Pošli foto a cenu, třeba se dohodnem a já prodám svýho leháče
myslim ze je to tahle http://lehokolo.com/view.php?cisloclanku...
Nestaci ten inzerat obnovit jen jednou? To musis vse? To snad neni mozny.
neberes to nejak moc vazne?
Jj, bere, já se mu divím, že mu vadí tři vlákna na jednu a tu samou věc, ještě bych tak tři přidal .-)))))
Promin, ale na nakup/prodej je tu bazar a ne diskuze. Jeste bych to skousl, kdyby to vlakno tady bylo jednou. Ale trikrat? Ja za to nemuzu, ze se mu to nedari prodat. Ale kvuli tomu to sem nemusi cpat hned 3x. Stacilo obnovit to puvodni vlakno, kde to nabizi....
Souhlasim s tebou, ze jedno je az dost, ale v pripade lehokol mi umisteni do tohoto leho gheta prijde vhodne a patricne. Aspon ja tu vidim takoveto prispevky rad a rad je i ctu proto jsem sem i doplnil odkaz na fotky. Ne tak uz reakce, ktere to u nekterych jinych z nas vyvolava.
"Souhlasim s tebou, ze jedno je az dost"...tak proc jsi probudil i to druhe vlakno?:-)
Ne me jen stve, ze kdyz tu nekdo neco hleda a v minulosti se to probiralo, tak ho hned poslem nahoru do vyhledavani. Je zbytecne zakladat vlakno. No a pak se tu behen dne objevi tri uplne stejna vlakna...navic inzerat. Musis uznat, ze kdyby to delal kazdej, tak tu bude peknej binec....
Takze myslis, ze je uzitecne uplatnit stejny postup na stale stejne dotazy na sedlo, boty, brzdy a hlavne vyber te NEJSPRAVNEJSI varianty stale stejneho trekkoveho kola v hlavni diksusi?
Ach jo:-) Ne neni. A taky se tak nedeje. Ale v urcitych pripadech je to nutne. Zvlaste, kdyz stejne vlakno tu zadal nekdo pred par dny.
A ty si myslis, ze je vhodne davat do diskuze inzeraty a kdyz se mi nedari prodat, tak ho po 14 dnech obnovim? A pro jistotu 2x, abych byl videt?
Tříkolka mne zajímá
Ak ťa zaujíma trojkolka, pozri si aj toto. To len pre možnosť volby. http://majsterem.rajce.idnes.cz/trike_frame/
Majster: Měl by zajímalo na kolik vyjde od tebe tan rám - psal jsem ti už 2* email ale pokaždé se mi to vrátilo.. Díky T
Ten rám bude za cca 10 000 Kč. V cene bude komplet riadenie, sedlo bez poťahu, vedenie reťaze, komaxitový lak. Za príplatok 1500 Kč budu k tomu bubnové náboje.
Prohlédl jsem si obrázky, kolik by stála komplet tříkolka, nemusí mít nátěr, i kola vypletu sám.
V cene je: rám z komaxitovým lakom podla vlastného výberu(farba+mat alebo lesk), riadenie (spojovačka z guláčmi, zvyslé čapy zo základnými ložiskami ako sú v hl. zlož., riadidlá), vedenie reťaze(kladka, PE trubka), sedlo je súčasťou rámu(bez poťahu). Riadenie je robené na bubnové náboje od Delfi-Reha. Rám je tenkostenná ocel 11523 (Hi-Ten) zvarovaná TIG-om. Geometria rámu podobná austrálskemu základnému modelu. Riadenie je podobné tomu na Catrike. To všetko za 10 000Kč. Je to málo, alebo moc? 90% vecí je upravovaných strojovo (sústruh, fréza, vyvrtávačka, ohýbačka), profesionálne zvárané v prípravku. Ďalšie dotazy na mail.
Zabudol som, náboje nie sú v cene.
Budúci týždeň dám fotky zvareného rámu.
Takže na prodej je rám bez výpletu a bez kol za 10 tis. Co by stál zbytek (bez potahu sedla?
Čo myslíš tým zbytkom? Ak súčiastky tak podla toho čo si tam dáš.
Myslím tím kolik by stály komponenty, které je třeba dokoupit, aby byla tříkolka kompletní ( výplet mám ), uvažuji o koupi, běžné cyklo komponenty nejsou problém, ale přední kola jsou letmo a mají myslím bubnové brzdy, nevím, kde se kupují a za kolik i foto rámu by bylo dobré, jde mi o celkový rozpočet - ne přesně, přibližně.
Rám je robený na bubnové brzdy, ktoré kupujem v Delfi-Reha (google to istí). Môžeš si ich kúpiť samostatne, alebo ich objednám ja. Cena je okolo1500-2000 kč za pár(neviem presne, kupoval som už dávno). foto rámu bude utorok, alebo v stredu, skôr nebudem mať čas. Odkaz bude v mojom vlákne (do tohto sme sa akosi votreli) "trike".
Na môj trike prosím reagovať v tomto vlákne http://www.nakole.cz/diskuze/tema.php3?id=5855
Prosím foto a cenu trike