Po vyjížďce skvělé prádlo! http://www.superpradlo.cz má v nabídce krásné prádlo. Krásné prádlo, košilky, kalhotky, trenýrky, parfémy vše za výborné ceny. Mnohem lepší ceny než v kamenných obchodech!
Krajkovy damsky tanga...to jsem si vzdy na kolo pral:-)
Pokud bych měla v ložnici rotoped, nějaká ta sexy košilka by se hodila. Byla by to zajímavá "předehra". 8-)))
Ještě jsem neviděl používat košilku jako přehoz přes rotoped.
Hromada rotopedů po prvotním nadšení skončí už jen jako sušák na prádlo :-)
No právě, než by skončil jako sušák.... 8-)))
Dotaz-všichni víme,co je funkční prádlo(nebo víme,jak vypadá).Toto prádlo má jakou funkci?A jak by se tedy mělo nazývat?Nerozumím tomu,ale k tomu my muži nejsme(ženy rozumí módě,muži ví,kolik stojí),ale ty punčochy-za ty peníze musí být oteplené aspoň do -30 stupňů!
Funkce tohoto prádélka? Poprvé muže vzruší, když ho má platit. Podruhé ho vzruší (tedy mělo by), pokud je oblečeno na pěkném ženském těle. Mělo by se jmenovat "dvojfunkční". 8-)))
Myslím,že trojfunkční.Třetí fáze-představa toho prádla na zemi vedle lože.Ale není to už moc?Třeba by ta představa trojího duševního vzpěnění odrazovala muže od koupení.I když my muži jsme v tomto nepoučitelní.Citát"..všechny velké věci,které muži vykonali,byly vykonány kvůli ženám"(již v šestnácti jsem znal autora).
Ještě chci dodat-věkem se mužům mění priority,takže bych se měl na prádélko toužebně zadívat a přemýšlet o tom,zda mi ta podprsenka půjde natáhnou na hlavu a košíčky mi přikryjí uši proti mrznutí.Ale to neznamená,že to prádlo předčí nějakou stokilovou "medvědici" ve vytahanejch teplákách a šátkem uvázaným "na babku".
Neupíjíš u PC nějaký dobrý alkohol? Obsah předchozího příspěvku by na to vypadal. 8-)))
Tak to je moje "nemoc"-jsem totální astinent.Od svých 23 let jsem se nenapil ani piva při jakékoliv příležitosti(svatba,Silvestr atp.)Mám s tím obrovské problémy u cizích lidí(obchodní partneři),ale pak i oni zjistí,že je to výhoda.Navíc nejsem prudič v prostředí,kde se pije.
Jen tak mimo-mě skutečně roztahovaly zřítelnice ty punčochy(a teď budu nechutně osobní-ten pohled na ženu z této perspektivy mne vždy fascinoval) a tak jsem si říkal,jak by reagovalo okolí,kdybych si je vzal na kolo(možnost,že by mne šoupli do šaškárny vylučuji).Navíc mám obavy,že by k tomu mohlo dojít.Jsem vždy fascinován fenoménem "tak se přesvěč".Sakra,teď budu usínat s tím,že nemám vyřešeno,jak mi budou slušet!Tak jako obvykle budu pracovat celou noc a třeba to vychladne.
a) Nepij tolik! 8-)
b) Pokud to myslíš vážně, pořiď pak nějaké foto a dej sem na něj odkaz. Pokud to ovšem stihneš dřív, než si tě odveze Dr. Chocholoušek. 8-)))
Už jsem to na Chocholouška zkoušel,ale řekl mi,že to nepadá v úvahu,protože bych v ústavu vyvolal nějakou revoluci.(Skutečně jsem se chtěl nasomrovat do cvokárny,protože jsem pět let makal 20 hodin denně v plném záběru a chtěl jsem být objektivní už z toho důvodu,že jsem vždy trval u spolupracovníků na tom,aby odpočívali.Teď se budu chlubit,před devíti lety,když jsem si dokončil v zahraničí další školu,absolvoval jsem tvrdé zátěžové testy a závěr:"jste znepokojivě výkonný".Ale to je proto,že nejsem tak dobrej.ale protože jsem zvyklý nespat,tak ti jungoši po deseti hodinách odpadávali a já měl sílu,že bych skály mohl prodávat.No magor-"jinej".Během toho psaní jsem vymyslel,jak to vyřeším s těmi punčochami.Aby mne nestíhalo pokušení někam vyrazit a tyhle fusakle si obstarat,natáhnu na sebe dlouhé cyklogaťky,ustřihnu ve výši kyčlí,aby to nepadalo,omotám prádelní šňůrou-sakra,já jsem mazanej.