Ahoj všici, tak jsem definitivně pohřbil svou případnou účast na nočním Řípu a dohodl se s Václavem na nedělní vyjížďce, takže všechny, který ten Říp neodrovná i všechny ostatní zvu v neděli na projížďku.
Václav navrhl směr na S8zavu a já se chci podívat na zříceninu ve zbořeným kostelci, kde jsem nikdy nebyl.
Start asi nechám na Opatově, ať to nemáte daleko. Pojedem na Petříkov, Kamenici a Zbořený kostelec. Pak podle Sázavy do Stříbrný skalice a tam přes Hradec a Jevany do Říčan. Na vlak vás odvedu, kdo bude chtít na kole až do Prahy, tak prosím, ale já už tam nejedu ;o)
Jídlo se někde po cestě pro ty, co se neobejdou bez restaurace, najde a pivní režim v tomhle kraji taky není problém. Po cestě plánuju minimálně dvě koupání (v řece Sázavě a v Hradci v rybníce), takže si vemte ručník a ti stydlivější taky plavky.
Václav jede na treku, takže se pojede po asfaltu a lesních cestách. Kořeny a terén nebude. Téměř;o)
Na trase nelpím, jen na tu zříceninu bych se rád mrknul, takže jestli Vás po cestě napadne jakákoli změna trasy někam, kde je to hezčí, tak to vítám.
ehm, ještě taky čas sjezdu na Opatově, že? :o))
Navrhuju v 9:00
Mě by to vyhovovalo i dřív, ale to asi neprojde co? :o) Každopádně bych nechtěl pozdějc, ať nemusíme moc pádit a je dost času na koupání a na prohlídku tý zříceniny...
A kdo nepojede, muze prijet vrtat sloupky do Trebky :-)
a jako sloupky uz mas, jen potrebujes navrtat plot a nebo se budou vrtat sloupky do zeme? :)
Do zeme diry, do diry beton, do betonu sloupek... az tam budou vsechny. Jeste jsem to nikdy nedelal, ale vsechno je jednou poprve a ja jsem sikovny :-) Navic mam zdatne pomocniky - Darinku, Any a Dendu.
Tak sloupky jsem taky jeste nezazdival, ikdyz uz jsem toho delal celkem dost :) no, uvidim kolik bude prace, treba se na vas prijedu podivat a budu povzbuzovat a rikat "pada ti nalevo, pada ti napravo, pada ti dopredu, je moc hluboko, je moc vysoko" :)
V Kácově u Zruče se v sobotu jede závod.
http://www.galaxy-serie.cz/index.php?fol=pages...
Za chvilku valím na vlak abych tam stihl dojet...
Hmm, tak touhle dobou zrovna budu chystat přesun z chalupy zpět do Prahy :-( Bez kola...
Proč mi to zas nevychází ??? :-(
no tak nic nechystej a jeď s náma! Nebo hlídáš?
Pojeďte někdo někam po obědě, to už budu moci :-)))
pokud se neutopim tak asi pojedu
sorry ale kdybych nebyl na srazu vcas tak necekejte asi spim a ani budik me nevyrusi
takže v devět na Opatově?
jo v devět na Opatově. Kdyby si to někdo chtěl zkrátit vlakem tak Arabice jede do Týnce a pak na nás bude čekat cca v 10:30 u Zbořenýho kostelce, kde se podle mapy kříží cyklotrasa 11, červená a zelená turistická značka. Tak tam na tom rozcestí. Tak můžete použít tuhle variantu.
Snad se najdem...
TRP: 114,56
RID: 6:23:38
AVS: 17,91
MAX: 56,67
Tak doufám, že se Vám to dneska líbilo tak, jako mě. Díky všem za účast. Fotky budou..., ale kdy?
Me se to moc libilo. Dekuju vsem za super den.
Par fotek je zde:
http://www.bayercz.com/foto/v/cestovani...
Hlásím, že své velitelské poslání jsem splnil, všichni mí svěřenci byli bezpečně dopraveni až do Prahy :-) Tedy, kromě jednoho, prý hodně legračního pádu, který jsem ale bohužel neviděl, protože jsem jako vedoucí pelotonu byl vepředu a co se dělo za mnou už tak moc netuším :-))) Každopádně dotyčná vypadala v pohodě, krev nikde necákala, žádné zlomeniny jsme si nikdo nevšiml a tak se jelo dál normálním tempem, takže to snad nebylo nic hrozného...
Celkově 95,43/17,7
Dík za super výlet všem !!!
fotky:
http://jurimir.rajce.idnes.cz/Sazava_29.6.2008/