mě vážně poprvé v životě zradil můj zlatý Admirál. Zařadil jsem zprávný převodový stupeň, šláp do pedálů a nic. Než jsem stačil zjistit kde je problém, tak jste byli fuč.Vážně, slovem nelžu.:-))))
ja Ti verim, vzdyt jsme nejeli ani moc rychle. Prumer byl kolem 25km/h na tom 3km dlouhem useku :)
Co si tim chtěl jako říct, já umím i sedumdesát..........z kopce.
Máš u mě za jedna i s hvězdičkou :-)) Dáme to dohromady, už vlastně jsme dali - já budu fotit a Ty psát :-))
Hele tak to by nešlo, o post fotografa se nás bude střídat víc:))
Co všechno má v náplni práce fotograf, že se o to tak rvete, pánové? 8-)))
Musel by povinně do sauny s aparátem :-))
sakra, to abych si pujcil od nekoho poradny fotak
fotografove se budou hodit :D
ja nafotim vzdy vse a vsude, i to co by jsi nechtela ;p
tak to vyzkousime treba v treboni ju? jsou slibovane lazne ;)
ok, ale nasledna cenzura se nepripousti, vse co nafotim se zverejni :) ale musis vymyslet popisky :)
hele tak to se těším čím dál víc do tý Třeboně:o))))
A bude se tam vůbec jezdit na kole? 8-)))
Teď mě napadá, šéfová tu není. Jen počkejte až si to přečte!!!
moc hezky jste se měli :-), ale my povaleči jen nediskutovali na pochybných vláknech. V neděli jsem si odskočila na vyjížďku s BF a bylo nás neuvěřitelných 49, tedy na začátku. Divoký sjezd u nás po zelené se stal osudný jednomu mladému a "neklidnému" Byl chudák omotaný o strom, ale zvedl se a otřepal a po vycentrování kola nasedl znova na kolo a i když mohl šlapat jen jednou nohou, tak statečně dojel 40 km do Prahy místo, aby sedl na vlak. Teprve včera se přiznal, že když dojel domů, jel do nemocnice a 3 dny si poležel na JIP, odražená játra, 2-3 stupeň otřes mozku a polámané rameno. Netušili jsme, že je to tak vážné, tvrdil, že mu nic není, ale prý bude v pořádku.
To je úžasný. Vyjde to i knižně? Bude z toho 250dílný seriál? No vážně, královsky jsem se pobavil.
moc se neradujte, tohle byl zatim prvni vyplod meho zenskeho mozecku podobneho zanru (sama doufam, ze ne posledni), ale.... znate to, jakmile clovek neco podobneho CHCE vytvorit, tak to nejde. Tohle jsem smolila, kdyz se mi nechtelo jit spat a takhle to dopadlo :D
Zakazuju Ti spánek :-))
Člověk se na chvilku věnuje práci, která ho živí, a nestačí se divit. Takže popořádku
LeeLoo má dvě jedničky s hvězdičku a zvláště za to, že jsem díky ní také na společné fotce :o)))
No a vy ostatní - asi nejlépe řečeno slovy největšího sebelítostivce na zdejší diskuzi: "myslela jsem, že jste moji praví kamarádi a přátelé, ale jsem vámi hluboce zklamána" :o)))
Ovšem neradujte se předčasně - sečtu vám to v Třeboni i s úrokama, hadi jedni :o)))
tak to nebylo diky mne ale diky Wertovy od nehoz jsem ty fotky stahla ;)
Ajaj... no tak wert má taky jedničku, ale jen jednu, protože zapomněl to mlíko :o)))
Kurnik, je to zklamání tady už móda, nebo snad epidemie? ;-)))
Sis nevšiml smajlíka?!? To přece bylo myšleno jako ironie a ftip :o)))
Tak konecne jsem se dostal ke GPS
sobota:
http://www.bikemap.net/route/89792
nedele:
http://www.bikemap.net/route/89795
Tak doplněno o nové odkazy :o))) http://www.vrstevnice.com/akce/2008/09zari...
http://picasaweb.google.com/bananovnik28
tak moje fotky..
