reklama

Sobora 31.5.2008 - na obed pod Rip

Tak sobota ze blizi, tudiz vyhlasuju akci Na obed pod Rip.

Sraz u Vystaviste v 10:00. Cesta na Rip z Prahy po cervene kolem reky pres Kralupy na Rip (v jednom useku se od cervene trhnem tak na 3 km). Obed pod Ripem (zda pred vystupem, po vystupu nebo vystup vynechat necham na volbe ostatnich). Cesta zpet - po cervene zpatky na Nove Ouholice (stejny usek jako cesta tam). Aby cesta nebyla uplne stejna, tak po zelene na Velvary a zpatky do Kralup. Od tud bych to vzal po cervene na Okor, Kopaninu a pak peknou rychlou cyklotrasou dolu do dejvic. Zde bych se trhnul a stradoval si to zpet do Kralup. Neni to zadna narocna cesta. Stoupani smerem na Rip jsou 2 + Rip. Na Velvary bude asi jedno a pak z Okore jsou dve. Jinak je to lehce zvlnena rovinka.

Odhadovana vzdalenost 80-100km. Tempo pohodove. Povrch zpevneny, misty i asfalt.

Pro ty, co by uz nezvladali cestu do Prahy, tak z Kralup jedi vlacek.

Datum: 29.05.2008
Autor: pb
  • Re: Sobora 31.5.2008 - na obed pod Rip

tak si myslim ze bych se zucastnil tam jsem na kole jeste nebyl /nejdale vRezi/

[ Zpět ]
    Datum: 30.05.2008
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Hledá se E-biker-ka

Hledám: Hledá se E-biker-ka
11.04.2025
Hledá se E-biker-ka ideálně z Prahy (nejlépe 4) nebo v Praze žijící (případně odkudkoliv po Čechách- dorazím - rád…

Hledám: muže na vztah vážný

10.04.2025
Je možné v dnešní uspěchané době potkat ještě může, který si udělá čas na společné chvíle s ženou, muže který umí…

Hledám: Parťáky/čky na Cestu k Jaderskému moři a zpět

09.04.2025
Zdravím všechny cyklisty/ky, jmenuji se Leonard Votápek, a celkem mě začalo bavit kolo, jako doplněk k atletice.…

PR články:

Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

278 cyklistů (9 přihlášených)

Atlas Mountain Race – marockými horami na kole

Poprvé jsem v zimě letěl s kolem do teplých krajin. Účastnil jsem se bikepacking závodu Atlas Mountain Race v…
Fabulator | 11.03.2025

Rodinný bikepacking končí: Z Nízkých Tater přes Muránskou planinu až do Dobšiné

Po noci strávené na horské chatě jsme se probudili a zjistili, že jedno z kol na mém zamčeném bicyklu bylo…
Kristina | 20.01.2025

Nekonečná bikepackingová dobrodružství: Objevování Velké Fatry

Po návratu z hudebního festivalu, kde jsme s manželem prožili bouři, jsme se vrátili k našim dětem, které…
Kristina | 13.01.2025