Myslíš project tu místní "rovinu" jako loni? :-) Anebo dali jako "deku"? :-))
No možem obojí a ty dostaneš s ním pokud mě zase za Sedlecem na "zabijáku" ujedete :-)))
Jenom se nepodcenuj. Nezapomen, ze kdyz jsme jeli loni se zpozdenim (=svizne) na sraz, zaznamenali jsme asi evropsky unikat: misto toho, aby jeli cyklisti v pytli za babetou, jel babetista v haku za nama :o)
Jinak super, potesilo me uz i samotny tema :o)))
Jo jenomže já abych se před tebou neshodil,tak jsem s tím babetistou domluvil aby mě tlačil.Ale to si neviděl,protože si byl přede mnou :-))))
Tlacne lano? :o)
Tlačná tyč :-)
Kluci,jaké je dole na jihu počasí?Ráno jsem se byl projet,bez slunka,ale dusno.V půl jedné jsem vyrazil znovu,zažil dvouminutový deštík,jel na jih a u Židlochovic jsem to otočil,protože od jihu bylo černo a nechtěl jsem zmoknout.Teď jsem dorazil domů a pere slunce.P.S.A co včera?
Celý den se to střídalo,ale víc bylo slunečno.A dusno jak v prádelně.Kopal jsem odpoledne základy a vypotil nejmíň 5 litrů.Ještě,že sem si koupil "Budějice" a dohnal to :o)
A včera to bylo asi takto : "kurva to je pařák"!
Nevím jak u nás na jihu, ale na severu bylo dnes (vlastně už včera) v Ostravě na Chacharovi do cca 15 h "kurva pařák" a pak byla "kurva bouřka", která vyprodukovala "kurva blato". Naštěstí už jsme (tedy normální lidé a plebs) měli odjeto, takže se v těch sračkách topili už jen "kurva eliťáci"... No, blato měli opravdu všude, vůbec jsme chlapcům a děvčatům nezáviděli...
Nejsem sebevrah abych s váma někam vyjela !!Pro mě by připadal v úvahu až ten sklep :-))
super téma, Kájo, díky :-)
Tutorko, tak já navrhuju následující, my si na ty chlapy počkáme někde ve stínu pod lípou a oni se pak přiženou uřícení... co Ty na to?? já teda na kolo nesedám ani omylem... ale toho řidiče bych taky dělat mohla... a do sklípku moc ráda :-)
Není to nápad k zahození. Já bych na kole klidně jela, ale ne jejich vražedným tempem- prostě klídek,pohoda.
No ale my přece jedeme klídek, pohoda... :-))
Kdybych s váma už kdysi nejela,tak bych ti to i věřila. O pohodě máme každý asi jinou představu :-)))
nevěř jim, je to cháska, pojedou jako pitomci :-) já na kole fakt nee, nerada bych vytřepala Matýska .-) nakonec pod tou lípou můžu počkat sama, se vyvalím někde u Janohradu, snad nepřijede greepeace, aby mě vracely zpátky do vody :-)
Tak ať ti Vašek půjčí fulla! :-)
U Janohradu "hrášci" nejsou, ti řeší bobry v Lednickém parku... ;-)
já fakt nejedu :-) ale díky za nabídku... :-) ony ty neoperované přetrhané vazy na ruce taky nic moc na to kolo... pro mě je ted kolo prostě tabu... a s tím pupkem, co mi nějak vyrostl, by to taky nebylo ono :-)
Taky vzpomínáš na ten mikulovský tahák až do nebe? :-)
Včera jsem si to lupl z opačné strany (Pavlov). Je to tam teda pěkně (s prominutím) rozmrdané (v Pavlově se dělá kanalizace či co). Takže bacha při případném sjezdu!
No abych pravdu řekl,tak mě to víc baví na tu Rajsnu.Šupnu si to potom pěkně lesem po hranicích a líp si zařádím.Nevěřil jsem co je tam sjezdů a cestiček skoro až k Soutoku.
@Vasek....a budete na Vanoce?
To uz ne, to prijede rodina zase k nam. Vyklubani potomka je totiz planovano tak na pulku listopadu, tak je na cestovani s prckem jeste moc brzy.
Ahaa...skoda, se zase neuvidime:-) Tak se treba u vas po vanocich stavime (az pojedem zase na ostrov). Ale to jen tehdy, kdyz me ten cervenobilej dedula da neco s fffooolantem pod stromecek:-)
No pozvani k nam samozrejme plati neustale :o)
No snad tu vasi pidizemicku najdu:-)
My jsme si uz poridili GPSku do auta, tak dokazeme trefit dokonce i do Prahy :o)
já k Vám trefil s kompasem :o)
Ono ti vlastne stacilo jet porad za slunickem :o)
Jak za slunickem?:-) Rano by jel na vychod. V poledne by sedel na trave, protoze by mel slunicko nad hlavou. A odpoledne by jel zpatky na zapad. A spal by tam, co vcera:-)
to by jsme neměli opálenou levou půlku těla a Václav spálený levý ucho:o)
Jeli jsme pořád "na Plzeň" :o))))
Proboha, kolik jste tahli tech lahvi?:-)
:-) A veril bych, ze bys trefil i bez kompasu, jak te znam:-)
@Vasek. V breznu jsme skrz vas jeli, ale autobusak nejak nechtel zastavit na delsi dobu:-) Kazdopadne zeme je to krasna...velka:-)))