Cituji z dnešních Novinek.cz: " Když se Rus Jurij Lajlin vrátil domů po jedné propité noci, tak se jeho manželce dočkalo velmi nemilého překvapení - její muž měl totiž nůž v zádech ... muži vrazil nůž do zad jeho kamarád, když spolu hráli obdobu ruské rulety.
Podivná hra, zahrnující hráče pijící vodku, tancování kolem stolu a člověka se zakrytým zrakem, málem skončila tragicky. Hra vypadala tak, že jeden z mužů stál u stolu se šátkem přes oči a v určitých časových intervalech před sebe bodnul nožem. Zbylí muži tancovali okolo stolu, pili panáky vodky ze skleniček na stole a doufali, že zrovna oni nebudou ti vyvolení, kterým přistane ostří v páteři."
Toliko citace.
A já se ptám, jestli má někdo připravenou nějakou hru pro eventuální deštivé večery teď na Mácháči.
(jinak jsem pochopil, že tu ruskou ruletu by mohli hrát i dámy...)
:-)))
Mám pocit, že Ligi má objednané noclehy na počet zúčastněných lidí. Kdo by pak platil noclehy za "úspěšné" hráče této rulety? A tebou popsaná verze ruské rulety je asi pro ruské mužiky. Carští důstojníci ji hráli s pistolemy. 8-)
Uáááá! "...s pistolemi."
Jenže jak jsem byl informován, s dnešními moderními revolvery se ruská ruleta hrát nedá, tam i když je jen jediný náboj, vždy je nastaven k výstřelu.
Proč by se nedalo? Pokud nejdřív "potáhne" ten druhej, tak proč ne... :-))
"potáhne" = "bude na tahu"... pokud by někdo hovořil nějakým jiným nářečím či nepochopil to moje... :-)
A při tom předání zbraně pro první "tah" by asi nejvhodnější přání a poznámka bylo ono pověstné "Astalavista, bejby"... :-))
Ruská ruleta se samozřejmě hraje s revolvery všech konstrukcí. Ruská ruleta s pistolí je nápad oceněný Darwinovou cenou:
http://darwinawards.com/darwin/darwin2000-04.html
Na tom clanku mne pobavil jeste vice jeden z komentaru v diskuzi:
"...tenhle národ nemohli nikdy Němci porazit:))
Jinak vidim Tve umyslne vyvolavani trudomyslnosti ohledne destivych veceru na Machaci jako trestuhodne! :-)
Navrhuju pro klíčníka trest!!!!!! Opravdu jeho trudomyslné názory si jej zaslouží!!! :-)
Ja nevim. Vzdycky to zachranilo nejake to zradylko (buchticky, kolacky, sladkosti...) a najednou ruska ruleta:-) No toto...:-)
vrstevnice..... hlavní kandidát na nožík v zádech......
ovšem......pokud tam dojede.....:-))))))))
Aby ses nesplet!
Hovado zůstane hovadem, že?
No jo, zase ňáký pako, co do všeho žvaní, stydí se za jméno, na srazy nejezdí a bleje nesmysly.
Třeba je jenom "momentálně zaostalej".
Beroun:-)
Šestnáctidenní předpověď je asi sice víc šamanství než předpověď, tady je pro Mladou Boleslav:
http://de.beta.wetter.com/wetter_aktuell...
Doufám, že soudruzi v NDR dělají někde chyby.
znám tu hru takhle : jmenuje se "na dloubálka". Hráči chodí po místnosti , kde je naprostá tma, s vidličkou ve výši očí. Po určitém čase se rozsvítí. Komu zbude nejvíc očí - vyhrál. Když je to nerozhodně, následuje další kolo...
(škoda že na ten Mácháč nemůžu dospět... budu mít těsně před odjezdem na velký vandr
to vypadá skoro jako ta skautská hra. Sekeráček se jmenuje. Všichni vlezou do klubovny, kromě jednoho vylosovaného. Zhasne se a nechá se otevřené jedno okno, do kterého ten vylosovaný hází zvenku sekerou. Ten, kdo má v těle po rozsvícení sekeru, je sekeráček a vyhrává...