Ahoj,
potreboval bych poradit s vyberem letnich navleku na tretry do deste. Nemate nekdo nejake zkusenosti?
Diky
M.
Když jsem přemýšlel o zimních návlecích, taky jsem se tady ptal. X lidí mi je rozmlouvalo, někdo poradil tyhle, někdo tamty.
Tak jsem dojel do cykloobchodu, řekl že chci zimní návleky a že mi nejvíc lidí doporučilo ty od BBB. Pepa je vyndal z regálu, dal mi je do ruky a řekl, že jsou fakt fajn, a že s nima jezdí taky a že stojí tolik a tolik. Vyndal jsem peníze z kapsy, koupil je, okamžitě nazul a od té doby je zdárně používám.
DOporučuju naprosto stejný postup s těma letníma. Koneckonců to tak, až je budu potřebovat, udělám taky.
Co vim ja, tak naprosta prodysnost zevnitr a nepropustnost zvenku se u navleku vylucuji. V opravdu nepromokavych navlecich ti bude proste vedro.
Proti desti v lete pomuzou asi jenom tretry s membranou, ale teplo oproti lehkym vetranym tretram v nich bude stejne vetsi.
...anebo sandále. vedro v nich nebude a velice rychle uschnou. pokud teda ale nemáš problémy se "studenýma nohama" jako např já (studené nohy mám i při 30 st ve stínu)...
jo taky jsem pro sandály. Mám LAKE a jsou super a jezdím v nich od lo%nskýho jara. (asi) Nebyl problém ani v zimě. Teď jezdím jen v ponožkách. Když mrzlo a bylo chladno i ve třech vrstvách fuseklí, tak jsem koupil zimní návleky a pohoda. V létě návleky netřeba. Jezdím bos a používám tedy ty samý, co ty :o)))