Tak jsem si myslela, že to vyvěsím, až bude jisté ubytování, ale vzhledem k wertově infu o jarním srazu a k vašim pátravým dotazům o podzimním srazu už teda déle čekat nebudu a uvádím alespoň základní info. Takže...
TERMÍN: čtvrtek 25.9. - neděle 28.9.2008
MÍSTO KONÁNÍ: Oslavany u Brna http://www.oslavany-mesto.cz/vismo/dokumenty2...
UBYTOVÁNÍ: bude upřesněno - ve hře je kemp pod zříceninou hradu Templštýn nebo jiné zařízení v Oslavanech či blízkém okolí.
PŘEDBĚŽNÝ PROGRAM:
* čtvrtek 25. 9. - od odpoledních hodin příjezd, ubytování, degustace přivezených poživatin apod.
* pátek 26. 9. - přes den cyklovýlet - odjezd cca 9:00, večer - "mejdan na čtrnáctce"
* sobota 27. 9. - přes den cyklovýlet - odjezd cca v 9:00, večer - "kulatý mejdan na třicítce" - a víc se neptejte, stejně vám víc neprozradím :o)))
* neděle 28. 9. - "Zavírání Templářské cyklostezky" nebo jiný výlet, odpoledne odjezd
CO UVIDÍTE ANEB SLIBEM NEZARMOUTÍŠ:
* projedeme (částečně) místní cyklostezky Energetickou, Pivovarskou, Templářskou a Hornickou http://www.oslavany-mesto.cz/vismo/zobraz_dok...
* navštívíme zámek Oslavany http://www.oslavany-mesto.cz/vismo/dokumenty2...
* pivovar Dalešice http://www.pivovar-dalesice.cz/, který proslavil film Postřižiny http://pubweb.ihned.cz/c4-10146480-23216875...
* přečerpávací nádrž Dalešice http://www.cez.cz/cs/energie-a-zivotni...
* vodní nádrž Mohelno http://www.cez.cz/cs/energie-a-zivotni...
* Mohelenskou hadcovou step http://cile.turistik.cz/mohelenska-hadcova-step...
* projedeme kolem JE Dukovany http://www.je-temelin-dukovany.cz/jaderna...
* kdo bude chtít, může shlédnout Muchovu Slovanskou epopej http://cile.turistik.cz/slovanske-epopeje... v Moravském Krumlově
* a dál se nechte překvapit...
A ještě jedno lákadlo od Oslavanského místostarosty Miloše Musila, který se bude podílet na organizaci srazu - 28.9. na sv. Václava se koná poslední oficielní Oslavanská cykloakce "Zamykání Templářské stezky" spojená s trachtací a country muzikou na zámeckém nádvoří a s občerstvením pod Templštýnem a na zámku v podobě přeuzovaného cigárka, dršťkovky, kotlíkového masa apod. K tomu oslavanské pivo a... a pro někoho kýbl čaje :o)))
Ale nebojte, účast nebude povinná - bude připraven i alternativní program.
Takže zájemci, můžete se hlásit :o)))
P.S.
A ještě jedna organizační drobnost. Jak víte, jistý ftipálek se mým jménem neustále snaží hatit různé NaKolácké aktivity a vyhrožovat mi. Tady se dotyčný muž objevuje pod nickem "radka_" a pod pár neregistrovanými nicky.
Pro sraz jsou platné POUZE informace podepsané mým nickem "radka", kde je v profilu zveřejněn můj mejl [email protected]. Informace pod jakýmkoli obdobným nickem vydávajícím se za mě nebo "neregistrovanou radkou" jsou liché.
Pro kontrolu jsou veškeré informace ke srazu uvedeny i na mých stránkách http://www.vrstevnice.com/akce/2008/09zari...
chjo :(((((( tak já teda až jako druhá no :((((((((
a všímáš si, že i na ten Wertův jarní, jsem byl první!
DOfám, že za to budou nějaký prémie. Třeba mrkev při příjezdu :o))))
A jedete po ose???? já budu zase za masňáka a jedu na čtyřech kolech :-)))
Jseš to Ty v dalším příspěvku a nebo si někdo hraje?
