Přemýšlím o koupi Rock Machine Torrent '08, poněvadž mám na něj poměrně dobrý reference. Neporadili by jste nějaký fajn alternativy? Ať je trošku z čeho vybírat ;)
Jéje, těch je :-) Stačí se trochu porozhlídnout po netu, popř tady po diskusích... Sám mám Torrent 08 doma a jsem taky spokojenej, ale v podstě každej výrobce má HT kolem 25 000 a moc se od sebe neliší. Jen snad v geometrii, tak snad jedině vyzkoušet, který kolo ti nejvíc sedne. Výbava a kvalita bude asi u všech skoro stejná...
Konkrétně ten Torrent se hodně povedl. Výborná vidlice, výborné nové Hayes brzdy. Moc bych jinde nehledal, je to opravdu dobrá volba.
Hayes Sole tedy za výborné brzdy rozhodně nepovažuji... Co je na nich tak super ? Nebo nový model začal konečně brzdit tak jak by hydry měly ? :-)
Loňské modely skutečně nebyly ideální, ať už brzdným účinkem nebo i tvarem páky a celkovou kvalitou. Nový model se naopak vážně povedl, páka sedne do ruky, není na ní žádný vakl známý z dřívějška, designově hrají úplně jinou ligu a brzdným účinkem se také posunuly o několik tříd výše.