Potkat cyklistu bez šatů může v někom vyvolat pobavení, v někom údiv, někdo může být pohoršený. Co si ale pomyslíte, když potkáte peloton stovky naháčů?
Jasne, ja jedu. Kdo dalsi?
Nejde jen o to vyjet. Pokud se svleče dav, je poměrně snadné se svléci také. Jde o to to zorganizovat...
Kdepak jste vzali fotky? Nakole má smlouvu s ČTK? Velikost mi silně připomíná ty, co jsou v Novinkách....
Co se takhle svléknout na dnešní pražské cyklojízdě?
Akorát by nebylo dobré upadnout auuuuu.
Jinak dobrý nápad.
V Praze se zatim jezdi v obleceni, bohuzel. Napriklad dneska 16.6. v 18:00 vyrazi cyklojizda z nam. Jiriho z Podebrad na projizdku Prahou. Prijdte se take projet za mesto krasnejsi a prijemnejsi pro zivot!
No já nevím jestli má jízda stovek hambáčů nějaký smysl. Je to podobný jako takový ty pochody gayů a lesbiček, kdy všichni běhaj po ulici s holejma zadkama a křečej: "Já jsem homosexuál!" A tak vlastně místo snahy o začlenění a a respekt ve společnosti, prohlouběj v očích běžných lidí, že jsou nějaký divný a ujetý.
A naháči na kolech? Každej si řekne: "Ježiš to sou blázni s holejma zadkama a co že to chtěj? Jezdit takhle po praze? Kde pak, to ať si radši jezděj nahý v autě a neplašej mi tu děti."
Já říkám upozorňovat ano, ale nedělat ze sebe debila za každou cenu.