Musím se podělit o radost z mého nového lehokola.
Dneska mi dorazil APUS od AZUBU - bude to znít jako reklama, ale je to bomba hračka :-)
Od ledna jsem díky práci pořádně neseděl na kole, ale když jsem si dneska na APUSe lehnul, hned musela jít práce pryč a já si udělal asi třicetikilometrový výlet.
Hned napoprvé se jelo dobře, člověk se nesmí moc bát.
Jenom si musím prozatím dávat pozor na ostřejší zatáčky - přeci jenom zatáčení skoro pod zadkem je krapítko jiné než na klasice.
Ale dá se na to určitě rychle zvyknout :-)
Lidi se při pohledu na lehokolo smějí, okolojedoucí auta se zastavují, dávají mi na křižovatkách přednost. Už jsem stihnul udělat přednášku i jednomu potencionálnímu kupci :-)
Takže pokud někdo váháte a nevíte, jděte do toho ...
Asi jsem první s AZUBem v mosteckém okrese, tak ať to tak dlouho nezůstane ;-)
Ted jsem byl s partou lidí na horských kolech na přejezdu Železných hor a Ždárských vrchů, a vysloužil jsem si přezdívku invalida. Nevíte někdo, kde by se dala sehnat reflexní samolepka s s veselým invalidou?
Že se lidi otáčí a zastavují jsem si zvyknul, ale zatím mě vytáčí adolescenti, asi si na ně pořídím nějakou vodní pistolku.
Blahopřeji k "úchylce" zvaně lehokolismus. Čím víc nás bude, tím míň si nás budou plést s invalidy, což je vlastně trochu škoda.