Zdejsi diskuse sleduji jenom pasivne, nikdy jsem se do zadne nenechal zatahnout, jsem veskrze nekonfliktni clovek a nebavi mne hadky. Ale to co tady predvadi Fenix mne prinutilo sem napsat.
On totiz zapomne dodat jednu podstatnou cast, a i to je pravdepodobne duvod proc vystupuje anonymne.
Fenix je totiz financne zainteresovan na stavbe asfaltovych stezek.
Do ted s tim nemel zadny problem, politici vi ze je v mode podporovat cyklistiku atak se nikdo nepozastavuje nad tim jestli dje o ucelne vylozene penize. Do ted proste bylo ze penize vykazane jako "podpora cyklistiky" jsou automaticky dobre a je spravne stezky stavet, i kdyby meli znicit posledni louku kde roste vstavac nebo znicit posledni prirodni koryto reky.
A najednou se objevi nekdo kdo mu tuhle pohodlnou existenci narusuje. Vsimnete si jak v prispevcich panicky kvici ze Kvasnicka se v USA naucil budovat stezky a porad upozornuje na penize. Protoze citi ze se objevila konkurence.
Fenixovi vubec nejde o cyklisty, i kdyz sam je dlouholety cyklista. Fenixovi jde jenom o jeho penize a jeho uzitek a pozue to maskuje za uslechtili boj proti cembe. V tom se lisi napriklad od Medveda, ktery svoje argumenty ma podlozene a dokaze zmenit nazor, prototoze tomu skutecne jde o lepsi svet ( i kdyz se mneozi vcetne mne jeho sveta desi).
Uz jenom dodam ze clenem cemby ani jine organizace nejsem a ani nikdy nebudu, nechci byt nikde organizovany.
Fénix už se probírá i na BF kde je tuším odkaz na jedno ze zdejších vláken. Můj názor - prostě nereagovat (chápu, že je to někdy těžké :-(((( )
fenix je sice kvalitne svetlo, ale nie je to jedine riesenie ...
No fuj. To je teda hnus fialovej.
Šahat mi na mý těžce vydělaný asfaltérský prachy, to ste mě teda trošku vytočili. :-)
Kterej z vás to byl?
Koukám že jakmile se někdo odváží jít proti proudu tak je obviněn z toho že to dělá za peníze. Vítejte v Čechách!
Jj, ty naklikané hlasy svědčí o serióznosti pisatele .-)))
Tak v tom nemám prsty, přísahám!!
(teď se mi nedaří přihlásit. Doufám že to je jenom náhoda)
Tolik lidí sem ani nevlezlo, téma vlákna působí myslím na spoustu nakoláků absolutně nezajímavě :-)
Tím předpokládám myslíš Fénixe který nás všude obviňuje že nám jde jenom o peníze, je to tak?
Mě a Wertovi jde hlavně o žradlo:-)))
Nebylo by lepší místo věčných dohadů, kdo jakej je a kdo co a proč dělá, vypustit stres a přebytečnou energii tam, kde nás k tomu vyzívá už sám název serveru = NA KOLE !!! a nepodstatný věci ignorovat. Vždyť je dneska venku tak krásně, aspoň u nás na Hané :-)
Pred hodinkou zase chumelilo a jeste ted rozdychavam omrzliny na rukou od skrabani auta bez rukavic :( Takze bych si to s tim kolem asi radsi nechala dloooooooouze projit hlavou :)
A to sem už uklidila zimní boty .... se chystám na jaro a furt nic.
my prezuli ve firme auta s tim, ze uz nenasnezi :)
Na auto jsem se vykašlal, al ekolo už jsem přezul:o( A znova se mi to dělat nechce:o( Jenom nevím, jak na tom v sobotu půjde jet... :o(
pokud vyjedu tak se budeme klouzat spolu a to ma, navic nevyhodu uzkych plastu narozdil od tebe
no ony maratonky nijak široký nejsou... Nebo máš galusky? ;o)
tak to já přezouvat nebudu)) nechám na zadku pěkně RR 2,25 tuším)) takže Vám provalím tím sněhem cestu :-)