O víkendu se chystáme dojet na Plešice, přidáte se někdo? Na "dámské jízdě" netrváme. Podle počasí asi sobota, sraz na modřanské stezce nebo někde cestou. Jestli se nevyužije vlaku, tak asi 9.00-9.30
Fakt do toho jdete ? :-)
je dlouho vidět a vlak jezdí, i když jen pod kopec, ale mapa nám dělá potíže, tak by se hodil průvodce :-))
Zabloudit se tam ani moc nedá. Do sedla mezi Plešivcem a Pískem (kterej taky rozhodně stojí za to) vede silnice z Jinců-Rejkovic nebo z druhé strany a do menšího kopce od Hostomic. Dál ze sedla nahoru vede lesácká asfaltka,místy dosti,avšak zvládnutelně prudká.Poslední úsek asi 500m je kodrcačka po šutrokořenech, kterou je lepší tlačit. Ale skalní vyhlídka nad údolím Litavky stojí za to...
na zpáteční cestu doporučuji sjezd po turistické značce k Lochovicím...krucinál...škoda že budu pryč...Tak mnoho zdaru...Jíra
Moc ráda bych se přidala, ale bohužel v sobotu máme oslavu narozenin :-(
jestli se nepletu tak až od pěti :-) tak klidně můžeš a nevymlouvej se :-)))))
Tenhle prokletej kopec jsem si dal naposled prec 14ti dny... ze bych si to zopakoval? jen bych trochu narusil damskou jizdu :)
Myslím, že Ty nebo já bychom na rozdíl od Medůzy dámám nevadili :-))))))))) neumíme říkat správně to slovo EKŠN :-)))
co ty vis, treba jsem to od meduzy uz okoukal :)
No pravda, to jsi mohl, ale po tom kouzelným slůvku následoval vždy ostrý start :-) tak jestlipak jsi okoukal i ten??? Za sebe říkám, že to slovo bych ještě svedl, ostrý start už tedy ne :-((
ostry start jsem si vyzkousel ted v sobotu... jel jsem na rodiny obed pres okor, jenze jsem netusil, ze zrovna probiha "pochod na okor"... takze cesta byla stylu 5 minut rychle tempo, pak ostre brzdy, cekani az se pesaci preskladaji, aby me pustili a nasledoval ostry start... :)
Ty jooo, damska cyklisticka jizda...to tu jeste nebolo:-)
Byt v CR, tak jdu alespon smirovat:-)))
počasí je proti nám :-(, takže v neděli se o dojezd na Plešivec pokusíme. Když nebude od rána pršet, vyjíždíme. v 9.30 - na modřanské stezce
Nooo, v nedeli bych vam mozna mohl delat trenera :o)
Uvidim, jak se zitra znicim cestou na Jested.
bylo mi to jasný, že chrtum z BF neodoláš, tak dobrý vítr, ale abychom trenéra nezdržovaly. Uvidíme podle počasí, zatím jsme domluvené na neděli, kdo další nevím. Zítra večer se ještě kounu sem. Tedy jestli bude i zítra lejt jako zrovna teď, tak to abyste měli sebou pádla :-)
http://picasaweb.google.com/Hana7520/KolovVLet...
tady jsou nějaké fotky z neděle
Málo, ale výstižné .-)) hezké..
Vidím že pádla jste nepotřebovali a že cíl jste našli a pokořili :-)
ta pádla byla myšlena pro Medůzu a jak koukám na zážitky BF, tak by se mu docela hodila :-) a že ses nepřidal?
No vy jste to tady damy uz nejak neupresnily, takze ja kdyz jsem se v nedeli probudil, tak jsem sem kouknul a nevedel jsem jestli z toho nakonec byla ta sobota nebo nedele a Modranska stezka je taky dost sirokej pojem.. Takze jsem si nakonec zajel na obed do Haloun a cestou jsem se potkal s BF vyjizdkou, co ji organizovala ta nejaka mlada divcina (se nam s tema bikerkama nejak roztrhl pytel :o), ale premoudrelejch silnicarek by snad mohlo bejt min :o)))) )
Ále, měl už jsem naplánovanou nějakou leháro akci....
no a 20.4 se kona ten přejezd brd tak se šetřím :-)