Kam mám ekologicky vyhazovat ojeté pneumatiky z kola?
Já bych se zkusil vlichotit někam do pneuservisu. Při neúspěchu bych je hodil do sběrnýho dvora.
Já je nosim do sběrného dvora. Nikdy nebyl problém a na rozdíl od autopneumatik je to zdarma.
Pochopitelně to patřilo nahoru a ne pod tebe. Sem dneska nějakej zabržděnej :-(
To já jsem teď pod tíhou událostí skoro pořád, depka stíhá depku. Už jsem zjistil, že v Pavlovickým železářství mají horolezecký lana mnohem levnější než v Hudáči.;-)
U vás v železářství maj opravdický horolezecký lana? Myslím skutečný, né ty barevný smotaný provazy...
Ale vlastně proč ne - já letos v zimě taky koupil perfektní nepromok + neprofuk zimní bundu na kolo v ondřejovským obchodě na kamna a krby :-)))
HUDY, to je ten obchod kde chodi nakupovat ti meststi vyznavaci outdooru, co si tam nakoupene obleceni, v kterem by se dalo jit na everest berou do mesta, prip. kdyz to na ne prijde, tak na vylet do parciku? se nedivim, ze je predrazeny, koneckoncu z neceho ty najmy platit musi. a nikdy jsem ho nemel rad, nemaji tam kola, lyze, brusle, gps a obecne techniku.
to mas recht, skoro kazdy cesky turista, ktoreho sme kedy vyhrabali spod snehu mal hadry z hudaca bezmedznu doveru k nim--)) na zaklade, ktorej vatsimou podcenili hory. v svojej podstate je hudy dost nobl kseft, teraz je outdoor v mode no ludia skratka chcu dobre vyzerat aj prirode. typicky pripad je moja manzelka, ale ta nakupuje zasadne v bushmane
Pošli je Medvědovi. Na tebou ojetých pláštích Medvěd ještě nějakou tisícovku natočí...
ja som ich vzdy vyhadzoval na strom akurat, ze potom sa pri nas zastavovali ludia a pytali sa kde je tu cykloservis. ja napr. fleecky a veci na turistiku tiez nakupujem najradsej v pracovnych odevoch. pomer cena/vykon je tam super...
http://tn.nova.cz/zpravy/regionalni...
Na vrakáč do Heršpic:-D
Do popelnice! Ty ekologu, ty to tak zachranis