Taky míváte chuť si plácnout při předjíždění cyklistek ?? Na lehokolech je ta správná partie v ideální pozici a člověk má potom takový lehký nutkání si plácnout :o))))
Jak jste na tom vy ??
http://holfi.pohoda.com/video/placnuti.flv.html
kdyby jen plácnout ;-)))))
Tak to já radši než abych si plácnul (a třeba pak za to slíznul kopanec do hlavy) tak se za cyklistku zavěsím a kochám se, požitek tedy trvá podstatně dýl. A fantazie může bezuzdně pracovat.
:-) Podobné fantazie na kole ubírají sily. Takže já se kochám jen pár vteřin a pak s myšlenkou "stejně mi nedá" šlápnu do pedálů a ujíždím.
Dilema horší jak u Hamleta:
Předjet? Nepředjet?
http://tomxx.hlohovec.net/fun/cyklistka.jpg
Já volím to druhé, co vy? ;-)
Klasická scénka z filmu
http://www.youtube.com/watch?v=88YBzVIQOZ0
Tam je vstup jen pro dospele:-)
Nj,já tam mám účet,tak mi to funguje bez upozornění:-) Ale je to scénka z filmu "Holky to chtěj taky" .
a ty ještě nejsi? :o)))))
Asi ne:-) Me to tam nepustilo:-)
http://www.youtube.com/watch?v=emDkpZkj_mo
tady to máš tedy česky i pro nedospělé :-)
Větší chutě na plácání (a nejen na to) mívám spíše při předjíždění cyklistů.
http://www.kluci-na-kole.cz/tym
Ještě že jsi to sem plácnul.Teď vím,před kým mám ujíždět(třeba překonám svoje jízdní rekordy).
Možná bude lepší zůstat trochu pozadu, než být vepředu :o))))
A do p....e!Proč mají srazy zrovna v Brně?
:-))) Tak bacha at na ten sraz nenarazis....:-)
Protože u nás máme kvůli srnkám na autech většinou nárazové rámy a z nich se trubky z kola tahaj těžko... :D
ps: Nic proti nim nemám. Rozhodně mi vadí míň než třeba hnědočeši. Tihle se alespoň snaží zapadnout do společnosti.
Koukal jsem na ty stránky a jeden symapaťák vedle druhýho. Jsem od Prahy, takže se ptám spíš jen teoreticky - vzali byste na výlet i mě, ženatýho a v sexuální orientaci pevného heterosexuála?
Neměl jsi uvádět to "ženatý".Pod Fénixem jsme si mohli představovat nádhernou ženskou a pozvánky by se Ti jenom hrnuli.
Docela obdivuju jejich odvahu dát na internet svoji nabídku. A nehodlám si dělat legraci na jejich účet. Heterosexuálů znám docela dost, tak proč nepoznat někoho "jiného"?
jo jo láká láká.
Teď o víkendu mě to děsně lákalo, když jsem předjížděl Světlušku, Radku a další......
Měl jsem tu možnost jemným plácáním odstranit Radce ze sukýnky zaschlé bláto.
Dokonce jsem k tomu byl vyzván, když mi řekla, že byla upozorněna, že má špinavé pozadí.
Vypadá to, že jsem snad jediný, komu se tohoto privilegia dostalo?
Třeba při testování tandemu :))
Tam to lze provadet obouruc. Tandem se mi libi. :-)
A co treba trikolka....obe ruce v podstate volne. A navic nemusis drzet balanc....tri kola te udrzej:-) A navic mas to prditko skoro v urovni oci....nekdy i niz, coz neni na skodu:-)
Tak na to pozor, to by nemuselo dopadnout dobře. Znám jednoho co si plácnul z kabrioletu (při cca 40km/h) a skončil s rukou v gypsu :-) No, někdo odvážný by to mohl zkusit a poreferovat jestli to ustál.
Občas se rád svezu za vodičkou ale lepší pohled je na bruslařky než na cyklistky... (slint)
Jj, tak to věřím, že Vás to páni kluci láká, ale já za sebe musím říct, že jsem jí jednou pěknou dostala. Bylo to od nějakého mladíka, který jel v autě jako spolujezdec a při tom co mě předjížděli mi jí prostě po té prdce plácnul......ještě dnes vím, jak to bolelo, modřina jak hrom a já byla ráda, že jsem to na kole ustála!
Tak tak, důležité je přiblížit se přiměřenou rychlostí a plácat ne vlastní rychlostí celého těla, ale jen lehkým pohybem ruky. Nebo lze zaměnit plácnutí za spíše takové pohlazení.
