Prosím, prosím, nemáte náhodou někdo návod k cyclocomputeru cateye cc-st200?? Chjo, mám ho 5 let a teprve se mi vybila baterie a nevím, jak ho znovu nastavit, prosííííím. Na těchto stránkách se moc neorientuji, kdo mi poradí na mail [email protected] Mnohokrát děkuji.
Anglický stačí ?
http://www.cateye.com/sites/cateye/upload...
Jinak CC-ST200XC je sice model Tomo, ale bez těch písmen XC se to jmenovalo Mitty... Ovládání ale mají totožné...
Ne nee, nestačí, anglicky neumím :-(
Zkus to takto:
Po stažení toho návodu je vlevo
All Clear Operation: (Fig.3) - když zmáčkneš všechyn tyto tři tlačítka, tak se ti to vynuluje všechno a na displeji bude výběr mílí a km
Výběr mílí/km provedeš tlačítkem S/S, což je tlačítko H (pravo dole velké), po výběru potvrdíš tlačítkem G, což je vlevo dole.
Jakmile to potvrdíš, tak se ti to přepne na nastavení obvodu kola. Standardně by tam mělo být 216 cm, tlačítkem S/S "H" nastavíš správnou hodnotu a druhým potvrdíš a objeví se ti nastavení hodin, po nastavení opět potvrdíš a mělo by to být hotovo.
Ještě drobnost, přepínaní mezi hodinami a minutami při nastavování je pomocí toho malého tlačítka uprosřed po displejem.
Je jeee, jjj, děkujiii
A ještě drobnůstku. Když budeš mít vše nastavené a budeš chtít přepnout mezi 12/24 h formátem, tak se nastavíš na hodiny, zmáčkneš to malé prostřední tlačítko pod displejem a dostaneš se do možnosti přepnutí formátu, potom těmi velkými tlačítky vybereš a potvrdíš.
Stejné je to, pokud chceš změnit obvod kola, nebo automatickou funkci maximálky, ujeté vzdálenosti a průměru. Je to v návodu vlevo dole na str. 2 BUTTON FUNCTION / SET Button
Uffff... Sice to není přesně to co jsem myslel, ale aspoň něco ;-) http://img148.imageshack.us/img148/4505...
Moc děkuji, hodně jsi mi pomohl ;) taky jsem ztratil návod, sice bych to anglicky rozlouskal, ale ty jsi mi hodně ulechčil práci. Moc díky
prošel jsem už různé diskuse k různým záležitostem, ale tahle byla jedna z mála, která mi pomohla vyřešit problém, který se mi dnes objevil a přes několik málo příspěvků vedla ke kýženému cíli - návodu.:-))
Dík všem.
Good bikeshop vam udela fotokopii navodu ......