Netusim, co mas za typ (a stari) kola, ale obecne- dnesni stredovy slozeni jsou zapouzdreny a navic s vazelinou, ktera pusobi vodoodpudive. Takze s normalnim servisem se na kole bezne jezdi pres brody, v lijacich a obcas v zimnich solnych breckach (brr :o/.. ).
Po delší jízdě v dešti by jsi také rozebíral půl kola?? :-))
Miluju brody. Brodím rád, brodím dobře. :-) Řešim to asi stejně jako Vašek - pravidelnou údržbou. Takže to vlasně neřešim. ;-)
"Brodím rád, brodím dobře. :-) "
To je skoro něco jako sekundární pohlavní znak. Nebo někdo znáte ženskou, která ráda projíždí brody? 8-)))
Moje žena ne. Alespoň takový ty první dva,tři. Na dalších už ani nedržkuje....
A kolik dní Ti pak nedělá večeři? 8-)))
Vzhledem k tomu, že jsem schopnej uvařit téměř cokoliv a v docela solidní kvalitě, vzhledem k tomu, že jsem schopnej udělat poživatelnou večeři i při akutním nedostatku surovin, tak má moje drahá polovička v tomto směru docela smůlu. :-)))) S tímhle u mě nepochodí.
Před šesti lety za povodní jsem na svém kole projížděl vodou hlubokou až po sedlo. Řidítka naštěstí koukaly. Mám je dost vysoko. Kudy vede silnice, jsem vždycky usuzoval podle toho, kde trčely z vody stromy. A kolu se nic nestalo. Myslím dokonce, že tam ten střed ještě mám. A to jsem od té doby najezdil určitě přes 30.000 km.