Kuci, ze je to ta suknicka, co vozi Radka, moc ji slusi a je s ni asi spokojena, kdyz ji vozi:-)
Ty, Skote, nejezdíš taky v kiltu? Poreferuj!
8-)
To si pis...a na vostro!
Na tomhle ??? :-)))))))))))))))))))))
http://www.dell.com/content/products...
Chyba lávky - já jezdím v sukničkách od Gonso, které jsou děsně příjemné, mají vnitřní kalhotky s gelovou vložkou. Ale je fakt, že mi děsně sluší :o)))
Prodává je Axon, pokud vím.
Co se týká sukní od cyclosheinu - jezdí v ní LeeLoo a je s ní spokojená.
Mě osobně nevyhovuje materiál - přijde mi to jak tesil, nesedí mi střihově a vnitřní kalhotky jsou teda dle mého dost děsný. Ty Cycloshein zatím moc neumí...
Ale je to jen můj názor. Jinak v Cyclosheinu docela dost nakupuji - mám jejich bundičky a cyklokalhoty.
U té sukně od Gonsa jsou vnitřní kalhotky s nebo bez nohaviček?
Dámy,hlavně do této diskiuze pnepouštějte pámy.
To je fakt, už teď je vidět jak se Ti vzrušením pletou písmenka na klábosnici :-)))))))))))))
Ano,chyba se stala,ale aby z toho nebyla tisícovka příspěvků o škodlivosti nošení těchto nádherných záležitostí a o množství energie,která se třeba k jejich výrobě.
No, anebo jestli to nesnižuje bezpečnost provozu. Třeba já když potkám cyklistku v sukni, stávám se rozhodně nebezpečným cyklistou ... :-)))
tak na mě tedy sukně takhle nefungujou. Já mám radši ty elasťáky. V těch ta prdelka krásně vynikne. V sukni nevidíš nic a zastře ten nádherný tvar. Já jsem tedy zásadně PROTI sukním :o))))
Tak u mě je to naopak. Dej prostor fanatazii, bývá lepší než realita ;-)))
no vždyť!! Vidím tvar a fantazíruju, jak by vypadal bez toho kusu hadru:o)
kdybych dotáhl ten tvůj názor do konce, tak by nejhezčí ženská byla ta v zavřené tmavé místnosti a nejlépe v jiném městě:o))
nó, tak prostor pro fantazii, bys měl dóóóst velkej :o)))
Postavime mu do te tmy chlapa...a uvidime:-)
Cece a co tam vidis, kdyz maj pres celou p...l.u plynu:-)
To jsem fakt netušila, že dámská cyklosukně vyvolá u mužů takovou potřebu příspěvků. Psala jsem Vážené dámy....
Ale oblečení je i estetická záležitost a není určená pouze pro tu hezčí část populace.
Aha, tak kdy už konečně začnete vy muži jezdit více šik....místo helmy třeba klobouček na stranu..
Nikdy !!! :-) Bez helmy na kolo opravdu nevlezu ;-)
Však jsem neříkala bez helmy, klobouček se ještě vleze, nebo aspoň to péro z kohouta....
Bylo tam "místo helmy" ;-)
No, ale při těch rychlostech, nevím jak mi brko za kloboukem dlouho vydrží :-)
Už nešlo pokračovat ve správném vlákně...
V helmě mi bylo vedro naposledy když jsem vozil svoji úplně první, nějakou Kellys za 700,-. To prostě nešlo... Teď už mám o hodně lepší a žádné horko v ní není, možná i naopak, větrné tunely fungují dokonale. Jo, ale není to záležitost za 1000,- a ani za 2000.-, tady se musí ještě malinko přitlačit...
a tu sukni si kupuješ proč a kvůli komu? :o)))
Tu sukni si možná koupím ..a hlavně kvůli sobě, vypadá to něžněji než narvané tepláky z elastanu...: ))) je vzdušnější, si myslím..Hlavně to pak motivuje k tomu, shodit ta nadbytečná tři kila. Zadní kolo pak vypadá, že je píchlé.... : )))
"nadbytečná tři kila" ? ... co to je ? ... vždyť to je rozdíl váhy cyklisty po dopolední jízdě před a po obědě s jedním oroseným ;-)))) ... kdybys řekla třeba 15kg, tak budu souhlasit, ale 3kg, to ani nevím jak by se měřilo :-))))
To by ses divil, jak mohou tři kila navíc ovlivňovat výkon. Po cyklodovolené mívám většinou pět kilo dolů a je mi fajn....
já tedy nevím, já dal hlas šnekovi. Tři kila sem nebo tam to je pro mne rozdíl třeba jednoho dne nebo ráno a večer....