Ano, jsem to já, mě zatím nikdo nefalzoval :-) čistil jsem ntb od různejch tempů a kukís a smazalo se mi vše :-) takže když jsem chtěl bejt do třetice, nebylo času na přihlašování :-))
to bohužel asi ne:o(
Já jedu po ose na lehosraz do Hodonína a další dovolená už asi nebude. Budu mít problém i s tím jedním dnem. Možná budu muset přijet až v pátek večer:o(
Budeš mít místo v autě, kdyby mi ta dovolená v pátek vyšla?
Tak to nedokážu dopředu říct. Budem to asi kloubit společně s fafejtama, tak jestli bude místo uvidíme, až bude trochu blíž odjezdu..
no a do třetice i já :-))))
No i já se hlásím, po prvních dnech školy to budu potřebovat :-)
Tož přijedu.
Program natriskany, dovolene zubozene malo, ale pokud pojede Jarda, jedu taky ;-)
Kecáš :-))))))))))))))))))) moc se těším .-)
a když nepojede?
tak si vyhrazuji pravo zamatyxovat ;-)))))
tak zamatyxuj rovnou :)
Proc ? Vis neco co ja nevim ? Jarda snad nejede ?
Ne, ale znam te :) on se obevi nejakej mrak na radaru :)
Tak jo .....
Tak to prrr, tuhle vymoženost používám také :-) Proč myslíš, že jsem teď v sobotu nejel ? :-)))
No, ono těch vis maiorů bylo ale o trochu více ;-) Takže jsem to nezrušil jen kvůli nějakému mraku...
tak si hoďte korunou, kdo zamatyxuje jako první ;)))
Jarda spis zajarduje, ne?:-)
Též se hlásím.....hlavně na to kotlíkové maso a oslavanské pivo :-)))
Co? Maso? Pivo?!? Sákryš, na to já slyším! :-))
Já když čtu"přeuzované cigárko,dršťková,kotlíkové maso,degustace přivezených potravinů(již v úvodu),"oslavanské pivo"-níže potom "dobré pití",tak přemýšlím:je to gastronomická akce doprovázená svezením na kole,nebo akce kolařů,kde se doplňuje ztracená energie ambrosií a nektarem?
Rád bych se zúčastnil také, jen nevím, jestli po včerejším přízpěvku do diskuze neumřu do té doby hlady.
Dobrý den, mohl bych se také přihlásit?
Jistě, ale pod podmínkou, že budeš asistovat při prezentaci fotek z Alpských kopečků :-)
A přivezte nějaký dobrý pití :)))
http://img233.imageshack.us/my.php?image...
Přibrzdíme v Lidlu :-)))
Snad se do tý doby zahojím a nepřizabiju úplně:))
Čili jo!!
.... ošetřovna tam je?:))
Mám podobné myšlenky :)) V době vašeho srazu na Mácháči jsem si na Slovensku rozsekal kolena na štěrku. Kolo vydrželo bez újmy. V pátek mi vytáhli stehy a od včerejška zas jezdím, ještě s jedním obvazem. Chtělo by to naučit se správně padat, ale to je těžký.
Moje zranění nemá ale s jízdou na kole jaksi nic společného:)
Jak "nemá"? Můžeš jezdit? Nemůžeš ... To mě přijde jako velmi velká souvislost!
Fšechno souvisí se fším; vždyť víš ...
8-)
Jezdit můžu, i když první asi 3 dny po sešití mi to moc nešlo.
Myslel jsem to tak, že to zranění jsem si nepřivodil přímo při jízdě na kole, narozdíl od Radka.
jestli vyřídím volno, tak se určitě dostavím- po vlastní ose z Partizánského
Tak i já se hlásím.......doufám, že do září to svoje koleno vyléčím a berle zahodím:-))
Teda nic mi do toho není, ale přihlašovat se na sraz každý zvlášť je dobrý :-).....zřejmě ukázka fungujícího svobodomyslného modelu manželství :-)))
on je jéňa tak trochu v podmínce za ty řeči o váze, že? ;))))
Už mlčím. :-)))
jestli já sem muž tak tvůj otík bude asi čtyřprocentní :-D
Prosím admina o smazání tohoto příspěvku.
