Zdar všem, rád bych věděl, kde se dají koupit tyhe stojany na netu. To sou takový ty co maj v cykloshopech a kola se na ně upevňují za upínací mechanismus zadního náboje. Konstrukce je jednoduchá, tak doufám, že to bude levné. Dík
Stojany "A" koupíš v každém lepším cykloshopu. Stojí kolem 100,- Kč. Můžu ti jich poslat kolik chceš. Jenom malé upozornění: kola s plochým alu rychloupínákem v něm nestojí. Zdarec.
http://www.kacerle.cz/male.html
Jinak pozor, aby ti to na tvoje kolo pasovalo. Ten KS-180 jsem nakonec musel vyhodit, na rychloupínáku mi nedržel, akorát ho vokousal. Taky počítej s tím, že se změnou pláště se může zvětšit průměr kola. Tak ať je to kus nad zemí. :')
Tyhle Áčka jsou dvojího typu - buď pevná, z tenčího drátu, ty stojí cca 100,-, nebo z masívnějšího hliníkového profilu, dají se složit povolením dvou otočných hlavic, tady je cena trochu vyšší, ale zase tam bez problémů zastrčíš páčku rychloupínáku (je tam pro ni výřez), kolo v tom je uchyceno pevně, zatímco u toho levného tam výřez pro páčku upínáku není, takže to drží jen za ten kousek cca 4 mm, takže to je takové fórovější. Nebo lze výřez doma vypilovat. Já používám ten hliníkový, dali mi ho ke kolu jako svému zřejmě V.I.P. zákazníkovi (už jsem nechal v tomhle servisu hromadu peněz), používám ho na airlineho i MTB meridu a OK.