Přesně - zatím největší rozdíl, a to po 100km na kole při 30+ stupních ve stínu a k tomu ještě večer sauna byl skoro 6kg (ráno/večer), ale po vydatné večeři a opětovnému "zavodnění" organismu se to za 2 dny vrátilo do normálu.
tak proto to skupinové foto cestou do Berouna....
:o)))
Ne to bylo pro dokumentaci a v tu chvíli jsem se kochal tím výhledem. Ale přiznávám, že často jeduza cyklistkou z kochacích důvodů a nepředjíždím, ač bych mohl :o)))
To nejsi sám Jurimíre, ale musí být na co kochat :-))
to je pravda, ale co se cyklistek týče, tak je z 90% čím se kochat. Ty nekochací "dámy" na kolo totiž nevlezou...
No, asi se malinko mýlíš, přibývá totiž žen (i mužů), kteří mají sice co dělat, aby se umístili na to úzké sedlo, ale potkávám je v lese nebo na cyklostezkách v Beskydech stále častěji a častěji....a říkám si, jsou to borci,když bojují sami se sebou! Koupit si dneska kolo už asi není takový problém.
Milá Radko, díky za tip, ale nezdálo se mi, že ten materiál je jiný než ten na cyklolegínách. Asi si ji půjdu vyzkoušet a uvidí se.
jak uz psala Radka, nosím přesně tuhle sukni od Cykloschein. Mám jí moc ráda, ale ty vnitřní elasťáky by chtěly trochu vychytat. Jsou takové síťované, materiál není tak příjemný jako klasický elasten a protože jsou průhledné, musíš pod ně mít kalhotky (pokud nejsi odvážnější než já :D). Každopádně ji vytáhnu při jakékoli příležitosti...
Jeziiis, to jsi nemela o te pruhlednosti psat....To se zas toho kuciii chytnou:-)
aspon budou mit o cem premyslet :D
Takovyho svaba jim dat do hlavy:-)
Pořád "kluci".."jim dát do hlavy".....a jak je to s Tebou?
Csss, me to vubec nezajima:-)))
Tady je malý náznak, jak to pod tou sukní vypadá
http://keckaa.rajce.idnes.cz/21.7.07...
http://keckaa.rajce.idnes.cz/21.7.07_zavody...
ty aby ses nepodival jako prvni :D
Ok, budu se radši už krotit, abych si tu nevypěstoval pověst úchyla... :-)))
Ale mám dotaz z úplně jiného soudku: ve svým albu fotek (dolezl jsem tam z Tvýho blogu) máš pěkný fotky z Vánoc v Rozbořence. Jak to s ní teď je? Je volně otevřená komukoli příchozímu? Prý dřív byla... Až se budu moct zas toulat, zastavil bych se tam cestou na sever. Vypadá moc pěkně.
je uplne volne pristupna a stravit tam stedry vecer byl opravdovy zazitek.
Jinak ve Lhotce je skalni byt, sice ve vlastnictvi, ale kdyz tam pojedes nekdy v lete, tak s nejvetsi pravdepodobnosti narazis i na majitele, coz je stary prijemny chlapek. Vsechno ti ukaze, vysvetli, pry tam jeho babicka jeste normalne bydlela. Ma tam i spoustu starych nastroju.
Díky moc, jen co budu po kupě, využiju toho :-)
Jinak věřím, že Štědrý večer tam - to musela být nádhera!
komu nesednou klasicke vanoce s darecky pod stromeckem, zapnutou telkou a nudou, tak vrele doporucuju.
Myslim, ze dokud nebudou deti, budu vanoce takhle travit
AŽ nebudou děti, já taky :-))) Zatím se musím spokojit s týdnem zimního táboření až po Vánocích. Ale jinak souhlasím - nemá to chybu :-)
tak to si teda jeste pekne dlouho pockas :D
já si tedy naopak myslím, že právě děti, by z toho byly nadšené....
Já tedy jako dítě bych byl :o)
Je to trochu složitější. Jednak proto, že jsou to zrovna Vánoce, které mají svoje ustálená pravidla, myslím, že by si je mé děti měly trochu zažít, aby poizději měly z čeho utíkat a k čemu se zase vracet :-)
Hlavní důvod je ale tenhle: ze zkušenosti vím, že aby se
člověku líbilo, že musí překonávat zimní nepohodlí (mráz, absence ústředního topení, ráno vyklepávat včerejší čaj z kotlíku ve formě nahnědlého ledu, půl dne připravovat dříví, aby se večer nezmrzlo atd.), musí na to mít trochu věk. Odhaduju to tak na 12 a víc. Jsou asi výjimky, ale obecně mi přijde, že před tímto věkem je jen otravnou povinností to, co se po něm stává úžasným dobrodružstvím.