Nebyl by lepší ban ?
Ty muž nejsi, ty jsi takový malý vypatlaný zakomplexovaný ubožátko ...
Mám to kousek tak se asi objevím na svém gauči. Je to ještě dost daleko.
Budeme se těšit na známé tváře :-))
Hlasim se jeste pred prvnim :D. Jestli se teda vratime ze vsech letosnich vrcholku bez ujmy, ktera by ucast znemoznila.
Zdar Peto i vsichni ostatni. nemel jsem silu diskuzi procitat, ale jaky by byl problem, kdybych se k vam pridal s detskou sedackou na kole a 3letou dcerkou? Najde se skupinka nezavodicich cyklistu, ktera se bude rada HLAVNE kochat??
Čím rychleji jedu, tím více se kochám :))
Ja se kocham konstantne :D
jo, jen u toho uz nejezdis na kole co? :)
Flakam to :D Zatim necelych 2kkm.
sakra, zacinas me dojizdet :)
No a pockej za mesic, to te i (doslovne) predjedu :DDD
hmmm, tak to si to asi ještě rozmyslím... :-(
Klíííííd! Tohle jsou "mladí a neklidní". Starších a výrazně klidnějších tam bude dost. 8-)))
Já sem tak klidnej, že jsem jezdil permanentně na konci :-) ale budu trénovat... musim si zajezdit, než začne další semestr :-)
Ty nejsi klidnej ale upovidanej. 8-) A abys mohl neustále mluvit, nemůžeš jezdit moc rychle. Takže asi tak. 8-)))
S tím si dovolím lehce nesouhlasit. Banán neni upovídanej, ale šššííííleně ukecanéééééjjjj:))))
Což je fajn. Jsem taky a na Mácháči jsme velmi příjemně prokecali dva dny:o)
Díky za podporu :-)
no nechtela jsem jmenovat ale jak rika Burajda, zareagovali hlavne ti neklidni :D
ja jsem klidnej az dost :) v posledni dobe nejezdim uz vubec na rychlost nebo najete km, ale na uzivani a kochani :)
Nechces, opakuji NECHCES, znat moje odpoledni AVG :D Si uzivam pomalou jizdu s moji skvelou polovickou. Sice pomala jizda, ale kocham se :D
Koupíš si auto ? :-)))
Ty se koukej prihlasit :D
Už teď? Co když bude do tý doby na radaru mrak? A navíc vždyť sraz je až v září a to už bude foukat větřík a možná bude venku pod dvacet stupňů :o)))))
Ja do Jardy rypu kvuli jine akci, ktera je uz za mesic :)
A nojo, asi už budu poslední :-)
Stále si ale nejsem jist, jestli se tam chci dobrovolně zabít nebo aspoň zlikvidovat kolo :-)
P.S. S Matyxem jsme si říkali, že by se to mohlo ještě cvičně projet předem, ať víme do čeho jdeme :-)
Já když si nemůžu vzít tandem, neboť se nedá vozit vlakem, vůbec nevím co ujedu a na jakém chvostu budu viset. Na Mácháči jsem si ověřil, že naplánovaná trasa není zákon a myslím, že to tak bude i tady. Takže případné nějaké zkrácení, či cesta jinudy jistě nebude na závadu. Myslím, že krom společné jízdy jde také o ty společné okamžiky před/po jízdě.
Neboj, dyť mě znáš :o)))
Určitě máš na mysli asi něco v tomto duchu:
6:30 budíček
6:45 rozcvička
7:15 snídaně
8:00 odjezd
svižným tempíčkem hravě zvládneme 100 km
s obědem se nebudeme zdržovat - s plným břichem se stejně špatně šlape
18:00 příjezd
18:30 nástup na večeři
19:00 nástup na večerní mytí
19:30 večerní společenská konverzace
20:00 večerka
Ale můžu garantovat, že výše uvedené rozhodně nezažiješ i kdyby si prosil na kolenou :o)))
A kde je politické školení?
