Nevím, čím jsme se provinili, když byl náš klub smazán ze seznamu. Jsou tam kluby , které mají několik let mrtvé stránky nebo jejich kontakty jsou neaktuální a to vám nevadí? Mám dojem, že si tady na něco hrajete, na jedné straně propagujete cyklistiku pro širokou veřejnost, na straně druhé vám jde asi o komerci a asi jsme vám nepřinesli žádný zisk. No vaše škoda. Takže opouštíme vaše řady, budeme se nadále věnovat sami sobě, naštěstí nejsme na nikom závislí. S pozdravem Pavel, za Moravskou cyklotlupu.
Co takhle skusit zjistit jestli nejde o technickou zavadu.
Admin ten web dost prekopaval a deli se tu ruzne veci s uzivatelskymi daty. Mohlo dojit i tomu co pises.
Doporucil bych hodit po adminovi nejakej mail a pak se uvidi jestli si na black_listu a nebo ne :-)
Jooo...zrovna Vaskovi a Jitce tu jde o to, aby tu vydelali miliony:-)))
Co ja vim, tak tenhle web vubec nedavaji dohromady kvuli penezum, ale kvuli lasce k cyklistice (podivej se na to, jak tenhle web vznikl). Driv nez budes na nekoho hazet spinu, zkus se zeptat, zda nahodou neni problem nekde v nulach a jednickach. Je to natolik velky projekt, ze chybicka se muze vloudit vzdy...A ze uz se Rigerovi povedlo kde co:-))) Jenze chce to trosku tolerance a spoluprace....
Ahoj Pavle, máte moc pěkné nové stránky.Od loňské společné vyjížďky je mám uložené mezi oblíbenými.Co dresy, nějak se teď nemohu dopátrat jak jste s nimi daleko?Mám při cestách v okolí Břeclavi poulit oči kdy uvidím vyfešákovanou cyklotlupu? Třeba ce 3.5. potkáme někde na soutoku.