jak spravne usadit galusku Tufo ,na normalni rafky. Stale se chova jako šišate kolo a nedari se mi ji srovnat ,je na to nejaky figl? Diky.
Esi máš na mysli plášťové galusky, tak já to dělám tak nějak všelijak, je na to fígl, ale nevím, jestli ho popíšu dobře. Nasadím ji na té straně co je ventilek, pak ji pořádně natáhnu a tím ji dostanu celou na ráfek. Pak do ráfku jakoby ze strany navlíknu po celém obvodu jednu stranu a pustím se do té druhé. Začínám naproti ventilku a pak tu galusku jakoby promáčku ze trany a vmáčknu do ráfku - dá se říci, že ji tam zacvaknu. Tímhle způsobem pomalu směřuju k ventilku z obou stran zároveň. U ventilku to jde dost blbě, tam to většinou, velmi opatrně! nasoukám tenkým šroubováčkem, nebo něčím podobným. Není to složité, stačí to párkrát zkusit a přijde to samo.
tu plášťovku doporučuji před nafecat tak na 10 a nechat chvilku "vytáhnout", zvlášť na některých kombinacích je to porod. tu první jsem dle návodu nandával snad 1/2 hodiny. V závodu to píchnout , tak to zabalím, pod 5 min. se nedostanu ani náhodou