http://www.dothetest.co.uk/
Dali jste to? Já ne.
Spočítal jsem přesně počet přihrávek, ale medvěda jsem si nevšiml. Obchází mě hrůza, co by se mohlo stát, až při některé své jízdě po Praze na kole budu naprosto přesně vědět, kam odbočuje které osobní auto - a přehlídnu náklaďák, který jede rovně...
Tady je to dáno tím, že tě na začátku navedou na to, co chtějí spočítat, ty se na to soustředíš a černého medvěda mezi dalšími černými hráči přehlídneš, protože se vědomě soustředíš na něco jiného. V provozu je to méně pravděpodobné, jseš zvyklý sledovat vše, jiné by bylo, kdyby ti řekli, že máš na bílích autech spočítat modré tečky, potom by jsi ten nákladák přehlídnout mohl.
jsem rád že ačkoliv jsem to neučinil já, tak hned první dva přispěvatelé vykecali pointu.
noooo, já anglicky neumím, takže jsem nevěděl, co se po mě chce. ALe koukal jsem se na to, jak si tam pinkaj a přemejšlel, vo co jako má jít. Nepochopil jsem a teprve, když jsem si přečetl potom Medvědův příspěvek, tak jsem zjistil, že tam má bejt nějakej medvěd. Čemuž jsem nevěřil a pustil si to znova. A nevěřil svým očím!!!
díky, žes v prvním příspěvku prozradil pointu
Nezbývá než doufat, že si to co nejvíc lidí zkusí dřív než začne pročítat diskusi. Moc se omlouvám.
Hele to máš jedno, já jsem tedy věděl, že se objeví medvěd a tak jsem spíš chtěl spočítat ty přihrávky. Vyšlo mi jich 17 :) Asi se tím dá zdůvodnit, že v diskusi "O traktorech a mrtvých cyklistech" jsem ve škatulce s těmi, co mají častější pocit ohrožení, vidím pohyb míče i tam, kde není. :))
Stary :o) ale pekna hricka.
Pripomina mi to jednu zalezitost- kdyz kdysi stredoveci moreplavci objevovali dalsi a dalsi casti Jizni Ameriky, domorodci znazornovali jejich lode jako velke cluny s mraky nad nimi. Proste si neumeli predstavit tak velke plachtovi, tak videli, jak se nad nimi vznaseji oblaka. Lidskemu oku je utajeno urcite strasne moc veci- diky lidskemu mozku :o)
Divné, já si všimnul toho člověka v masce, a díky tomu prošvihnul jednu přihrávku a špatně spočítal - vyšlo mi 12 .. asi mám poruchy soustředení ;-)
Nemohl jsem to dát,jelikož jsem nevěděl co mám dát.
Banda lidí si hází balónem a já mám něco dávat ?
Šaška v převleku jsem viděl hned jak dorazil.
Příště něco česky pokud možno. !!!