Večer dostaneš seznam témat k nastudování a během dne bude Radka jednotlivé lidi zkoušet za jízdy.
Přesně tak, nač ztrácet čas. A nedočkavci mohou přijít na řadu už při snídani :o)))
fuj. Vzpomněl jsem si na pionýrské tábory a na vojnu :o((((
V 6:30 budíček? Tak pozdě?
Obávám se, že tento velmi, a to velmi velice pozdní čas neprojde ani u Airlina, ani u Strejdy... :))
Neznaje poměrů,myslel jsem,že se nechodí vůbec spát.
No tak to zas nééé.
Na chvilku se jde zdřímnout, aby se neřeklo, když už jsou ty noclehy zaplacený...
Ostatně, proč by se nemohlo spát na kole :o)))
Ikdyž, tak hluchý místa tam nebudou, tam se budem kochat od rána do večera :o)))
Technický dotaz-cyklostezky (plánované) jsou jaký terén?Abych věděl,co na pojíždědlo dát za gumy.
Správný cyklista je připraven na vše :o)))
Silničku ale nedoporučuju...
Podzimní sraz v Oslavanech se nám začíná rychle blížit, tak vytahuji na světlo příslušná témata.
Zatím vše platí tak, jak bylo stanoveno, o žádných změnách nevím. Teda kromě toho, že já na 99 procent budu autocyklistkou :o)))
Tak už začněte listovat kuchařkama, co dobrého na snídani sebou přivezete :o)))
To jakože mám inovovat vyzkoušený a ověřený jídelníček? No tak jo. 8-)
Žádný inovace, psala jsem jasně CO DOBRÉHO přivezete :o)))
Jestli se tam vyskytnu, mám opět dovézt ten 80% rumíček ? :-)
No tak co mě se týká, u mě ho můžeš tak akorát bezpečně uložit :o)))
Za odměnu vám ho ale budu dávkovat do čaje :o)))
Ježiš, do čaje ? Taková škoda :-) To se musí cucat v plné koncentraci a ne to ředit nějakým čajem, pche :-)
Tak dobře, já za vás vypiju čaj a vy za mě rum :o)))
se mnou to zatim vypada vselijak :(
Vzhledem k tomu, že zámecká sýpka může pojmout údajně až 50 lidí, pak je možno se rozhodnout i na poslední chvíli a přijuchat se spacákem a karimámou.
Jen je nutno počítat s tím, že holt na záchod a do sprchy se bude stát frontička :o)))
hmm ok, a bude na sipce i nejaka zena, nebo jen smradlavi chlapi? :)
Tak na sÍpce asi budou jen smradlavi chlapi, ale na sÝpce budou i voňavé ženy :o)))
Sraz se rychle blíží a tak tu mám pro vás pár dalších upřesňujících informací:
TRASY:
jsou připraveny a máte se rozhodně na co těšit :o))) Hlavní a nejdelší výlet je plánován na sobotu, kdy bude zřejmě odjezd již v 9:00 a rozhodně si sebou vemte i světýlka. Přece jenom se smráká už brzo :o)))
Šerpou bude pan místostarosta Miloš a provede vás po místních cyklostrasách, na jejichž zřízení se i podílel. Pro všechny jsou připrveny mapky těchto cyklotras, takže další mapy ani potřebovat nebudete.
Vzhledem k tomu, že všechny trasy vedou okolím Oslavan, bude k dispozici i dostatek únikovek pro ty, kdo si budou chtít trasu zkrátit.
STRAVOVÁNÍ:
* snídaně - kdo si bude vařit sám, pak nejsou k dispozici kuchyňky, takže je nutno vzít si varnou konvici a nějaký ten hrneček. V hotelu Horník a Sporthotelu bude možno si snídaně i zajistit.
* obědy po cestě
* večeře - v případě zájmu bude možno dohodnout na zámku společné jídlo. Není ale problém ani jídlo podle jídelníčku, jen je nutno počítat s delší dobou přípravy.
