Na neděli 30.3. nám meteopress koupání ještě nedoporučuje, ale vybízí nás, agilní kolaře z hanáckého pupku EU, k vyjížďce. Jako místo srazu se nám již v minulosti osvědčila přehradní hráz zmíněné lokality. Čas sjezdu / ryze nestranického/ volíme na 10:30 /již!/ letního času. Další směr zvolíme na Hameriku, možná vyšlápneme i údolím ku Drahanům nebo někam jinam. Závěr by mohl patřit králi Ječmínkovi a jeho nepřekonatelným výtvorům s příměsí chmele. Tož natlakujte pneu, promažte řetězy, oholte vaše ctěná ocelová lýtka...
Tož taky hlásím účast,Finne v kolik v Troubkách?Tentokrát mne už tlačit nebudeš,je třeba vyrazit s rezervou.
Strejdo, co vím, co říkáš v osm, za hodinu a půl bysme to mohli zvládnout. Asi pojedu na Scottu, jen ještě přezuju na hladký gumy.
Vlastně v devět letního (nového času)
Dobrá,těsně před devátou letního času jsem v Troubkách.Sraz u Zavadilky.
pokusím se nezpozdit :-)) Sam
Takže na lehokole pojede pouze strejda Libor?
Tož nee,na lehokole se chystám na Kartouzku zítra,na Plumlov jedu na krosíku.
já asi zvolím netradičně "inlajny" nebo kolobrndu, abych tě trošku poškádlil... když přijedu na azoubku, tak už to bude kapánek okoukané, ne?
Pojedu na lehohonde bez motoru, Sem si to rozmyslel.
Správně jsi se rozhodl.Já jedu též na svém miláčkovi,a vyzývám ostatní majitele lehokol aby nás následovali.Nebudete litovat!Především Vladazu,protože je z nás nejrychlejší a na inlajnech by nám ujel.Hameriku bez něho nenajdem!
Zajímalo by mne jak daleko je bill se svým novým lehokolem.
Kdypak s námi vyrazí?Jestli chce konkurovat Holfimu,tak to asi moc brzo nebude.
fota: http://album.volny.cz/honday/browse.php?album...
fotky perfektní, zejména se mi líbí ty z Ječmínkovi varny. našinec koukne na pivní tabuli a už "má slinu". jinak musím konstatovat, že stovka ujetých kilomerů v kombinaci s vyníkajícím piviskem mi dala docela zabrat. na zpáteční cestě mně ještě zastavil starší pán, který byl tak nadšený z azubáčka, že si ho dnes přijel obkreslit s tím, že se pustí do stavby
Tyto jsou ještě lepší
http://pedrodos.rajce.idnes.cz/Ochozska_kyselka...