Přihlašování na sraz na Mácháči je uzavřeno a nastává pomalu čas řešit dopravu na místo srazu. Někteří sednou do auta, někteří to vezmou po vlastní ose. Přiznám se, že mám trochu problém s dopravou na místo. Cestovat s kolem vlakem sama a 2x - 3x při tom přesedat, není nic příjemného. Pokud by někdo z Prahy jel na Mácháč taky vlakem, dejte mi vědět. Ráda se připojím. Nebo kdyby se našel někdo z Prahy či okolí, kdo jede autem a vzal by mě, to by bylo přímo užasné.
Jedu autem pravděpodobně sám, takže se můžem v sobotu domluvit .-)))
Zatim nemame uplne jasno v tom jak se tam dostaneme my, ale na 90% pojedeme autem, nebo alespon nekdo z nas. Slo by to realizovat tak, ze bys dorazila do Trebane a jeli bychom odsud, nebo bychom Te mohli vyzvednout v Beroune u vlaku, pak nalozit nas a jet.
Proste, pokud se neozve nekdo s nejakou lepsi nabidkou, tak se nejak dohodneme.
Nějak stále počítám s tím, že pojedu po ose, nemám to daleko, v případě auta (musel bych ho totiž zprovoznit, ale když by měly být hlášeny deště, tak jo) Ti samozřejmě nabízím odvoz. Ještě je čas na domluvení.
Na dopravu bych se ale teď vykašlal, důležitější je to ubytování - vyhovuje Ti, jak Tě dal Ligi do chaty? To by mohlo doma projít, ne? :-)))
To jsi ho ještě od loňských Hranic nezprovoznil??? Tak Burajdo bacha na brzdy!! :-)
No nezprovoznil - nějak auto k životu nepotřebuju ...
Brzd bych se ale zrovna nebál, levý zadní kolo má zatuhlý prasátko a přibrzďuje imrvére :-)
Jak vykašlal na dopravu? Když tam nedojedu, tak je mi celkem jedno, jak jsem ubytovaná. Nebo snad máš pro mě lepší variantu ubytování? 8-)))
Nepřipadá v úvahu!! Naše chatka je již plně obsazena!:)))
Nóóó - při troše dobrý vůle... :-)))
No jo, já zapomněl, tys teďka ten hubenej, ty se vejdeš:)))
Tak se pánové laskavě domluvte. Jak to tedy bude? 8-)))
Já rozhodnutí přenechám klíčníkovi. Koneckonců, nabídka pochází od něj:))
Problém je v tom, že klíčník nám zase trošku přibral :-)))
To abys unesl tu zodpovědnost za klíč od kolárny. Hubenej bys to třeba nezvládl. 8-)
Spíš si musí zjednat respekt, ne ? ;-) To je dost zodpovědná funkce... Nějaký houžvička by byl všem jen pro smích :-)))
Respekt mu dodava Hedvika :D
ta je malá a hubená, to spíš Martin!
Martin je kdo? Ten Airlinův nový vepř na nosiči?:)
vepř na nosič..., jak se to vyjadřuješ, no fuj!
Martin je Airlinův nový kamarád a spolujezdec!
http://jurimir.rajce.idnes.cz/Vitezny_Unor_po...
Nejsem si jistý... Ta už je zelená strachy jen když se na ní kdokoli podívá :-)
To nemáte žádné zaměstnání, že tu můžete takhle vykecávat? :-)))
tak mi nevyšla doprava na mácháč, nenašel by se někdo, kdo by měl místečko v autě na cestu z prahy a zpátky? nechce se mi samotné vláčet se vlakem s kolem a věcma, krom toho nemám ani nosič ani brašny a zítra už je fakt nekoupím :(((
Ale v nejhorším bys to určitě zvládla se v Praze k vlaku nějak dostat a v Doksech už by se pro tebe mohl někdo otočit.
Vlakem je to na jeden přestup, to by s batohem na zádech nemusel být problém. Navíc krásné mladé dámě jistě každý rád při přestupu pomůže.
krásné mladé dámě by určitě pomohli, ale co já chudák???!!!
zrovna ty vlaky zkoumám, je to něco přes dvě hodiny s přestupem a bojimbojim, že mi v boleslavi řeknou, že mě s kolem nevezmou a jsem v p.......
Tak si zkus variantu přes Nymburk. Z Prahy tam jezdí vlaky se symbolem KOLO, takže by problém být nemusel a vlak do Doks (Č. Lípa) z Nymburka vyjíždí, takže budeš mít lepší výchozí pozici. Je to přes Nymburk jen o 8 km dál, čas na přestup v MB je 11 minut, v Nymburce 10 min. Jediný problém je, že v Nymburce se musí do podchodu, v MB je staré nádraží bez podchodů, tak je to pohodlnější. Vlak do Doks v Nymburku stával na nástupišti nejdál od staniční budovy, myslím že to se nezměnilo.
tak pojeď se mnou...
Zrovna si říkám, že mám nějaký poloprázdný brašny.
Jedu z práce někdy večer. Vlakem do Prahy a do Bolky a pak asi po svejch. Někde v lese padnu a ráno to dojedu na sraz...
právě jsem zjistila, že nemám ani pláštěnku nebo nepromokavou bundu (vše je v bezpečí doma u staříků), natož spacák......krom toho jsem nikdy vživotě venku nespala. Spíš to vypadá, že bych jela těma vlakama ve čtvrtek dopoledne (pokud se mi teda nepodaří trhnout se dřív z práce a jet s wertem)
Pršet by nemělo, poslední předpověď je velmi příznivá. Spaní venku je zajímavá zkušenost a pokud se nepřihodí něco nepříjemného, tím myslím třeba noční slejvák, tak velmi kouzelného. Zvlášť když člověka probudí ranní chlad a pak poslouchá jak se postupně probouzejí ptáci.
A navic spat pod sirakem u vody...to je uzasne:-)
to jo, tam je vždycky zima... :o)
No to taky...ale ta muzika u toho...vlnky, bublani, cvachtaji:-)
A nejlepsi je spat pod sirakem u more...to vetsinou ani nespim a jen posloucham:-)
jo je to děsně romantický. Vedro jako kráva, ale bez spacáku kosa kvůli větru. Takže spíš nahej a stejně jsi furt zpocenej jako myš :o(
Ale je fakt, že když jsem se v Itálii probudil za východu slunce a člověk se dívá jak Slůně vylejzá z tý vody, tak je to nádhera. Vylezeš ven a jen tak sejdeš ty tři metry k moři a plaveš si proti slunci a vychutnáváš si to. Nádhera!!!
jurimíre promiň, ale nejvíc nejlepší na světě je wert, který je tak hodný a vezme mě autem :))))
A nechtel by Wert prijet i pro nas:-) Kdyz to tady tak ctu, vypada to na paradni akci:-((((( Chjooooo
http://www.novinky.cz/clanek/139405-cesko-ceka...
Tak vam s Kamcou prejem, aby se to vydarilo! Snad se na podzim taky pridame. A kdyz ne na podzim, tak snad pristi jaro.