* v pátek nebo v sobotu večer je plánován "mejdan na čtrnáctce" a to tentokrát ve znamení BURČÁKU !!! A kdyby náhodou nedozrál, pak by mělo být vínko přímo ze sklípku (pořizovací náklady budou rozpočteny mezi přítomné). No a abychom nepili na lačno, bylo by dobré mít sebou něco na zakousnutí :o)))
* možnost nákupů - v blízkosti zámku jsou k dispozici dvě prodejny potravin. Večerka má otevřeno denně 6-20 (v neděli od 8 hod.) a Centrum potravin je rovněž otevřené po celý den.
Kdo má ještě nějaké další dotazy, ptejte se.
To jako nebudou pečená selátka a nadívané husičky? :-)
Aby ses nedivil... Na jídelním lístku zámecké restaurace jsou slušné laskominky.
Navíc v sobotu se pojede do Dalešického pivovaru a tam o takové pochoutky také nouze rozhodně není :o)))
http://www.pivovar-dalesice.cz/speciality.php
Ahoj :-), já bych se teda zeptal:
1. ánžto nevím, v kterou hodinu ve čtvrtek dorazím, může to být i za tmy, tak abych nebloudil - v Oslavanech je JEDEN zámek a někde na jeho nádvoří je ta JEDNA zámecká ubytovna? Ten zámek je na kopci nebo někde na náměstí? Omlouvám se, jestli to už tady bylo někde řečeno, já na to nějak nenarazil a odkazy na webové stránky Oslavan mi nejdou otevřít.
2. pro zájemce - vezmu jednu varnou konvici.
3. mám vzít NĚCO mraženýho? Doslova něco, nevím co, mám to na mrazáku už dva roky, je to beztvarý, obalený sněhem, vůbec nevím, co jsem to tam zmrazil, může to být maso, koláč, zelenina ... - tak mám to vzít? Budete to jíst? Abych to nevez zbytečně ...
Kdyby bylo nabízeno, tak já děkuji :-) mražené nebudu :-)) uleželost si představuji jinak :-)))
Tak já to vezmu popořádku
ad 1. zámek je v Oslavanech jen jeden jediný a v noci má osvětlenou špici. V případě nouze mi volej na mobil.
Já zatím plánuji, že budu v Oslavanech tak od šestgi večer.
ad 2. varná konvice je super
ad 3. ano, pochopila jsem, z tvého talířku se prostě ochutnávat nebude :o)))
Ale kdybys náhodou do Oslavan potřeboval otrávit někoho jiného, klidně tu bombu použij :o)))
Reaguji až teď, včera jsem už nebyl: děkuji za vysvětlení :-), jinak ale tentokrát jsem domluvenej s mojí drahou maminkou, že něco napeče, takže na ochutnání bude!
No a pokud jde o tu zasněženou hmotu z mýho mrazáku - moc se necukejte! - v Rusku našli zmrzlýho mamuta a taky ho jedli :-))).
S pozdravem "Žena je žena, ale takový naložený sýr, to je pošušňáníčko" vám pohodový pracovní den přeje Ai :-)
Aii Aii, naložený sýr??? víš kolik to má kalorií??????? Neboj, beru pár balíků křupavýho lajt chleba a o tom sýru si k němu budem vyprávět :-))
vy budete s Ai držet dietu a zobat ten umělohmotný chleba?
Jj, ten chleba, zajídat ho moravským a zapíjet burčákem :-))
Teď jsem našla tuhle zprávu
http://www.novinky.cz/clanek/149623-v-cesku...
Ale pssst, jen šeptat, ne že si to zase někdo bude pochvalovat nahlas, nedej bože se těšit na slunečný víkend, a poštve na nás uragán Karel :o)))
Hmm, tak ten následující víkend beru :-) jedem závod tak bude snad fajn. Jo a jak bude tedy v těch Oslavanech?? :-))
Dobře bude, jak jinak :o)))
Posílám pár doplnění na otázky, které vyplývají z diskuze.
Pokud jde o snídaně, je možné mít i snídaně v zámecké restauraci. Bude ale potřeba při příjezdu snídaně na všech ubytovacích zařízeních dohodnout. Jinak při vlastních zdrojích je potřeba dbát bezpečnosti. Ne aby někdo zapomněl před odchodem či odjezdem vypnout varnou konvici.
