Prosím nemáte někdo zkušenost s příslušenstvím k pláštěnce Jurek Duo Trio. Myslím tím doplněk k pláštěnce, kterým se dá udělat jakýsi přístřešek? Je to dobrý? Nechce si mi nosit stan a mám dobrou karimatku a spacák. Jde mi jen o možnost deště a nouzového přístřešku.
Děkuji Blanka
Myslím že něco takovýho měl Jurimír v Hořicích....
Mám. Nosím to několik let.
Na pěší vandry u nás naprosto skvělá volba! Pláštěnku bych sebou bral stejně a to příslušenství skoro nic neváží a občas to člověk rád využije. Použito naposledy minulý víkend a ze čtvrtka na pátek byla bouřka jako prase půl noci. Chvílema jsem se i dost bál, že mi ten vichr, co tu bouřku doprovázel tu pláštěnku odnese, ale vydrželo to a přes příval deště jsem spal v suchu a přitom na vzduchu. Váha oproti stanu úžasná!
Postavený to máš asi za minutu či dvě. Já se rád ze spacáku před usnutím dívám na nebe a na hvězdy (jsou li vidět) takže to mám položené vedle sebe a když náhodou v noci začne pršet, tak mě probudí první kapky či hřmění a než se fakt rozprší, tak to mám postavený.
Takže já osobně doporučuju všema deseti!
Ale fakt to není stan!
Jo a ještě něco, jednou jsem se pokoušel na to jednou navlíknout dvě pláštěnky a nějak je spojit, aby se pod tím vyspali dva lidi a nefunguje to:o( Tam kde se ty pláštěnky spojovali ta voda protekla a byli jsme mokří oba:o(
Ale pro jednoho dobrá volba. Vejdu se pod to s báglem a jsem v suchu.
Jurimíre, moc vám děkuji za vaši zkušenost o kterou jste se podělil s ostatními. Patřím mezi začátečníky a teprve se vybavuji na vandry a tak sbírám zkušenosti ostatních. Blanka
Rádo se stalo!
A jinak prosím tykat. Jednak je to na Internetových diskusích zvykem, protože nikdy člověk neví, s kým vlastně "mluví" a kdo by tedy měl nabízet tykání a jednak si pak připadám jako stařec, když se mi vyká:o)) A to ještě nejsem! Tedy snad:o) Záleží na úhlu pohledu. Když mi bylo 15 tak mi lidi v mém věku (35) připadali jako starý... :o)
Jinak jezdím dvacet let, tak se klidně ptej na cokoli co ještě chceš. Tady nebo mailem (mám v profilu) jak chceš. Přeji příjemný vandr a pokud koupíš, tak dej vědět, jak se trio osvědčilo...