O vikendu nemam co delat, co usporadat nejaky vylet v okoli Prahy? Nejake napady/navrhy?
Ach jo, minulej víkend narozeniny, avizovaný víkend dětský den. Mega akce v naší vísce pro cca.250 dětí a zrovna tolik dospělých :-) Takže má účast eventuelně v neděli, pokud se akce mooc neprotáhne :-) Dost dlouho jsem nebyl na Gryble :-))
já jsem tady:
http://www.rodinne-domy.info/leho/1SVCsleh.html
takže ne...
Taky mam zatim volno. Dala bych nejakou silnici, kdyz uz mam vzadu toho slicka :D
aaa v sobotu jsem prezul zas na tereny! leda bych si od Meduzy pujcil silnicku :)
Ale ja prezula jen vzadu :))) Mam tam ted to co mel Radius. Zadny zazrak to neni, ale na jezdeni do prace to bude stacit.
Nandej ještě dopředu, jinak to moc nepoznáš :-) a hlavně pořádně nahustit, ale to ty víš....
No dekuji pekne :) Jela jsem s tim trosku v pisku a po bahne a byla jsem rada, ze to mam jen na zadni :))) Nahustene to mam na 80PSI, ale stejne se to pode mnou poradne rozsedne. Ale libi se mi ta guma navic proti defektu.
Tak nikdo zadny rozumny navrh tak zkusim neco z vlastniho uvazeni
1) Vylet na Rip
Sraz u Vystaviste. Cesta na Rip z Prahy po cervene kolem reky pres Kralupy na Rip. Obed pod Ripem (zda pred vystupem, po vystupu nebo vystup vynechat necham na volbe ostatnich). Cesta zpet - po cervene zpatky na Nove Ouholice (stejny usek jako cesta tam). Aby cesta nebyla uplne stejna, tak po zelene na Velvary a zpatky do Kralup. Od tud bych to vzal po cervene na Okor, Kopaninu a pak peknou rychlou cyklotrasou dolu do dejvic (pripadne muzem pres divokou sarku). Zde bych se trhnul a stradoval si to zpet do Kralup. Neni to zadna narocna cesta. Stoupani smerem na Rip jsou 2 + Rip. Na Velvary bude asi jedno a pak z Okore jsou dve. Jinak je to lehce zvlnena rovinka.
2) Povodim Kacaku
Sraz na Zlicine. Trasa Zlicin -Sobin (cyklotrasa) - U sobina kolem jezirka lesem, napojeni znova na cyklotrasu - Cerveny Ujezd, Unhost - napojeni na modrou a po ni k Markovu Mlynu. Tam po cervene az do Lodenic - zde bych to videl na obed. Z Lodenic po modre a nasledne p ocervene na Karlstejn a nasleduje uz znama cesta podel Berounky do Prahy na smichov.
Tak navrhy a prihlasky ocekavam :)
http://www.nakole.cz/diskuze/tema.php3?id=7058