Nemáte někdo nějaké aktuální zprávy?
Všem moc díky - nakonec se ukázalo, že to byl úlomek plotýnky, který už byl zapouzdřený, tzn. už delší dobu působil v mém nitru, ale až teď ho to přestalo bavit a důrazně zažádal o vyndání :o)))
A jak dlouho tam byl to se pozná až podle toho, které bolesti pominou :o)))
http://www.vrstevnice.com/akce/2008/07cervenec...
A jak se všechno vyvine, to se uvidí v Oslavanech :o)))
No, když to tak čtu.. Je zkrátka lépe být zdravý a bohatý jak chudý a nemocný. A já (už pomalu) k tomu dodávám - a mladý jak starý... ;-))
Držím palec aj dva, osobně případně vysvětlím proč (s prominutím) kurevsky moc (držím ten palec aj dva)... Ostatní nechť mi věří, že opravdu moc a moc...
Jo tak na ty dva palce jsem teda zvědavá - to si opravdu nechám osobně vysvětlit :o)))
Móóc hezké vyprávění :-))....tím spíš, když tak nějak vím o čem je řeč, když mi před dvěma lety řešili ledvinovou koliku (několikadenní pobyt v nemocnici, "jídlo", celkové uspáníčko při zavádění trubičky do....no přesně tam.....atd.).
Tak ať se to zdárně vyvíjí a do Oslavan jsou ještě více jak dva měsíce - tak tam nás určitě proženeš:-)
od něs Tě tu, Radko, taky sledujeme a fandíme .-) jsi holka šikovná, takže jen tak dál a pěkně vypiluj tu techniku těch "skoků", kdoví, třeba ještě změníš profesi :-) tfuj tfuj tfuj... jo a k té dietě, myslím, že ta dieta č.4 Ti bude vyhovovat celkově víc, než č.3. 4 je míň mastná, odlehčená, míň kořeněná, pro žlučníkáře... :-) no, však uvidíš, vyzkoušej... :-)
Jo, tak to máš teda pravdu - vysloveně si s jídlem libuju. Na ostatních je teda vidět, že mi vysloveně nezávidí, ale já jim ty jejich rozvařený zapečený těstoviny s blíže neidentifikovatelným masem taky nezávidím :o)))
Ja jsem si vzpomel na jednu mou nemocnicni dietu. Bylo mi asi 12. Desed dni jsem mel rano rohlik, k obedu jen bramborovou kasi a k veceri jen bramborovou kasi. Potrebovali ze mne vystrnadit veskere maso kvuli nejakemu vysetreni. A pak jednou prisla na navstevu hodna maminka a chtela mi udelat radost....a tak mi dala rohlik se sunkou (tenkrat ji nikdo bohuzel nevysvetlil proc mam takovou dietu....:-( ). A sup....naordinovali mi dalsi dny diety...kase, kase, kase. Dneska ji vubec nemuzu zrat...ble:-)
no, co bych za takovou dietu dala, když mi bylo 10 a bylo jsem ve špitále po polknutí cizího tělesa... odznáček se mi zapíchl v jícnu, tak mi to endoskopicky tahali aten krk mě pak docela bolel... ještě ted si vzpomínám, jak jsem málem ronila slzy při polykání rohlíku... a pak si někdo 3.den všiml, že bych měla jen ty kašičky... no byl to teda balzám .-)
:-) Asi si zacnu vazit bramborove kase:-)))
být Tebou, hned si hrnec objednám...
můj taťka dělával v Rusku na montážích a 2x denně měli k jídlu rýži a žádnou jinou přílohu-zhubl tenkrát za 3 měsíce 20 kilo... vím, že psával dom dopisy, že mu má mamka uvařit veliký hrnec rýže, a že si do něho s chutí kopne :-) pak zůstával doma asi měsíc, tak to jsme doma rýži neměli ani jednou :-)
Ted si drbu hlavu.....:-))))
To zni, jako bys mi davala recept na to, jak zhubnout:-) Sakla, ty vis neco co ja ne? Ja jsem hubenej dost:-)))))
no víš, jak to je... potrefená husa se vždycky ozve :-) přeber si to... o hubnutí z mé strany nepadlo ani slovo... jo, už jsem váhově dohnala Vaška .-)
Ted si drbu hlavu jeste vic:-) Ja se zeptam zrcadla:-)
Týjo, ládovat se odznáčkama, to jsi dobrej fakír. Já zůstal u zaječích bobků. Na máminu otázku "co to zase žereš" jsem odpověděl "lentilky" a ukazoval sem do trávy. :-)
ty jo, tak to raději ten odznak- Praktická dívka 2.stupeň na něm stálo :-) trochu se mi natrávil, než ho vytáhli... ještě si vzpomínám, jak mi to dr operatér předával zpátky... no, uznej, o takový skvost bych se nechala připravit??? a navíc se do mě dostalo tímto způsobem tolik informací a praktičnosti, že by ses nestačil divit... Vašek taky někdy nechápe .-)
Když z nich nemáš žádný ujímání, tak co. A kromě toho jsou přírodně ochucený.;-))
Ja drzel od 7.7. Pak jsem se dozvedel, ze do nemocnice nastupuje pozdeji:-) Ale palce jsem nepustil!!! A Kamila taky ne.
Tak se Radko drz!!!