Přeji Vám všem příjemný a úspěšný den....
Díky a připojuji se k přání !
....a gratuluju k dožití se podvečera....
A ja myslel, ze uz jsi na Balkane...:-)
nic není definitivní. Ještě dám "Brno-Černou Horu" (letos už pátý MTB závod) a pak...jestli se nedohodnu s partyjou kamošů, co tam jedou až 29.5. -- svezli by mě Avií -- Děsně se mně totiž nechce komplikovat si život sháněním něčeho co by mě kus cesty popovezlo.
Taky se chystám na "Černou" (letos pátý MTB závod; bohužel ale ty předchozí čtyři jsem musel zrušit:-) Takže to pojmu jako kochací vyjížďku (kolena stále zlobí a bolí); no nemít to už od ledna/února (či tak nějak) zaplacené, tak to vynechávám taky...
plníš mě optimismem...snad nebudu poslední. Kdyžtak se ke mně přihlas - (k triku s nápisem "zde lze koupit knihu ...přímo od autora" )
Vždycky při závodech trochu fotím. Tentokrát asi jen něco na brodech přes potok Lubě - brodí se tam cca 3x - a stezku přes pole řepky za Skaličkou. ( alergici, nezapomeňte respirátor.)
Jede se to většinou po cestách - terénu moc není, ani bahna. Ale kopce docela výživné.
A ja ti preji pekny vecer....
A já bych prodal jednu pražskou vesničanku na lehokole , ale jinak vám přeji vše dobré :o))
To nas ale zajima....:-)))
Šlapky sou ale jinde (prej sbíraj někde perlovky nebo co )
http://www.stejskalova.cz/na%20kole.JPG
Tak to ne pane, ta by byla v posteli jak prkno...to ja nechcu:-)))
Platí to i pro dnešek? ;-)
Taky uz jsem po tom koukal....probdil jsem celou noc a den tak nejak na prd. Tak doufam, ze mi alespon nekdo popreje prijemny den...:-)
Příjemný den a úspěšnou léčbu nespavosti vinšuji ;-)
Toz dekuji tisickrat...hned je lepe:-)
"Po obědě krátký spánek
vychutná i Otesánek!"
To by mohlo pomoct. Příjemný den! ;-)
Po dobrém obědě si nechej předčítat něco pěkného od příjemné společnice a uvidíš,co to s Tebou udělá.Takže příjemné odpoledne!
Po dobrém obědě se snad s příjemnou společnicí dělá něco úplně jiného. 8-)))))) Ale jak to funguje na uspávání....? ;-)
Jenže Michal má studovat a nepřemýšlet o světských radovánkách.Źena se má vnímat všemi smysly,učení,(kromě optického) i akusticky.Příjemná společnice potlačuje nezáživný obsah skript.Michale,pozor-předčítatelka nesmí mít hlas jako když šoupeš rakev!!
Pokud člověk nemá uspokojeny základní životní potřeby (a to není jenom jídlo!), tak se stejně houbeles naučí, protože neustále přemýšlí, jak by je uspokojil. Takže asi tak. ;-)
Já vzledem k tomu,že jsem "takovej zakřiknutej",taky občas o tom sem tam slyším.A matně si pamatuji(to víš,senilita,skleroza atd.),že to sehrávalo v minulosti velmi důležitou roli.Proto si to nechám rád připomínat(o čem byla řeč?-vidíš,zase si musím vzít-co jsem to vlastě chtěl?).
I tobe dekuji:-))) Krasne jsem se prezral...jak ten Otes:-)
Ať víkend strávíte kdekoliv a jakkoliv,přeji všem jeho příjemné prožití.
Pozoruji jeden pravidelný jev-v pátek i v sobotu v noci na všech stránkách panuje mír.....
Asi se chodí hádat do hospody :-)
A nekdo chodi do politickeho debatniho krouzku pri sklenici kravskeho mleka...
Když je zamračená obloha,ať se na Vás usmívají aspoň lidé.
To se nejak v tehle dobe deje cim dal min:-( O to vic je prijemne na takoveho clovicka narazit....
Toz preji vsem krase sobotni rano....:-)
Díky,Tobě i ostatním totéž.
A opět mír sobotního večera a nedělní noci......Ať se vám dobře spí-krásné ráno a síly na další cyklocesty.
kéž by.... Už se potřebuju vyspat jako sůl
Rosničky naplánovaly kvalitu a tak vám všem přeji krásné prožití víkendu.
Opět víkendová půlnoc-umlkly půtky a dýchá klid a mír.Krásné spaní......
jo... prdlajs spaní...
:(
Co je to půtka ?
On myslel s paní, ne spaní.
Myslíš přímo spaní s paní?Já jsem tak línej,že čekám na zemětřesení.
"Tak co?"
"Tak nic ..."
"Tak slez ..."
Jestliže hmotnosti tří známých druhů neutrina v součtu dosahují byť pouze přibližně 90 elektronvoltů (atom vodíku má hmotnost přibližně miliardy elektronvoltů),pak všechna tato neutrina rozšířená po celém vesmíru budou přispívat hustotou,která převýší kritickou hodnotu a vesmír bude uzavřen !