Ahoj, potřebuji radu. Nikde nemohu najít, jaký je rozdíl mezi hlavovým složením Ahead a závitovým, respektive jestli se nová vidlice dá upravit na oba způsoby. Čeeká mě výměna, mám závitové složení a nechce se mi kupovat ještě složení a představec. Poud byste dokázali poradit i vhodnou vidli na cross, budu dvojnásob vděčen.
Jirka
Ahead je rozměr hlavového složení : 1-1/8". Další rozměr je 1". Závitové složení je určené pro vidle se závitem na krku. Princip ahead a závitu je jiný - myslím, že to kombinovat nepůjde. Hlavně se podívej, jaký máš rozměr hlavy, abys nekoupil vidli s jiným rozměrem!
Kecám po ránu - závitové vidle můžou být samozřejmě taky ahead. Měl jsem na mysli vidle s hladkým krkem a se závitem. Ještě jednou - sorry :-)
zavitove vidly sa daju upravit ako ahead, ale aheadove ako zavitove uz nie. vo vseobecnosti sa vyrabaju v dvoch rozmeroch a to 25,4 a 26,8 .ak ti mozem doporucit dakeho vyrobcu, ktory vyraba obidva systemy v oboch rozmeroch tak je to suntour. maju vcelku siroku ponuku a je v coho vyberat.