Prosim poradte ake sedlo je podla vas the best of na dlhe jazdy dakujem
Takové, k kterého nebolí prdel. Jestli máš stejnou jako já, tak třeba to moje:-D
Odpověď strohá, trošičku ironická, ale pravdivá. Bohužel skoro pro každé pozadí je jiné to nejlepší sedlo.
tak dik to ste mi moc neporadili
brooks b 17, je to klasicke kozene sedlo a prvych 100 km na nom je pohroma, ale potom sa ti tak dokonale vytvaruje na zadok, ze uz sa ho nebudes chciet zbavit. ja ho mam uz na piatom bicykli a stale super...
Kožené sedlo Brooks, B17 nebo Flyer s pružinama. Dělaj se už 100 let a stále není nic lepšího na dlouhý jízdy. Koukni na www.azub.cz.
Nikdo Ti konkrétní sedlo neporadí, protože každému opravdu sedne něco jiného... Každý máme zadek (a sedací kosti) trochu jinak stavěné a to co vyhovuje mně, může už druhého vyloženě mučit... Tohle je otázkou zkoušení, zkoušení a opět zkoušení... Třeba budeš mít štěstí a padne Ti hned to první, možná...
A co bys mi poradil, kdybych se tady na fóru začal ptát jakou potřebuju velikost bot a jak je potřebuju široké?
Samozřejmě bez udání toho, jakou mám velikost nohy nebo šířku chodidla.
Asi bys mi také nedokázal poradit pro mě ideální botu.
Se sedlem je to úplně stejné.
Nezlob se na mě, sám teď tenhle problém řeším a mám z toho hlavu zamotanou. Možná podlehnu reklamě a některým referencím a pořídím Specialized BG2. Je to ale skok do tmy, uvidím až časem.
nehledě na předchozí příspěvky by zmíněné BG2 mohlo být Tvým favoritem, já mám dvě a na další kolo koupím třetí. je to první sedlo v mém životě u kterého se projevuje efekt, že čím déle na něm sedím, tím mi přijde pohodlnější. skok do tmy to nebude, spíš do lehkého šera
tady máš pohodlné seldo http://www.nakole.cz/diskuze/tema.php3?id=3833 doknce i s návodem jak ho vyrobit