Někteří agilní Hanáci se sjedou na vrcholku v neděli 20.7. v 10 hod. Kdo má chuť se přidat na jakémkoliv typu kola bude vítán / slovně, tradiční chléb se solí bude nahrazen později chlebem tekutým/. Pokračování jízdy by nás mohlo zavést na Bělecký mlýn, Hameriku, Plumlov nebo Drahany / příležitost pro vrchaře/. Tož tak.Lehni, sedni, jeď!
tak se nám autor poněkud uťal a příspěvek špatně zařadil, sype si popel na hlavu, radost ze života mu to však nemaří
Jedu na leho,jak pojedeš Ty?
vzhledem k předpokládané silniční trase to vidím na azubáka /hodil jsem malou návnadu i do vod bikefora, možná se ukáže i nějaká "nofá Gesicht"/
Ale zatím nikdo z party nereaguje.Radek má práci s barákem,Bill určitě službu,Sam je též potichu,Finn má víc lodí ,jak kol.Libor možná na dovolené,tak pochybuju silně o nových tvářích
o kousek níž máš první vlaštovku - jak vidno, konstrukci domu netřeba podpírat i o nedělích. Finn jede za sluncem do Maďarska, ostatní ralaxují a k svému probuzení potřebují razantnější metody nebo trénují a na forum nemají čas, pravdou je, že dva borci z BF se k nedělní jízdě hrdinně hlásí /jestli dojedou je samozřejmě jiná věc/
no to jsi se ale pekne utal, diky tomu to ctu az dnes. No tak snad priste.
To mne mrzí,protože včerejší vyjížďka se velice vydařila.Ujeli jsme 85 km,poznali nové cesty.Počasí bylo vlídné vůči nám.Příště Ti dáme vzkaz do schránky
mě azubák ukázal 107. dostal jsem se do míst, kde jsem nikdy nebyl a to oceňuji. po dojezdu jsem ještě stihnul závěr etapy TdF. Roman je pašák, s přehledem se držel s těmi nejlepšími - tak vysoko v průběžné klasifikaci snad náš cyklista ještě nebyl?!