http://album.volny.cz/honday/browse.php?album...
pár fotek z vyjížďky přes průsmyky.
Fotky i zazitky urcite skvely, ale to ted budeme zakladat vzdycky specialni vlakno DISKUZE vzdycky, kdyz se nekdo odnekud vratime?
já jsem se na fotky kouknul s chutí / v Alpách jsem nebyl a možná se tam v životě nepodívám/, rubrika taky sedí, takže -" vo co gou ?"
Nepsal jsem to s chuti poucovat a cekal jsem podobne reakce. Ja jsem se koukl taky s chuti, proc ne. Nic proti nikomu, ale diskuze ma svoje urcita pravidla. Pokud premyslis o tom, jestli rubrika sedi, tak cti pozorneji, podivej se nahoru do nabidky a najed na DO SVETA_VASE ZAZITKY Z CEST, jsem presvedcen o tom, ze tam bude propagace soukromeho fotoalba sedet mnohem lip.
No dobře, asi máš pravdu, neuvědomil sem si, že mají někteří rádi vše správně zaškatulkovaný. Sem zvyklej z jachtařskýho vebu na trochu jinej systém a tolerantnější přístup. Taky tam funguje moderátor a ten případně příspěvek přesune tam, kam patří a vůbec se o tom tímhle stylem nediskutuje. Po každým víkendu přímo hltám, kde kdo s lodí byl, jaký to tam bylo a vůbec nezkoumám, jestli to dal do správné škatule.
Ale tady se mezi sebou handrkujou ležáci a vzpřímení, já jezdím všechna kola a musím se tomu smát. Neumím si představit, že by se takhle mezi sebou chovali jachtaři a motoráři, taky jezdím obojí, takže poměry i tam trochu znám. Ale to jen tak, nic osobního Václave proti tobě nemám, dle tvých příspěvků spíš naopak, čtu je. Čau.
hezký! Hele ale já to viděl! Tys jel na zábradlí!?!?!?!?!?
Asi sem natvrdlej, nějak nechápu tvůj komentář, můžeš mi to přeložit?
:o)) No, myslel jsem tím , že to, o co se opíráš na fotkách, není lehokolo, ale zábradlí ;o)))
Aha, sem nevěděl, že mtb se říká zábradlí, asi je to tím, že sem bývalej silničář a dráhař. A
Fotky sou nádherný a hlavně zážitky z absolvování takových kopců musí být super.
fotky nádherný jsou, ale nevím, jaký bych měl já zážitky z absolvování takových kopců :o)))))
Ale možná to budu příští rok vědět....
Žádný obavy, chce to mít cca 2 - 3tis najeto. A je to hlavně o vytrvalosti, pokud nehoníš časy a nezávodíš s ostatníma místníma, kteří to jezdí v 99% na silničkách. Hlavně moc opatrně dolů, to je nejdůležitější. Vracečky se jezdí často krokem. Já tam jezdívám na MTB, nechce se mi s sebou vozit dvě kola a chci si užít i trochu terénu, takže beru jen dva páry plášťů a přezouvám ze slicku 1,5' na drapáky 2,1'
já jestli pojedu, tak pojedu na Azubu a na těžko. Napadlo mě už loni dojet se vykoupat k moři. ALe pak přišel Václav s tím Lucemburskem a tak jsem to odsunul...
teď o tom zas začínám uvažovat. No a když pojedu na jih, tak po cestě ty Alpy prostě jsou. ALe ještě nevím, jak to dopadne. Možná nepojedu vůbec nikam, možná jinam, možná podle mapy, možná (a to bych nejradši) bez mapy jen s kompasem pořád na jih. Kdo ví....
Taky jsem si říkal, takový už velký klucí a cpou se s bajkama mezi silničáře. Nemůžu si, ale z hlavy vzpomenout jestli má Iseran nějakou bikerskou alternativu ? I tihle to asi vzali přes samotný Iseran po asfaltu:
http://www.tlausser.com/Alps2002...
No ja vedel, ze nejvetsi nakolacky biker se objevi. Ale co to je za bikery?:-)
Na peti fotkach kola tahaj na zadech. Na dvou odpocivaj. Na jedne lyzujou (na kole). Na jedne opravujou. Na dvou jedou po asfaltu. Na jedne si blahopreji. A jen na DVOU fotkach bikujou:-) Ja myslim, ze jim kolo vylozene prekazelo:-))) To si opravdu vezmu radeji batoh a uziju si to:-)))
Díky za čestný titul.
Furt důstojněší táhnout bika na zádech, než se nechat vyfotit s oběma kolama na asfaltu- to je bikerský selbstmord. o))))
Ten Iseran tu "objížďku" má, už si vzpomínám. Musí se zpod takový nádržky do kopce po asfaltu na Tignes (dost ošklivý) a nad ním už je to spíš "obtlačka". I když je to nádherně jetitelný je tam zákaz a jízda je za 300 EUR. Ale tlačit se tam dá - po pravej ruce má člověk krásný kopečky Vanoiský a je tam taková malá chatka, pro pár lidí na přespání, pěkná chatařka ráda skývu podá a pivo za 5,50 EUR prodá.
Nebudu zakládat nové téma, ale na svém rajčeti mám jako oblíbence jistého mladíka cabbage a kdo se chce podívat, tak byl ve Švýcarsku a to co nafotil se mě osobně dost a dost líbilo :-) toho kluka neznám, ale myslím, že si to tam fakt užil :-) Nádherný cyklistický ráj..
Však počkej, až pojedem do hor my. To taky jistě vstoupí do dějin :)))
Jj, tak toho se právě bojím :-))))) ale hezký fotečky, že? Ta značka, která pouští z kopce jen bikery je dost dobrá :-)))
Velmi užitečná značka. Že bych ji taky někde u nás v okolí vyvěsil?
Věšel bych taky. Ještě bych ale kdybych to uměl dokreslil čtyřkolky a koně :-))
Nestraš, měl jsem na mysli podané výkony, které vstoupí do dějin :))
Zrovna tak jsem to myslel i já :-))) na vrcholu už hodinu mgt cucá pivsona za euráče, kominík těsně pod vrcholem a kochač wert v půli kopce dělá že fotí a filmuje nádhernou krajinu aby zamaskoval že už nemůže :-))))
Úplně to vidim, to bude komedie.
Budou někde dávat přímý přenos ? :-)
Pojeď s náma a budeš to mít z první ruky.
Jj, pravda. Kameraman by se hodil :-))))
Obávám se že ne. Ale projekce na podzimním srazu určitě bude :-) takže když pojedeš, tak uvidíš :-)