Ahoj.
Potrebuju poradit, jak na nakup kola pres internet. Jde mi o to, jak si to nechat poslat. Pro me by bylo nejvyhodnejsi postou, protoze PPLko me doma nezastihne.
Mate nekdo s postou zkusenosti?
Diky moc
Ahoj, mě taky kamarád posílal poštou nové kolo. Poslal to jako obchodní balík a do druhého dne jsem ho měl doma... Všechno bylo v pohodě, jen jsem pak přišel na to, že byla lehce škráblá vidlice, ale pravděpodobně to omylem přehlídl ten kamarád, co to posílal. Mám mu jen poslat účet z lakovny, tak to neřeším... Jinak kolo bylo zabalené do krabice - sundané přední kolo, řidítka a sedlovka. Celý balík má cca 18kg.
Ale jinak v pohodě... :o)
Supr...dik...Ja se obcas ceske posty bojim:-) Ale vypada, ze ty obchodni baliky jsou v pohode...taky jsem nikdy nemel problem.
Tak jdu nakupovat:-)
Jen pro informaci: já si teď nechával zaslat nějaké součástky, také jako obchodní balík (platíš při převzetí), a protože nejsem přes den doma, tak jsem si to nechal poslat do práce, bez problémů.
Objednano:-)
Jo male veci si nechavam posilat normalne obchodnim balikem....a vzdy bez problemu. Me se spis jednalo o tak velkem baliku, jako je kolo.
S obchodnima balikama nejsou fakt asi problemy, ale jednou jsem si nechal posilat knihy a prisel mi rostrhanej balik ovazanej snurkou...silenost. I na poste jim bylo trapne. Ale to byla jen jedna negativni zkusenost a hlavne to byl klasickej balik.