tak to jdu objednat.
Radka 200
Já 110
Fousáč 30
Kubajs 64
Jarda 20
Předání zboží a peněz na velikonoční vyjíž'dce.
Pokud souhlasíte všichni, prosím do poledne o potvrzení. Je to docela dost peněz, tak bych nerad, aby mi doma zůstalo víc než potřebuju nebo dýl než to té soboty.
Doufám tedy, že mě to Hanák pošle do pátku....
Ty čísla jsou počet, nebo dýlka????? :-)) jestli to jde, tak já 10 :-))))
já bych prosil 16 kousků, pokud jdou nasadit i na ploché dráty od Mavicu, tak 32
díky
tak prý na Mavic nejdou - chci tedy pouze 16 kousků, love pošlu po wewerce
díky
M.
Prosím, kde jste je sehnali?? Ráda bych je taky, ale s Vámi se asi nestkám a tak bych si je asi objednala sama.
díky
http://www.velohanak.cz/
Jinde jsme je zatím neobjevili... Ale pozor, pokud neobjednáš za víc než 1000,-, tak se platí poštovné 200,-
hele vydžte. Ještě jsem to neobjednal. Jdu po tom kontaktu, co to kupovali levnějc.
V prosinci jsem kvuli tomu mailoval do 3M, doporucena prodejni cena je 350,-Kc bez DPH za baleni
75 ks reflexnich tycinek. Poslali mi telefon na distributorku, jestli chces, tak ti ho preposlu.
zejtra to budu mít.
Je to po balení a kus vyjde na 5,60 Kč
Takže beru 9 balení a rozdělí se podle toho jak jste chtěli následovně:
Já 116 ks
Radka 200 ks
Fousáč 30 ks
Kubajs 64 ks
Jarda 20 ks
Wert 10 ks
Karliner 16 ks
Strejda Libor 144 ks
Tonda 75 ks
Už to neměním, ani nezvyšuju ani nic jinýho.
Předání: Na sobotní Velikonoční vyjížďce.
individuálně řeším Jardu (někde se potkáme- nepojedeš do Tehovce?) a Strejdu Libora. Karliner - předám v sobotu Wewerce
To je ale fofr ;-)
Do Tehovce se teďka nechystám... Ale buď už tenhle nebo příští víkend by opět mělo být bruslení, kdybys měl zájem... Jinak mne zatím nic nenapadá. Ještě zkusím proklepnout wewe, že bych jí do soboty předal peníze, ona je dala Tobě a my si to tady pak nějak vyřídíme...
A ja ti vlastne neco jeste dluzim, tak by se to splachlo najednou. Kazdopadne pokud bude hnusne, tak v sobotu asi nepojedu.
co znamená hnusně?
Jestli vypláznu 3800,- a zůstane mi to doma, tak Vás při příštím setkání asi všechny pokoušu. Jednak vzteky a jednak hlady!
:-))) vzteky, to bych chápal - ale hlady? Copak podle cest už neroste nic jedlýho zelenýho? :-)))
(kdyby Ti něco zbylo, tak bych jich pár odebral, tak 16)
jen ho nech pořádně vyhladovět. Po měsíční kopřivové dietě bude natolik zesláblý, že mu tyčinky sebereš a už nebude mít sílu kousat :)
Mám vás rád. Oba dva. U Vás jako u prvních poruším svoje vegetariánství a sežeru Vás za syrova :o)
Jen pro info. Už jsem nejedl téměř měsíc a rozhodně jsem nebyl potom tak zesláblý, že bych si nechal vzít byť jedinou reflexní tyčinku! ;o) V klidu jsem byl celý den na bruslích na Letný a na závěr střihnul průjezd městem z Letný na Strašnickou.
Ai: Nezbylo:o( Ale zkusím se zeptat kolegy, který si vzal celý balení, protože to jinak nevycházelo, jestli by jich 16 oželel, ale nic neslibuju....
Juri, ptát se nemusíš, zas tak moc je nepotřebuji, myslel jsem kdyby Ti zbyly, jinak ne :-)
Ahoj, rád bych tě (nebo jirika123) požádal o aktuální kontakt na dealerku, nejlépe na email. Za tuhle cenu bych si je doplnil asi na plný počet i pro manželku. Díky
P.S. ... momentálně vozím zhruba 3 týdny 20ks (á 9,-Kč/ks od Hanáka) na každém kole k mé naprosté spokojenosti
sorry jsem jen vecer ale doufam ze to vyslo penize privezu v sobotu
Ta trubička je nějak rozříznutá, aby se mohla nasadit? Jaký má vnitřní průměr? "Netrajdá" po drátu mezi nábou a ráfkem? Dá se po nacvaknutí sundat? Je to snadné, to sundavání? Lze je na kole nějak pojistit, aby mi, případně, nezůstaly po nákupní zastávce jen oči pro pláč (když už by zloděj byl gentleman a nevzal celé kolo)?
Dík, Pavka
Tady jsem dával odkaz na fotku průřezu http://img530.imageshack.us/img530/1617...
Radka 200 ks - 1120,- Kč
Fousáč 30 ks - 168,- Kč
Kubajs 64 ks - 375,- Kč
Jarda 20 ks - 112,- Kč
Wert 10 ks - 56,- Kč
Karliner 16 ks - 90,- Kč
Strejda Libor 144 ks - 806,- Kč
Tak takhle je to s cenama. Poprosím jestli by jste to mohli míc co možná nejvíc přesně. Nevím, jak budu mít na rozměnění.
Tímto zdravím Kubajse, který si objednal 64 reflexních trubiček a já blbec je pro něj koupil. Tejden se mi neozval nereaguje na obálky, v profilu nemá ani mail ani nic.
NASR.L jsi mě chlape! Ode dneška Tě ignoruju =>šup s tebou na black list.
Jinak případní zájemci se neozývejte. Zmíněné trubičky jsem střelím Arabici, ozvala se nejdřív. Tímto jí děkuji.
Bodejť by tě nenasral, mě by se to taky dotklo. Ale takhle bych obchody nedělal, lepší je bejt dlužníkem než věřitelem.
Já taky nechtěl a nedělal obchody. Já z toho kromě práce nic nemám. Já si je chtěl pro sebe a pár dalších lidí se chtělo přidat, aby byla objednávka bez poštovnýho Pak jsem sehnal levnější a poštovný se nemuselo řešit, ale objednal jsem i tak pro ostatní. Všichni mi dali peníze a já jim zboží, jen Kubajs se na mě vys..l, takže mám doma zboží, který nechci a chybí mi peníze. Ale už je to vyřešeno tím, že si je nakonec vezme někdo jinej. ALe to jednání mě tím neštve o nic míň...