Zámek máme v Oslavanech jen jeden, ale velikej. Cestu k němu najdete nejlépe, když přijedete do Oslavan ve směru od dálnice Rosice - Tetčice - Neslovice - Padochov (městská část Oslavan) - Oslavany, tak po sjezdu z kopce do Oslavan přejedete most a dáte se hned kolem řeky doprava a pojedete pořád rovně až ke stadionu (pozor! Není to hlavní silnice, všude v sídlišti je přednost zprava), od stadionu pokračujte dál kolem Mateřské školky nalevo a zámeckého parku napravo) a pořád vpravo. Dojedete na roh Zámecké ulice a kaštanovou alejí ke vchodu do zámku. Nevjíždějte dovnitř, průjezd je nízký, abyste si neurvali kola na střeše. Zaparkujte v aleji, a s Radkou budeme sedět v Zámecké restauraci a na všechno se domluvíme a řekneme vám kudy kam do Hotelu Horník (cca 200m). Pokud přijedete z druhé strany (tedy od Rápotic nebo od Zbýšova), tak přejedete jiný most, kolem radnice na náměstí, vlevo je budovaná druhá část náměstí s Centrem potravin, asi po 50m odbočíte na křižovatce u Katolického domu vlevo a pak pořád rovně k zámku. Odbočku nemůžete přehlédnout, jsou tam šipky cyklostezek, které ukazují k zámku.
Jinak předpokládám, že si každé ráno před výjezdem uděláme válečnou poradu, kde si řeknem co uvidíme,kde jsou osvěžovny, možnosti únikových tras v případě únavy, nechuti, defektu či jiných nepříjemností, popřípadě místa dalších zastávek (nejspíš v hospodě), kde se zformujeme na další jízdu. To je zatím vše. V případě dotazů odpovím.
http://www.novinky.cz/clanek/150066-babi-leto... Neni škoda,ptž vy zvykli jeli na kole i v zime :-)
Tak ať jsme na vršku :-)) A co jinak, něco nového??
Bože, já už jsem z toho zasluníčkovávání tak zblblá, že jsem místo "reagovat" automaticky zaklila "toto téma mě nezajímá" :o)))
Nového není nic, naštěstí, vše platí, počasí je objednané, tak teď jen aby se nám zase někdo nezačal těšit a všechno nám nezkazil :o)))
Tak JÁ se teda vůbec ale vůbec netěším !!!
(i když zkuste se netěšit na ten naloženej sýreček, perníček s mandličkama, perníček bez mandliček a tak vůbec :-))) ).
Je to jasný... Mohl by to být krásný výlet, ale může za to Airline :o)))
Chci tě, radko, jako organizátorku jenom upozornit, že já to tady v době VAŠEHO srazu nehlídám. Minule mi to dalo docela práci http://www.nakole.cz/diskuze/tema.php3?id=5861
a tentokrát se mi zdá, že už se to uhlídat nedá.o))))
No, chtěla jsem sem to upozornění dát až zítra, ale když už jsi to načal...
Takže milý mirečku, nepřihlášenej, Zakarre a další, co se těšíte až vytáhnem paty od compů, mám pro vás hnusnou zprávu - tentokrát budeme on-line po celou dobu našeho pobytu v Oslavanech - takže dálkový dohled 24 hodin denně :o)))
Dobře, abyste neřekli, že jsem na vás fakt hnusná, tak jen 20 hodin :o)))
Tam je wi-fi?
Jestli je tam wi-fi, tak to ti neřeknu. Já mám v každým případku picmicku a u té předpokládám, že tam fungovat bude, páč mobil mi tam jel bez obtíží. Ale pc s wifinou budeme mít také :o)))
o))))))))) co je tohle za řeč, zakkare, kódujou voni !
Tak jsem se málem protrhnul smíchy :-) Mirečku boduješ :-)))
PICMICKU ??? Ani si netroufám pomyslet cože to je ... :-)))
Prosím Tě, radko, všimni si, že to rozmázl airline, já jsem se jen tiše dusil.