Další možností je "pomáhat" cyklistce při jízdě do kopce, za tím účelem je žádoucí mít z jedné strany volná řidítka u představce, aby se tam daly chytit druhou rukou, pro lepší udržování vlastní rovnováhy.
"Pomáhání" do kopce vyžaduje zvýšenou fyzickou kondici, zejména je vhodné trénovat švihovou jízdu v sedle. Není nic trapnějšího, než když chlapovi dojde dech a zůstává trapně viset za kalhoty jezdkyně vedle sebe. Zejména dnes, kdy všechny vozí gatě s kšandama, je obtížné se vůbec udržet.
Zvláště méně trénovaným se pak doporučuje jezdit s pulsmetrem a hodnotu kontrolovat. V takových situacích dochází často k ztrátě sebekontroly, hlubokému aerobnímu dluhu, až ke kolapsu KVS.
ono je to vhodné jako tréning, neboť vedlejším efektem pomáhání cyklistkám je následná nutnost pomáhání vzniklému potěru. U potěru se nepomáhá tlačením tak nízko, ale spíše do zad v oblasti ramen. Zátěž je však již vyšší, neboť je mimo samotného tlačení, ještě nutno zodpovídat řadu zapeklitých dotazů, většinou "tati a proč ..."
Tak pozor, já píšu o postrkování rukou, z toho by uřvanci a šklebáci vznikat neměli.
A navíc, bez kvalitních gum se bezpečná czklistika dělat nedá...
ještě jako vrchol v postrkovacím pomáhání, bych hodnotil výkon jednoho kamaráda, majícího na sebou ve vozíku ratolest, dvojčata na gumicukách za vozíkem, pomáhajícího postrkem cyklistce táhnoucí na trail gaitoru další děcko - to je KVS!!!
co to je KVS?
Ty to na leháču nemáš? :-D
Nyní je stále přetřásána nová vyhláška.Neměli bychom na základě odborných diskuzí na této niti podat návrh na:1/dodržování minimální vzdálenosti mezi prdelkami cyklistek a za nimi jedoucími cyklisty a 2/povinnost cyklistek nosit na spodní části oblečení brzdové světlo ?
Minimalni vzdalenost? Hele, tak to ne. Ty se budes vymlouvat na stari a ze spatne vidis. Budes vyzadovat ulevu a pul metru od objektu. A pitom mas oci jako rys:-)
Důchodci by navíc měli fasovat na nemocenskou nějakou rýnu nad řidítky kvůli slintání
Ministerstvo zdravotnictví zase by mělo zavést jako rehabilitaci pro důchodce tuto terapii-unavený zrak v háku se rozzáří(to by jste,vy mladí,měli chronické potíže se zrakem,že?).
při letmém pohledu z okna vidím, že s ochladilo. Tož je po tématu. Leda že bychom se přesumuli do krytého bazénu. To mi připomíná jak jsme chodívali plavat s kámošem co má na jednom oku 3 a na druhým 6 dioptrií - to si pak jedno oko zakrýval a druhým mžoural...
Jezdim zasadne za svoji pritelkyni:-) A to nejen kvuli pohledu, ale diky me "trenovanosti".:-)
Pri takomto pohľade je chuť nie len si plácnuť :-)
http://halbot.haluze.sk/images/2008-05/4195...
Ještě vás ta chuť si plácnout nepřešla ?? :o)))
http://www.lehokolo.estranky.cz/archiv/inahled...
mě se ni nezobrazí :o(
Chyba u mě nebo u Tebe?
Už to snad funguje
Má to být tohle:
http://www.lehokolo.estranky.cz/fotoalbum...
Nevim jak dlouho to bude zase fungovat, ale když se toto teéma zase oživilo, tak snad to půjde ;o))
http://www.lehokolo.estranky.cz/fotoalbum...
..a ještě vás ta chuť plácnout si nepřešla ?
http://www.youtube.com/watch?v=LEHGE30BZ0U&...
