reklama

Ahoj, poraďte prosím.... Chci si pořídit novej ša

Ahoj, poraďte prosím.... Chci si pořídit novej šaltr s řazením. Líbí se mi nový XT Shadow (M772 ). Má smysl k tomu pořizovat i XT řazení (M770)? Má oproti LX (M580) znatelně lepší chod s touhle novou přehazkou? Cenový rozdíl je okolo 500,- což se mi zdá relativně hodně. Předem díky za rady!

[ Zpět ]
Datum: 27.05.2008
Autor: Neregistrovaný uživatel (rexa)
  • Re: Ahoj, poraďte prosím.... Chci si pořídit nove

Myslím,že mezi nimi co se týče funkce asi žádný rozdíl nepoznáš,co se týče výdrže tak to je ještě asi brzy jsou krátce na trhu,XT mají palcovou páčku z AL a LX plastovou.

[ Zpět ]
    Autor: keťo
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
    • Re: Ahoj, poraďte prosím.... Chci si pořídit nove

Novy razeni XT M770 je Dual Release (2-way), jak nahoru i dolu muzes radit i jenom palcem, navic o vic stupnu obema smery. Dalsi vyhodou je moznost ruzneho nastaveni na riditkach, takze podle potreb jezdce.
      Vydrze bych se nebal, 5 stovek navic bych za nej osobne dal, kdybych potreboval menit razeni.

[ Zpět ]
      Autor: vasek
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Hledá se E-biker-ka

Hledám: Hledá se E-biker-ka
11.04.2025
Hledá se E-biker-ka ideálně z Prahy (nejlépe 4) nebo v Praze žijící (případně odkudkoliv po Čechách- dorazím - rád…

Hledám: muže na vztah vážný

10.04.2025
Je možné v dnešní uspěchané době potkat ještě může, který si udělá čas na společné chvíle s ženou, muže který umí…

Hledám: Parťáky/čky na Cestu k Jaderskému moři a zpět

09.04.2025
Zdravím všechny cyklisty/ky, jmenuji se Leonard Votápek, a celkem mě začalo bavit kolo, jako doplněk k atletice.…

PR články:

Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

275 cyklistů (9 přihlášených)

Atlas Mountain Race – marockými horami na kole

Poprvé jsem v zimě letěl s kolem do teplých krajin. Účastnil jsem se bikepacking závodu Atlas Mountain Race v…
Fabulator | 11.03.2025

Rodinný bikepacking končí: Z Nízkých Tater přes Muránskou planinu až do Dobšiné

Po noci strávené na horské chatě jsme se probudili a zjistili, že jedno z kol na mém zamčeném bicyklu bylo…
Kristina | 20.01.2025

Nekonečná bikepackingová dobrodružství: Objevování Velké Fatry

Po návratu z hudebního festivalu, kde jsme s manželem prožili bouři, jsme se vrátili k našim dětem, které…
Kristina | 13.01.2025