Při hledání něčeho úplně jiného jsem narazil na to, že VZP poskytuje příspěvek 500 Kč na zakoupení přilby pro dítě do 15 let. Třeba se tato informace může někomu hodit.
http://www.vzp.cz/cms/internet/cz/Klienti/FAQ...
Me to fachci...
Co nefachčí? Ten odkaz? Tady je ještě jeden:
http://www.vzp.cz/cms/internet/cz/Klienti...
... se to úplně bojím napsat... :)))
Bude to asi nějaká tajemná chyba v matrixu...:)
ctrl+C, ctrl+V...
www.vzp.cz/cms/internet/cz/Klienti/Pripravili-jsme/vyhody2008/urazy_2008
Pojišťovna Ministerstva vnitra přispívá 500,- na přilbu bez rozdílu věku, dokonce se to vztahuje i na přilbu na lyže.
Dik...tohle se zase hodi me:-)
I u VZP je to příspěvek na ochranné pomůcky,tzn. libovolná ochranná přilba (cyklistická, lyžářská, jezdecká....) nebo libovolné sportovní chrániče, resp. páru chráničů (kolenní, loketní....), ale věk je omezen do 15 let + 365dní.
Díky, za tento příspěvek do diskuze..... nic takového jsem netušila :-))
já myslím, že už to tady proběhlo..
Myslím, ale že u té VZP musíš být v tom jejich klubu zaregistrovaný, Jinak, na přilby některé pojištovny přispívaly min už loni
Ne, ne,... Nic takového. Chtějí jen rodný list dítěte, účtenku a zákoného zástupce osobně. Bacha na velikost helmy. Je lepší, když ji na účtenku neuvádí. Tedy, pokud děti helmu, nebo jiný ochraný prostředek už mají a chceš si to přes ně jen přefiltrovat. V každém případě PŘILBU ANO!!! Vděčím jí za život. A co se týče VZP, tak politika je jasná. Chrání si jen dorost. :( Z nás jim toho do budoucna nejspíš už moc nekápne. To víš. Neduhy s přibívajícím věkem už je jen budou stát peníze. :(
Pojišťovna ministerstva vnitra přispívá 500 Kč, ale pokud je u ní člověk 5 let (tím číslem si nejsem jistá), tak se příspěvek zvyšuje na 1000 Kč! Vztahuje se to na sportovní pomůcky - tj. helma na kolo/lyže, brýle na plavání/lyže, bandáže...
Sakra, já počítal jenom s pětistovkou, to bych investoval do dražší helmy :o))
Jojo lidi, je to tak. I u Revírní Bratrské přispívají. Dokonce i 1300,-- Nedávno jsem si kupovala helmu a prodavač na mě u pokladny vybalil, že ji mám zadara, jen ať zajdu si do pojišťovny... Tož já na něho čumím... Nj, proč ne. A vztahuje se to na všechny věkové skupiny, takže pohoda.
Revírní přispívá 1200kč,ale i tak je to zatím nejvíc ze všech pojišŤoven!!A hlavně -bez toho omezení věku!!VZP platí jen pět set,a to ještě jen dětem..no nic.RBP proplácí i lyžařskou...já si za to nakoupila i pláště na kolo-záleží na prodejci,když je ochotný,napíše paragon i když je přilba levnější:-))
Nevíte jestli přispívá i ČNZP?