Ahoj, lidi! Máte-li někdo z okolí (i většího) chuť, přijeďte si zazávodit na 1. ročník Bechyńského závodu do vrchu. Je to pouhých čtyři sta metrů do kopce, ale vítěz to nejspíš pojede dvakrát, či třikrát (podle počtu lidí). Koná se to tuhle sobotu, 27.září, v Bechyni (u Tábora.) Bližší informace např. na www.mestobechyne.cz. Čus.
Tak jsem si myslel, že někdo zareaguje, ale ono se mi to téma neobjeví ani když rozkliknu cyklistické akce, ani nikde na očích, ale musím se k se složitě proklepat přes různé "předešlé strany", a tak. Asi tedy tahle akcička zůstane případným zájemcům utajena. Škoda. (Anebo - nevíte někdo, kam tuhle pozvánku dát, aby si jí všimlo víc lidí?) Dík za tipy a rady.
my tady na Hané / Olomouc/máme podobnou "akcičku" - výjezd na Štrauzák / je to kolem 4,5 km/, taky je to hodně lidové, ale naprostá většina, co jede /včetně mě/ do toho dá všechno
Čtyři a půl kiláku do kopce - to by mě zabilo! Tedy, záleží na tom, kolik má procent, ale stejně. Tak ať se vám daří!
No, ono nás "pár" totiž bude na téhle akcičce...
http://www.nakole.cz/diskuze/tema.php3?id=7010
No jo, koukal jsem, ale to je nějaká velká světo- (nebo alespoň moravsko-)známá akce. Ale i tady je ve stejný den "Soběslavský maratón" v MTB, takže se trochu bojím, aby nebyli pořadatelé proti závodníkům v přesilovce. Snad někdo dorazí... Držím vám na Moravě palce!
Jo, jo, bude to náročný. Všechno to sežrat a vypít nebude nic lehkýho.
Jen nechapu, jak urcite viteze:-)))
Tak už je po závodě, všem zúčastněným se to líbilo! Věříme, že příští rok přijde závodníků více, abychom si pořádně zazávodili (termín je stejný, poslední sobota v září). Tak se tu mějte, cyklistí, príma, a zas někdy ahoj!