Ahoj Cyklisti :-)
Dovolil bych si Vás pozvat na malou projížďku krajem zvaným Brdy a CHKO Český Kras.
Start v 10:00 pod Barrandovským mostem na Bránické straně.
Dále po cyklostezce do Zbraslavi kde přejedeme most a pojedem směr Radotín - Černošice - Všenory - Černolice - pak po cyklostezce do Brd a po hřebeni až k hlavní silnici č.116 kterou krocnem a dále po hřebeni až na Stožec. pak dolů do Vížiny a po pěkných cestách směr Koněprusy - Beroun - a klasicky podél vody domu do Prahy.
Oběd plánuji určitě jen místo konání upřesníme demokraticky cestou...
Trasa má asi 100Km a na vláček lze sednout kdykoliv :-)
Tempo plánuji pohodové.
Budu se na vás těšit Radius
Ps: kontakt na mě je v profilu.
to je skoda... my mame MAje :) a ja budu tancovat :( ... :) nj, snad vyjedu v nedeli .... ale ne s vami.... :( ... :)
A jak se Ti jezdí(mám ten dojem,že to byl Avalanche 2.0) na tom,co Ti zde kluci poradili?
nj, poradili a myslim ze dobre, moc se mi libi a take jezdi... o proti tomu co jsem mela minule... mimochodem se kolo jmenovalo Franta- tak za nej mam jedine rohy na to nove... no proste jsem spokojena :)
Už jsme to spolu řešili přes ICQ, takže pokud ráno na meteoradaru nezahlédnu nějakou podezřelou věc, tak bych vás rád konečně viděl :-)
to jo, bacha na mráčky nad Rakouskem:o)))))))
Vždyť jo :-) Taková potvora se umí docela rychle přesunout přes území celé ČR a co potom ? :-))) Zas takové vedro nebude...
já si jenom vzpomněl na Prčice, kdy ten "mrak " přišel v osm večer a pršelo cca 30 minut.
Jinak byl krásnej de¨n! A tak radši na ty meteopředpovědi nekoukám. Zbytečně bych se připravil o X vyjížděk za krásnýho počasí...
Njn, až budu bydlet v nějakém domečku a budu moci kolo pohodit někam do kůlny/garáže, tak to tolik řešit nebudu. Zatím jsem ale v paneláku a kolo mi parkuje v pokoji, takže čím méně bordelu se na něj nachytá, tím lépe :-)
A jinak v tomhle počasí zmoknout ještě není žádná výhra, až bude ve stínu kolem 25 stupňů, tak se dá hodně rychle oschnout. Teď to zatím ale moc nehrozí... K večeru je už zase slušná kosa a jet v tom promáčený je si akorát koledovat o nemoc... Njn, jsem srab ;-)
Ty jo, to opravdu nemáš jednoduchý s tím rozhodováním :-)
Proč ? :-) Když je podle mého názoru ošklivo, tak na kolo nelezu :-) Tady není co rozhodovat ;-)
No, a po dešti zase několik dní čekám až ty srágory venku co nejvíce vyschnou, nebudu si je přeci tahat do bytu :-)))
to je dobrý-a kdy potom jezdíš? letos se kaluže pravidelně doplňují...
skoda, v sobotu musim byt doma ,ale na nedeli jsem planoval razit podobnym smerem...
Tak, vypadá to že už jsou všichni doma..... :-)
Vejlet se v celku vydařil, počasí přálo a hospody měli otevřeno :-)) dalo nám to kolem 110Km +/-
Děkuji všem účastníkum zájezdu, že mě vtom nenechali a budu se těšit příště.
A co nějaký fotky?
Já se projel dneska a bylo to taky fajn. Jen tedy o dost kratší. Od nás hodinku do Brandejsa, tam jsem zkouknul na zámku dvě taneční vystoupení manželky a kamarádek a a 1 a3/4 hodinky zpátky. Jen 60km ale bylo to fajn a aspoň jsem z hlavy trochu vymazal to, co se teď u nás děje....