Nemám. Jsem rád že jedu a taková cyklistka se dá podle mě utáhnout jinak než nějakým oplzlým očumováním a oplácáváním.;-))) Třeba předjet a zastavit a říci: "Slečno, se mi zdá, že Vám trochu hází zadní kolo...bych se na to s Vaším svolením podíval a ulevil vaším sedacím partiím od toho věčného házení...Taky koukám řetěz by stál zato namazat a bzdy koukám také hůře brzdí...No tohle tady asi neopravíme...Víte co? Znám tady nedaleko takou malou hospůdku, tak kdybyste nebyla proti, tam byste si mohla odpočinout a já bych se na to zatím podíval a samozřejmě, protože se asi připozdí, než to spravím, Vás doprovodím s Vaším dovolením až domů, aby se Vám něco náhodou nestalo...";-)))))
.. a ještě: " No jak Vás Váš přítel může nechat jezdit na takto neseřízeném kole, to se o Vás vůbec nebojí? !?!?! ( Úžas!!!) A to já bych se zase bál a rád a velice!!!! Cože, Vy že nemáte přítele?!?!;-)))Ne!!!!No to snad není možné. Kdykoli jsem Vám k dispozici a rád opět cokoli seřídím. A kam se chystáte ve čtvrtek???? No , víte, má být hezky, tak co kdybychom vyzkoušeli to nově seřízené kolo na nějaké delší vyjížd´ce......případně bych to ještě doladil...;-)))))
Když jsem chodil do tanečních, jedný mý partnerce páchlo z úst. Stěžoval jsem si mistrovi, ten mi poradil taktní otázku "Slečno, nemáte zkaženej zoubek?" "Ne, já mám můstek." "Tak to se vám pod něj určitě někdo vysral." A bylo po ftákách.
V tanečních - borec, vědom si toho, že musí konverzovat s partnerkou a nevěda, co říci, jenom prohodí: "Slečno, to je prdel, co?" Slečna ztuhne, běží žalovat tancmajstrovi, ten mladíka lapne a vleče ho ven. Když jdou kolem dotyčné, mladík prohodí: "Vidíte a je po prdeli."
Oh...taneční...Dodnes to považuji za povolený, organizovaný a hromadný atak na opačné pohlaví.
Před dvěma roky jsme chodili do tanečních pro dospělé. To je teprve zábava, když se člověk díky svému věku dostane do stavu, že nemá mindrák, že se ztrapní. Navíc si člověk odzkouší tancování s dámami různého i hrůzného věku.
Stále nás mrzí, že se tancmajstr odstěhoval a už žádné další taneční nejsou.
tak teď už vím, jak jsi se seznámil se svou ženou :-D
Na pískovišti,..... když jí bylo asi 2 a mně bylo 4,5 roku. Ostatní kluci jí bourali bábovičky a já jí je stavěl o chraňoval ji před nájezdy nezbedných útočníků.;-) Ovšem to si já vůbec nepamatuji - to mi vyprávěla její babička.;-)
Jinak v dospělosti znovu nedaleko toho samého piskoviště - na lavičce.;-)))...Jak osudové!....to pískoviště;-) Dnes tam chodím s našimi dětmi - přemístilo se sice asi o 10 m dál, ale je tam. Dnes tam zase stavím bábovičky a ochraňuji malou slečnu - tentokrát naši dcerku - před jejím nezbedným bratrem!Kruh se pomalu uzavírá!;-))))
To jako že příště tam bude chodit bráška s dcerkou a jejich děťátkem? :-)))
To jako, že nevím, koho si tam oni vyhlídnou (třeba už někoho maj a ani o tom nevěděj, jako jsem to netušil já :-) ) a navíc se můžem třeba odstěhovat, takže pískoviště bude z dosahu. Mají tedy bud´, co dělat a vyhlídnout nápadníky a nápadnice, nebo pískoviště splnilo roli v jedné generaci a s ní se jeho kouzlo rovněž uzavře.:-(
hmmm, půjdu se asi taky kouknout na nějaký pískoviště....
Třeba neví co s penězma, čím víc ženskejch tím větší výdaje :))
Nooo, počkej, já nepsal, že chci hledat víc než jednu natož, že by h si chtěl víc jak jednu vzít. Já už ženatej byl a znova se ženit tedy nebudu. Každej může udělat chybu, ale jenom debil jí furt opakuje :-D
Jenže v tomhle věku se tomu říká pedofilie ;o)))
A podle toho, že se Martis naposled seznamoval na pískovišti, nevím, nevím, jestli zrovna on je ten povolaný, pro udělování rad "jak na to" :o)))
Mě překvapuje, že Martis po poznání, že pískoviště může být "místem činu", tam pouští potomky. Já když jsem uhnal ženu v jedné kavárně, okamžitě jsem měl zákaz ji (tu kavárnu) navštěvovat, moje argumenty o místě filozofování s kamarády mi nebyly nic platné. A konflikt byl na světě.