Jako dobrý, komentáře super, lámu se smíchy, ALE: píšu se HEKYNEN:-) a v tom brodu jsem to opravdu já a NE Wert... ;-))
V tom brodu opravdu nejsem já, ale hekinen :-)))
Panáček večeřel ftipnou kaši, že? Ti dám s měkkým! :-))
S krátkým a měkkým.
Tož, kurva, to teda jako NEE! Pošlu ti číslo na tu "moju"... A vůbec vlastně, jak to zrovna TY můžeš vědět?!?
:-))
A mě bys ho neposlal??? :-)))))))
(to číslo)
Myslím, že si doma večer promluvíme!! :-))
a se mnou si vecer nepromluvis? :)
Ráda Tě uvidím, přijeď a můžeme si povídat ve třech :-)))
ááá tady chce být ještě někdo bit :-))))
Na druhou stranu je to na svůj věk a postavu odvážný hoch, ten PéBéčko. Že by po dlouhé době bylo v naší obci mezi kopci veselo??? :-)))
Jen upozorňuju, že u nás je škodná povolená střílet. :-((
stesti perje odvaznym :)
ale neboj, ja to myslel ve vsi slusnosti, co si to o me hned myslite :(
Neboj za povídání se u nás nestřílí a myslím, že to Jéňa ani neumí :-))))
Neboj se, zbraň nemám, prát se neumím, srandě rozumím a rád tě uvidím. Napsal bych k tomu ještě něco, ale taky se bojím, bojím. Fafejt nikdy nespí. :-)))))
Jj. jak řikáš !! :-(((
Stíhačkovi ho klidně pošli, až si to přečte Fafejt, rána nedožije :-)
dobrá, tak s tvrdým a krátkým :-)
Promiň.... Už sem toho werta opravil...
Tak se hned nečil MekYnene...
Oslavany z pohledu hostitele.
NaKoláci jsou výborná parta, která si ale zachovává svou autonomii jedinců. Sešlost to byla opravdu pestrá a byly to tři krásné uvolněné dny. Jestli mně něco mrzí, tak to, že jsem neměl na to, abych se zúčastnil krásných mejdanů na čtrnáctce. Kdybych chtěl vytrvat, tak bych už nezvládl den následující. I tak toho bylo dost. Snažil jsem se ukázat co nejvíc, ale program není nafukovací a lákadel bylo mnoho. Sypu si popel na hlavu za páteční dezinformaci, že jsou v Ivančicích burčákové slavnosti. Netušil jsem, že tradiční pátek – sobotu změnili na sobotu – neděli. Pokud jde o ubytování, mohlo by být i něco komfortnějšího, ale jak se vše vyvíjelo, tak tam byl přihlášený samý bohatýr, který chce spát v sýpce (ta však stejně padla) a nevěděl jsem, že budete někteří bažit po něčem lepším. U nás není nic, ale v sousedních Ivančicích jsou dva velmi kvalitní penziony a tak mohl být Jinec popřípadě i další uspokojeni. Ale na každé akci se vyvrbí nějaké nedostatky, tak budiž mi to prominuto. Radko, Tobě děkuji za perfektní organizaci. Jako realizační tým jsme snad nezklamali a já doufám, že se k nám čas od času nakoláci vrátí třeba na prodloužený víkend nebo pár dní na dovču i když ne na sraz, ale sólo. V tom případě se s každým rád uvidím. Jen o tom potřebuji vědět dopředu. Jestli stihnu Třeboň bohužel nevím. Zatím se tam rýsují jiné povinnosti, ale v případě, že to půjde, udělali bychom výjezd „Last minits“. Možná bychom se mohli potkat s někým v sobotu 8. listopadu na veletrhu Sport Life. Všechny NaKoláky zdravím a těším se na každé příští setkání. (Třeba při akcích na našich cyklostezkách.)
Tak jsme se dostali i na stránky města Oslavany :o)))
http://www.oslavany-mesto.cz/vismo/galerie2.asp...