Zdravím :-), teď v posledním Velu 4/08 byl vložen zpáteční lístek, na který slibovali zaslat zkušební balení kloubního preparátu gelactiv, který ze starců zase dělá mladé hochy s pružnými koleny a radostí za života :-).
Tak jsem to tam poslal - a doteďka prd :-))).
Stálo tam sice, že platí do vyčerpání zásob, ale přece ty zásoby nemůžou být 2 - 3 pixly prášků - nebo jo? To bych si připadal jako v Bille s tím jejich "minimálně 4 balení na prodejnu".
Psal tam někdo kromě mě, naivního blázna? A dostal? Rád bych to věděl, než začnu dělat brajgl v redakci Vela, odmítám zůstat neohebným staříkem :-)))
A zohební ten zázrak kosti v břiše, který tam mám??? Nemůžu se ohýbat :-))) Že bych tam taky napsal :-)))
No jo, stát se opět mladým jonákem! A ještě k tomu zadarmo! To by se ti líbilo :-)
Pár let si počkej a staneš se opět dítětem. Čistá hlava, budeš se vesele batolit a škobrtat, žvatlat nesmysly, nosit plínky, lidé tě budou soucitně hladit po holé hlavě - to všechno tě čeká. Tak kam spěcháš?
jak to tak vypadá, neohebný staříku, budeš si to muset koupit nebo si pořídit do života takovou cami, jako jsem já, vette dostal velké balení k vánocům a dostane nějaké balení i k svátku a vlastně už nic jiného :oDDD
já to rovnnou vyhodila, neb jsem si jednou dle podobného letáčku objednala parádní prádélko a nikdy mi nic nepřišlo. Tedy po 4 měsících jo, složenka a pak ještě 3 další, že jsem jejich dlužníkem a vše předávají exekutorské firmě :-(