Zároveň je ovšem otázka, jestli to dobrodružství není lepší s partou, než s rodiči - nedělám si jako rodič nejmenší iluze, vzpomínaje na vlastní pubertu :-)
V létě - no problem. Pár týdnů bez pevné střechy nad hlavou s námi děti tráví normálně - tak od 3 měsíců věku :-)))
no, když to beru podle sebe, tak ve 12-14ti bych s našima pod stan moc nechtěl. To jsem radši radši byl s tou partou. Jako menší bych jel hned. A znám X lidí, co takhle jezdí...
Ale je fakt, že ne zrovna na Vánoce... Tam to bude SILNĚ individuální!
No jo, je to paráda, když už člověk vyfuní nějaký ten kopec a k tomu má hezkou sukýnku, ovšem jinak bývám splavená jako kůň, tak nevím....v nabídce měli tmavší šedou a pak květinkovanou, tu jsem ovšem v obchodě ani na netu neviděla.
ne že bych si myslela, že by mi slušela tak jako tobě, ale fakt se mi ta tvoje sukýnka líbí..............jen jí nikde nemůžu najít, na stránkách Axonu jsou jenom klasický kraťasy. Nevíš, jestli se ještě vůbec vyrábí a kde se dá sehnat?
Zkus strýčka googla - já zadala "sukně Gonso" a vypadlo mi toto
http://www.vseprokolo.cz/cyklisticke-potreby...+d%E1msk%E9/Kalhoty+MTB+free+a+sukn%EC/GONSO/2661-GONSO%20Deborah-D%20G57701.html
Onlečení Gonso dováží Axon, takže jedině bych zkusila zeptat se u nich. V jejich nabídce jsem ji ale fakt už nenašla.
Jinak Machna, teda pardon ExMachna :o))), teď koupila elastickou sukni - kupovala si ji na tu svou svatbu :o))) - v nějakém novém cykloobchodě - xakru, teď jsem zapomněla kde, ale zeptám se jí a řeknu ti.
Ale také to nebylo nic levného...
Velmi praktický kousek :))
http://www.ohiohistorycentral.org/images/1183.jpg
Ted jsme byli o vikendu rekneme v cyklometropoli :o) v nemeckem Freiburgu (Vasek Vrtal bude vedet..). Protoze byl nehoraznej parak, slecny a damy cyklistky od 0 do 100 let se s tim proste ne.erou :o) a jezdi na kolech klidne i v normalnich mini, letnich sateckach apod. . Myslim, ze by se na zivot ve Freiburgu blizko Schwarzvaldskych patnactistovek dalo zvyknout :o)
Da se velmi dobre - vlastni zkusenost 4.5 roku :-) Dost se mi "styska" tady v Praze.
Ja jsem si taky koupila sukynku, ale strasne mi "na ni" foukalo az jsem mela strach abych nenastydla. Tak radsi jezdim v elastakach s vlozkou, je mi krasne teploucko a nehrozi, ze by mi nejakej nestyda koukal pod sukni.
Tak já už zkušenost taky mám a nemůžu si stěžovat. Sukni vlastně nevnímám do té doby, než se udivení nevědoucí diví, cože to mám, jestli šátek nebo co :-) Hodně se líbí a je pohodlná. Šplhala jsem s ní do kopců, fičela dolů a nepřekáží - do té doby, než dřepíte ve křoví či navštívíte wc za účelem vykonání potřeby :-D To se holt sukně musí držet no :-)) Jinak fakt super!
1/ Když na slušně vychovanou dívku přijde tělesná potřeba, najde si vhodné místo, kde je ukryta. Dobrá přítelkyně navíc kontroluje, zda není při potřebě odhaleno více, než je potřeba.
2/ Pomáhá-li mladík při nasedání na bicykl, myslete dívky na to, že chlípní muži využijí každou nepozornost a okamžitě se budou dotýkati něšťastnou náhodou odhalených partií.
Pozn.: Autor neznámý (kdes to Radko vyhrabala? :-))) ), patrně 19. století.
:-)))) Já myslím, že teď dáváme pozor max na to, ať na nás nevleze klíšťák nebo úchylák a na kolo pomáháme nasedat my, bikerky, našim milým, kteříšto požili více piva, než se na cyklistu hodí :-)) Jinak - musela to bý tehdyt velká romantika :-)