Nemohu nereagovat na stupidní pohled medií na ( dle mého zatím úžasné) výkony Romana Kreuzigera. Napsat po dnešní etapě, kdy přijede 24. se ztrátou pouhých pár minut, že -- " etapa se mu stala osudnou ". Já ve vzteku ani nemám slov. To jsou pisálci, kteří ne, že neví nic o cyklistice, ale oni neví zřejmě vůbec nic... hňupi.
Romanovi cíle a možnosti pěkně vystihl p.Bakalář-rect.Roman je tak psychicky i fyzicky vyzrálí,že v tomhle ročníku Tour de France od něho můžeme čekat cokoliv,ale je mu 22 let a jeho čas teprve příjde.Aspon u mě nesklamal a těším se nejen na Romana do Alp.Cyklista by takovou hloupost nenapsal.Já bych přál Romanovi bílí dres a hlavně at ve zdravý,přijede do Paříže.
přesně tak. Nova se opět předvedla..."Peloton mu ujel a on dojel až na 24.místě..." :-)))
Zachovej klid. Oni nepochopi (a nevi), ze jen par Cechu v historii se mu vyrovnalo. A to je mu 22 let, kdyz to nezk.... muze byt jednou mezi nejlepsimi.
Ti co na kole jezdi vedi, ze kazdy kdo po svych dorazi do Parize, je hrdina. I kdyby byl posledni.
Moje babička byla velkým milovníkem cyklistiky. A takovéto etapové závody, ty obzvlášť měla ráda. A vždycky nám říkávala: "Každému, kdo dojede do cíle bych políbila zadek" Vždycky si na tohle její zváštní vyjádření úcty vzpomenu.
Nevím proč "zasvěcení" pisálkové a komentátoři neuvedou, že kupř. při dnešní etapě dojelo 70 borců (není myšleno nikterak ironicky) se ztrátou více než 30 minut. Před výkony českého závodníka smekám klobouk a to skoro v každé etapě (včera 8.!).
Romanovi výkony nemá cenu vůbec komentovat, je fakt borec. Dneska bylo komnetování Tour obohaceno o oprvadového odborníka a to Romanova tátu, Romana staršího. Věděl pocity cyklistů, věděl proč zrovna jedou tak jak jedou, bezpečně poznával cyklisty. Škoda, že Eurosport nemá tokovéhoto odborníka , ale jenom toho tlachala Bakaláře.
Díky, pořád jsem neměl pro pana Bakaláře ten správný příměr - tlachal. Hezké. Ale asi pořád lepší než kdyby to komenotoval Vichnar. ( To by bylo jak Bakalář při boxu )
Obecně je komentování eurosporu hodně slabé. Bakalář je alespoň uznalý profesionálním výkonům.
Roman je fakt dobrej, dneska jsem proseděl celé odpoledne u televize. Zaujal mě obzvláště výkon Voighta. To co předvedl, bylo neskutečný. Roman dnes poprvé ztratil kontakt s elitou, z tohoto hlediska by se možná dalo říci, že se mu etapa stala osudnou, nebo ne? Nechci bránit nějaké pisálky, asi záleží na úhlu pohledu. A taky to nebyla poslední etapa. Ještě se to může hodně měnit.
No pokud vezmeš že za favoritama na celkové vítěztví Valverdem a Cunegem zaostal kolem dvou minut, tak je to od 22 letého nováčka excelentní výkon. Dneska to bylo 100% o zkušenostech , kterých v Tour zatím moc nemá, o to obdivuhodnější jeho výkony sou.
Před nimi je ještě mnoho náročných kopců a pak taky časovka, která může taky ještě zamíchat s pořadím, ale to je ještě všechno poměrně daleko na nějaké celkové hodnocení.Držím mu palce.
To je jasný, jeho výkony jsou obdivuhodné. Docela dost mu závidím, zamlada jsem si takhle nějak představoval svoji kariéru :-)