Vzhledem k tomu, že se drtivá většina místního "tvrdého jádra" v tyto dny jede bez nás rekreovat k vodě, tak by bylo více než vhodné pro všechny ty chudáky pozůstalé zde v Praze uspořádat nějakou odpovídající protiakci :-)
Takže, kdo by se chtěl zítra projet na kole, tak je plánována vyjížďka směrem Říčany a přilehlé okolí. Případné malé operativní úpravy trasy v průběhu výletu jsou možné, ale nedoporučuji mít rozptyl odhadované ujeté celkové vzdálenosti větší než +50% :-)
Sraz je v 10:30 poblíž sochy Budovatele u stanice metra "C" Chodov.
Na případnou zítřejší viděnou se těší MatyxCZ, pb a Jarda.
A ja zakladam "Anti Machac" a "Anti protiakci":-) Ja si pecu na svem pisecku a vsechny vas proklinam....palchanti.
Ale na podzim mozna neco stihnem....
Njn, ale ještě není všem dnům konec, určitě si ještě letos někam vyrazíme.
jj...na pozdim bych mel byt snad doma, nez zase nekam utecu:-)
kdybys radši přijel na Mácháč ty potvoro. Dělat něco k nám, když tu nebudu!
Už mi to psal Matěj. Vás oba kousnu:o)
24.5. budu v Mukařově, nebudete to chtít zopakovat?
Hehe, a to Ti asi neřekl, že jsme tam byli už i teď v neděli :-)
Toho 24.5. je ještě dost daleko na to, abych s jistotou věděl co mne čeká... Pokud ale budu mít volno, tak se určitě na něčem můžeme domluvit.
to ne, to mi řekla Jana a prej jste se nechtěli stavit!!!
A byl jsi tou dobou už doma ? Mám takové tušení, že jsme všichni předpokládali, že jsi ještě na cestách... Ten návrh ale zazněl, neboj ;-)
byl. Přijel jsem po poledni.
V tom případě je to pech, no... Kdybys měl mobila, tak... víš co ? ;-) Takhle jsme jeli rovnou trochu jinudy než přes Mukařov. Ale ne zas moc, za Říčanama jsme uhnuli do lesa na křižovatce Černokostelecká - Tehov - Strašín...
I ty Jardo.... No já si říkal, že se budeš plácat na pláži s náma a ty takhle...
Ale alespoň, že vim, co je ta socha, když kolem ní celkem často jezdim do školy...
Kdy je muzeme zacit pomlouvat?:-))))
Tusim tak za 22 minut, pry vyrazeji ve ctvrtek :o)
Nebude to risk, takhle po ranu? Ja bych pockal, az odjedou:-) Jeste by to chtelo Mirka. Ten je umi nejlepe pomluvit, kdyz jsou nekde na vejlete:-)
Já vás vidííím.... ale taky už jedu... :-)
Tak dvema potvulkama:-)
Tak uz jed, jed a pozdravuj:-))) A pssssssssssssssssssssss
Jeste neeeeeeee:-) !!!! Mam info, ze jsme z povzdali pozorovani jednou neodjetou potvulkou:-) Ona by to vsechno vyzvanila:-)))
Vydržíme. MY máme čas....
Jen doufam, ze nebude nejakej ten primej prenos na platno...:-) To by byl pruuuuuuuser:-)
Stejně to ale bylo hnusný jak nás minule šmírovali a pomlouvali co?
No prave...proto jim to musime oplatit:-) Smiraci nakolacky:-)
Tak už dělejte, ať jim mám zítra co vyprávět :o)))
Si to treba vytiskni a prilipni na nastenku:-))))
Tak já ne. Nějak jsem přes zimu moc čet a googlil a zejtra jedu hledat do terénu. A musim balit. A ještě to nemám všechno v GPS, tak mám o zábavu postaráno. Přeju šťastnou cestu a pevné duše ;-)
Stechovickej poklad?
Vypadám jak Mužik? :-)))
Ne...jako Chlap:-)))
dobre to bylo, jen ruce mam tmaverudy :(
?
Z čeho ??? Co jste to kde vyváděli ? Na kraji Krčáku jsi byl ještě v pořádku :-)
na zacatku krcaku jsem mel nandany navleky, tak to nebylo videt. Slunicko je hold svine :)
Tak uz odvandrovali k vode????:-)
Může začít, myslím, že už jsou pryč ;-)
Jo a pres tlamu pak dostanu ja:-) Vis kolik jich je na te rekreaci...:-) A az si nas zase promitnou na platno, budou si znamenat do denicku...:-) A to pak bude:-)
Jo, hodne z nich pak pojede rovnou do UK :D
No hele...nikdy nevis:-)
A kdyz ne, tak si prave budou znamenat a ono se to nascita. A az se objevim v CR, budu kaput.
No za nama 2 kusy dojely az do Luxu, bacha, najdou si te vsude :o)
No prave...to me strasne vystrasilo:-) Ted jeli na Machac, tam se naucej plavat a pak daj i to koryto mezi Anglii a Francii...a maj me:-)
Teda ze je tu ale bez tech rekreantu nuda....:-)
Ja osobne jsem se teda nenudila :) Vcerejsi Karlstejn pohodovym tempem byl bezva :D
No ja taky ne. Byl jsem v pristavu, tak trochu se vykoupal v mori, zabouldroval a vecer dobre najedl:-)
Tak jsem dostal info, ze jsme byli sledovani:-)
To jste teda byli!.....představ si to asi takhle: zapadající slunce nad jezerem, šumění borovic, všichni před sebou jedno orosený po náročné etapě....no a uprostřed toho všeho wert s notebookem :-))
Ten Wert je uplne vsude:-)))
Máte pochvalu :-) byli jste tu hodní, tak jsme do Vás ani neryli :-))