reklama

Deformace výpletu od kotouče

Zdravím,
vy co máte kotoučovky delší dobu,nevšimli jste si mírné deformace (ale ne tak mírné aby nebyla viditelná) že se přední kolo od brždění deformuje na stranu kotouče??Máte to taky tak nebo už mám starej výplet...mám to i v klidu,ne jen když brzdím

[ Zpět ]
Datum: 12.06.2008
Autor: Egesi
  • Re: Deformace výpletu od kotouče

Máš ve výpetu nejspíš slabý nebo již unavený dráty. Nechal bych to přeplést něčím pořádným. U kotoučovek, pokud vím, je podstatně větší nárok na kvalitu výpletu právě proto, že bzdnou sílu na obvod přenášejí dráty.

[ Zpět ]
    Datum: 13.06.2008
    Autor: Martis
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Už se nikdo neozve??

[ Zpět ]
    Datum: 14.06.2008
    Autor: Egesi
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

No vypadá to, že dneska asi ne...:)
      Všici jsou někde v tahu...

[ Zpět ]
      Autor: mira.l

Na takové kravinky nemám při brždění čas. KDYŽ už brzdit musím, tak to dost často bývá i očima :-))
    Jinak deformaci "způsobuje" vidlice... Není ale na závadu.
    A jen tak mimochodem - onehdá se to tady řešilo, takže bych doporučoval nejprve Hledat a pak se ptát... ;-)

[ Zpět ]
    Autor: hekynen

deformaci při brzdění (jen raději upřesňuji)

[ Zpět ]
      Autor: hekynen
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Hledá se E-biker-ka

Hledám: Hledá se E-biker-ka
včera
Hledá se E-biker-ka ideálně z Prahy (nejlépe 4) nebo v Praze žijící (případně odkudkoliv po Čechách- dorazím - rád…

Hledám: muže na vztah vážný

10.04.2025
Je možné v dnešní uspěchané době potkat ještě může, který si udělá čas na společné chvíle s ženou, muže který umí…

Hledám: Parťáky/čky na Cestu k Jaderskému moři a zpět

09.04.2025
Zdravím všechny cyklisty/ky, jmenuji se Leonard Votápek, a celkem mě začalo bavit kolo, jako doplněk k atletice.…

PR články:

Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

282 cyklistů (5 přihlášených)

Atlas Mountain Race – marockými horami na kole

Poprvé jsem v zimě letěl s kolem do teplých krajin. Účastnil jsem se bikepacking závodu Atlas Mountain Race v…
Fabulator | 11.03.2025

Rodinný bikepacking končí: Z Nízkých Tater přes Muránskou planinu až do Dobšiné

Po noci strávené na horské chatě jsme se probudili a zjistili, že jedno z kol na mém zamčeném bicyklu bylo…
Kristina | 20.01.2025

Nekonečná bikepackingová dobrodružství: Objevování Velké Fatry

Po návratu z hudebního festivalu, kde jsme s manželem prožili bouři, jsme se vrátili k našim dětem, které…
Kristina | 13.01.2025