Trošku mně vyprovokoval Medvěd s cukrárnou. Mám totiž pocit, že některé "lokály" se kazí. Naposled mám velmi nepříjemnou zkušenost u Pigiho. Dokonce tak špatnou, že ho, alespoň dočasně, bojkotuji (U Ondřeje v Radiotíně ja také dobře). Takže ani nevím, jestli už tam zase obsluhuje ta slečna bo ti nepříjemňáci, co mně doslova vynadali, že ta sražená šlehačka v kafi je normální. Máte také tento pocit nebo mám jen smůlu??
Loni v lete jsme tam dostali vylozene zkazene maso. To bylo citit i kdyz bylo ugrilovane, takze syrove to muselo byt citit jeste vic a tomu "kuchari" to zjevne nedelalo potize servirovat. Od te doby jsem se zarekl, ze jedine ve stavu nejvyssi nouze a jedine na pivo. Od te doby jsem tam byl asi jen jednou. Na to pivo. A to jezdim kolem denne z prace.
Přesně tak - Pigi je dobrý tak akorát na kofolu nebo zlatavý jonťák.