V neděli bude nejtepleji v měsíci březnu.Doufám,že ani vítr nám nepokazí vyjížďku.Kdyby moc foukalo tak mám v rezervě pěknou cestu ukrytou v lese a nejkratší.Je z ní pěkný výhled na ten náš Moravský úval
Tož mrznout přes den nemá,nebude-li pršet jsem v 9.55 před vchodem Baumaxu.
jsem poněkud nahlodán nepříznivou předpovědí slibující nechutný vítr, rozhodnu se aktuálně v neděli ráno, pokud nepojedu pošlu smsku včas, aby jste na mě nemuseli čekat.
foukat bude samozrejme jen do zad :-D
Dnes a zítra se vyprší.V neděli bude hezky i podle předpovědi.Tak v 9,15 vyrážím k Baumaxu.Same ,píšu Ti číslo mobila do Tvé schránky,kdybys potřeboval navigaci.
Dnes jsem byl na leháči v Prostějově.Příjemně mrholilo celou cestu.Nakonec ze mne kapala voda ,ale durch jsem nebyl.
Ale v neděli pršet nebude.Však víte,že když to vypadalo s počasím nejhůř,tak vyjížďka se vždycky vydařila.Co Radek,ten se neozývá.
No jo, taky pojedu. Věřím, že pršet nebude a vítr mi nevadí, dokud se udržím na kole. Část cesty přece musí být s větrem v zádech, ne?
Asi pojedou jen skalní.Tak uvidíme, kteří to budou
Tož skalní Hanáci-ležáci s výjezdem počítají.
moje ucast je ohrozena, pravdepodobne se nebudu schopen zucastnit cele akce.
Nevadí důležité je se zůčastnit.Zvítězit mohou jiní
Dnešní vyjížďku neuskutečníme z důvodů nepřízně počasí.
Nevadí.příští neděli si to vynahradíme
Tak jsem si vyjel sám, trasa sice trochu jiná, ale hodilo to nakonec 92 km. Jel jsem z Prostějova přes Vrbátky do Olomouce, pak směr Velká Bystřice, Svatý Kopeček, Hlubočky-Mar. Údolí, Přáslavice, Vel. Týnec, Grygov a zpátky na Prostějov. Pršelo vytrvale celou cestu, pořádný vítr se zvedl až posledních 15 km, ovšem proti.
Možná lepší než za týden, kdy má snad i mrznout. To si spíš rozmyslím. Když k tomu nebude ještě sněžit, tak to snad půjde.
Radku jsi pravý skalní.Že jsi nezazvonil,když jsi jel kolem.Asi bych vyrazil s Tebou.Stejně jsem to večer nevydržel a vyrazil jsem na leháči do Olomouce.Takže Jurimíre a Radku asi tuším jak vám bylo.Vítr,domů protivítr,déšť ale slabší přeháňky.V 21hod.jsem byl doma.Radku byla už ráno uzavřená silnice z Tážal.Tam se mi jelo dobře,žádná auta.Ale zradila mne baterka Fenix.Zhasla,tak jsem jel jen s blikačkou.
Je tam špatný nějaký kontakt.Musím se na to podívat.Jinak ji reklamuji.
Do neděle zapomeneš a pojedeš 200km,jak tě znám
Moje nedělní vyjížďka k černé labuti. Pár fot zde: http://album.volny.cz/honday/browse.php?album...
zvláštní pták. To jsem ještě neviděl.
Vzpomněl jsem si na "S čerty nejsou žerty". Kterejpak čertík je asi tohle ;o)
Jo, je to rarita. Ukazovali ji minulý týden v televizních zprávách, jinak bych o ní ani nevěděl.
A řekls jí, aby se proletěla zkusuïla na pár dní nekterý z rybníků u nás, abych si jí taky prohlédl?
Řekl, ale říkala, že když ji chceš vidět, musíš přijet za ni, že není žádná děvka, aby někam lítala za chlapama.
no jo no. Nafrněná ženská... :o)
Černé labutě v neděli nebudou,ale možná už přiletěli černí čápi.Při velkém štěstí je v neděli možná potkáme.Ale ty jsem naposledy viděl před 15-ti lety na cestě k Rešovským vodopádům.Tak nevím jestli se již neodstěhovali.
Místo srazu a hodina zůstává - BAUMAX v 10,00 hod.
Tož neděli mám pro tuto vyjíždku zabukovanou,budu tam.Tedy pokud mne do té doby nesežere nějaký drak.
Máme si vzít běžky, nebo sjezdovky?
Zítra v 10 hod odjíždíme směr Štbk,přes Jívovou asi ne dnes jsem tudy jel ale je to neskutečný krpál.Pojedem přes Bělkovice Lašťany směr Moravský Beroun.Ale asi odbočíme na Domašov u Šťbk Těšíkovská kyselka místo piva by nebyla špatná.Uvidíme na místě.Podle chuti zůčastněných.
špatná by možná nebyla, ale má málo vitamínů a nulový obsah živin, známe přece podstatně komplexnější "joňťáky"... navíc po jejím požití reznou trubky, což je pro majitele /zejména žlutých ocelových/ kol nedoporučeníhodné.
Tak Vlada konecne vyjel na svem milackovi Azub 5. Opravdu mu slusi a dobre jede. Dojel na nem az na Tesikovskou kyselku. Prohlednete si par neumelych fotek.
http://pedrodos.rajce.idnes.cz/Tesikovska...
Tak konečně Vladaza vyjel na leháči, to bude asi už pěkně. Já sem si vyjel jen kousek do troubeckýho lesa, zato sem narazil na medvídka, pár fot tady: http://album.volny.cz/honday/browse.php?album...
"pětka" jede, po čertech, dobře. zde je místo i na neplacenou reklamu - v krátkém spotu bych chtěl vyzdvihnout nově nasazený Schwalbe Big Aple /2"/ na předním postu, oproti Marathonu 1,5" velký příspěvek k pohodovému dojmu z jízdy i na horším povrchu, odvalování stále velmi dobré - doporučuji!, co bych ovšem zásadně nedoporučil byla topinka s tvarůžky konzumovaná pisatelem příspěvku na Pohořanech /následky totální nasáklosti tukem a celkové nestravitelnosti jsem musel ještě doma ladit ferákem/, rovněž pivko oscilovalo mezi známkou 3 - 4, víkendový servis se jeví slabší , zřejmě i díky ochotné, ale profesně nevyzrálé obsluze brigádnických ochotníků