Ahoj, o akci slyším poprvé, kolik myslíte, že bude na trase cyklistů? Je nějaké startovné?Díky....
Ty srandisty nečti, chtějí tě jenom poplést. Přihlášeno je zatím 45689 cyklistů, startovné je dobrovolné, nejnižší ovšem 2673,- Kč. Děti do 116 cm zdarma.
Tvůj údaj není aktualizován(45689 cyklistů)-2 se omluvili(zranění).
Jen si rejpej. Já znám počty, když jsem skoro hlavní pořadatel. To jsou dneska lidi!
Tak jsem se zrovna vrátil. Bylo to bezva. Kdo nebyl prohloupil. Ale nebudu to tady více rozepisovat, zadarmo pořadatelům reklamu dělat nebudu.
A kolik vás tam teda bylo ? 45689 ? Nebo o ty dva zraněný míň ?
Mentálně se ukázni, Petrp si to vycucal z prstu. Další místní vtipálek za každou cenu. Akce se pořádá až 31. června, takže času dost.
Budeš tak laskav a dáš sem při-/odhlášku? Jako NaKoláci bychom mohli mít nějakou protekci ...
(neboj, zadarmo by to nebylo)
To nepůjde, volnejch přihlášek je už jenom 11 a já v osmisetčtrnáctičlenným organizačním výboru nemám nějaký extra postavení, abych si moh vyskakovat. :-((
Letošní fond na úplatky ještě nemám zdaleka vyčerpán,tak bych mohl Tvoji funkci zasponzorovat.To by jsi snad s tou přihláškou mohl něco udělat.A vzhledem k tradici akce a její úspěšné budoucnosti bych si chtěl koupit i místo v organizačním výboru,aby se mi v dalších letech investice vrátila.