Tak teď nevím, jestli ti ji vůbec budu moct ukázat, abych ti ty tvoje představy nezkazila :o)))
;-)
Česky http://cs.wikipedia.org/wiki/PCMCIA
Anglicky http://en.wikipedia.org/wiki/PC_Card
Taky jsi je mohl napínat trošku dýl :o)))
Tentokrát musíme psát kódovaně, aby nás nemohli šmírovat ;-)
Zase ta technika! Přenosný počítače i s obrazovkama tam povezou, to toho asi najezděj, závisláci! Přijedou, zapojej dráty a budou se střídat u počítače, hlídkovat jak na pionýrským táboře!
Já bych tam nejel. Kromě toho stejně jedu na Moravu, až někam za Brno. Svolil jsem k tomu jedině proto, že mám od léta nový očkování proti tyfu, tetanu, všem hepetitýdám a megintytýdám a stálo mne to 6 tis Kč, tak, abych to zužitkoval. I tak se dost bojim.
Zase si nás budou věšet na tabuli a posmívat se. Ubohá zábava.
Jo tak ty jako dezertuješ jo? Tak tam prosimtě dávej pozor, já mám tady na mapě tu oblast už jenom čistě bílou. A nedávej si led do pití, to se nedoporučuje.
Podle mých info tam je prej plno "sklípkanů" (??) četl jsem to v Lonely Planet, jestli jsem tomu rozumněl je to tam "very dangerous". Prý se po návštěvě takovýho sklípkana (voni ty babouci snad choděj na návštěvu, do hotelu nebo co ?) člověku motá hlava a nemůže jezdit na kole.
Já si tam budu dávat bacha, jsem takovej vopatrnej a ostražitej, ale co ty mladý v Oslavanech ???
Prý některé internetové obchody, které patří ortodoxním židům, mají o sabatu zavřeno. Takže by se třeba na tenhle web mohlo pověsit: "Za účelem srazu se zde nediskutuje". a bloknout diskusi, kdo to má pak v pondělí všechno pročítat.
Tohle vlakno je neuveritelna buzerace pro lidi za kanalem:-))) Chjooo, lidi...jak rad bych vas zase videl.
Skoda, ze to neni o tyden pozdeji. To bych asi dorazil, paaac je v Praglu Design blok a v rodine mame jednu svatbu. Takze by bylo vice duvodu....Skoda.
to je přece jenom tvoje věc, že je ti nakoláckej sraz malej důvod přijet, ne? Já bych tohle tedy veřejně nepsal, že jsme ti ukradený, že přijedeš, kvůli nějaký blbý svatbě, ale kvůli nám ne....
Máš zvrácenej žebříček hodnot a ještě to hlásáš na veřejnosti.
tsssssssss
:o))))
Ja bohuzel neprijedu ani kvuli te svatbe a ani kvuli tomu designu:-) Ale kdyby byl sraz v tom tydnu, co je svatba....tak bych prijel. Tak ted vidis, jak jste mi neukradeni:-))))
Chceme byt doma delsi dobu prez Vanoce, proto nechceme prijet. Ale kdyby se to takhle seslo v jednom tydnu...nevahal bych!
Doufam, ze se uvidime na nejakem Vanocnim srazu.....
Jak ja to delam sakra? Asi si napisu nahoru na monitor: "Nez neco odesles, precti si to po sobe"...:-) Chjoooo. PreS
Jakej problém, kanály maj i v Oslavanech :o)))
Co se nás týká, můžeš za každým z nich sedět imaginárně ty... i s Kamilou :o)))
Aaaa..zapomel jsem. UZIJTE SI TO!!!
Nápodobně, mějte se tam fajn.
Takže pro všechny zúčastněné přidávám telefon na mě 731 546 154, ikdyž myslím, že už tady není nikdo, kdo by ho neznal :o)))
Pokud budete potřebovat, neváhejte a volejte.
Zítra vyjíždím před devátou, nejpozději ve 13:00 bych měla být v Oslavanech. Hlavní stan rozbijeme v zámecké restauraci. Slovy Ligiho - k té prostě nejde zabloudit :o)))
Ať víte, do čeho jdete.
http://djohn.rajce.idnes.cz/Oslavany_2006/