I ty, Brute ? ;-)
Nezklamals ....
Nebudou mít levné kvalitní dámské helmy, nejlépe bílo-vínové nebo bílo-červené? Koupil sem ženě kolo, ale helmu odpovídající kombinace nemůžeme sehnat ;)
... na obrázku bílo-červená je. aká bede v reálu neviem ...
8-)
http://www.mojekolo.cz/2054-air-8-women-red
http://www.mojekolo.cz/2060-propero-women-red
kdybys dal vědět před týdnem, mohl jsem ti koupit u nás- vínově červená s bílou a modrou byly v akci"výprodej přebytků obchoďáků" za 65 Sk, normálně stojí kolem 700,- i se štítkem,světla (podobná Author X-Ray 5) se stejnou svítivostí za 36 Sk- no bomba, jen oblečení na kolo nebylo.
hlavně nezapomenout na osmého :o))))))))))
lídla vem čert!
Nezrušili to náhodou nastupující kapitalisti?
Tak dneska už pověsili na www.lidl.cz nabídku a určitě si něco vyberu. Snad bude spokojenost...
Pudu se podívat na ty volné kraťasy, dvě sezóny určitě vydržej a za ty prachy... :-)
Já se už těším! Hned půjdu koupit computer. Nemohu totiž sehnat žádný drátový s teploměrem. Za tuto cenu není ani samotný teploměr. Jen jsem zvědav, jestli bude fungovat. Ale 2 roky záruka...:-))
Koupil jsem v Lídlu komputer s teploměrem "Pro cycle F20" docela lacino, ale po jízdě se mi při druhém nasazení vynulovaly všechny údaje za jízdy.Po nastavení se to samé stalo zas. Po reklamaci a výměně to samé, ale už ho nevyměnili, nebyl, tak jsem si ho nechal a používám ho jen jako teploměr- je celkem přesný.
Taky mi to delal. Staci trochu napružit kontakty u baterie a je to.
Nenech se odradit, mam obycejne dratove tacho z Lidlu ProCycle nebo jak se to jmenuje s teplotou a funguje naprosto bezchybne. Vypada sice trosku jinak, nez ten z te aktualni nabidky na 6/3/2008, ale nejspis to bude jenom jina krabicka a vnitrek bude stejny. Stal me tusim 140 penez pred cca rokem a pul...
Hergot, a ja se tesil ze si tam koupim dalsi cykloboty a ono prd :( Z prave boty se mi vytrhl kufr tak jezdim jenom s jednim :-), jinak vyborny boty, 4tis km se mnou najely, po horach jsem je prosel, zahradku s nima zryl.. :-)
Ty máš SPDčka i na rýči? :-)
proto se mu asi pravý kufr vytrhl, s rýčem je potřeba pohybovat souměrně!!!
Němčouři a Italové boty v nabídce mají. Je třeba vyrazit za hranice všedních dnů :o)))
Boty budou teď 7.4., ale jen ve velikostech 41 - 45, takže se o5 nechytám ...
8-(
proč? SI vycpeš špičky ;O)
Pošleš mi vycpávky botu zvětšující, pak jistě (na 47-ičku).
na tohle mi tatík od puberty, kdy jsem začal mít větší nohu než-li on, doporučoval kopat špičkama nohou do zdi. Při pravidelném a opakujícím se "cvičení" prý noha získá ty "správné" rozměry. Tedy si bez obav kup ty pětačtyřicítky a začni "cvičit". Do léta ti budou akorát! ;o)
Tobě to pomohlo? Nebo ti palec zbytněl a teď musíš furt a stále nosit sandály, páč se ti do jiných bot nevejde?
8-)
já to nezkoušel. Psal jsem přeci, že mi to tatík říkal v pubertě, no a to si skoro všechny děti myslí, že na světě není větší blbec nežli jejich rodič... V tu dobu jsem dělal většinou naprostý opak toho, co tatík chtěl... ;o)
Nakoupili jste? Když jsem dorazil ke krámu, nebyly vozejky. V kaufhale to vypadalo jako v Domově důchodců.
v neděli jsem měla tu čest - tedy potřebu, nutně něco nakoupit a Lidl byl při cestě. Připadala jsem si tam, jak když jsem poprvé v obchodě, nemohla jsem nic najít. Jedna dobrá duše, nejspíš tam nebyla poprvé se mě ujala a vše mi ukázala. Pak ještě trocha paniky u pokladny, kdy jsem nevěděla jestli mám vážit zeleninu já nebo pokladník. To že by tam mohli prodávat i něco související s cyklistikou jsem ani nezaznamenala. Tak třeba příště.
Abych nezapoměl, všechno nejlepší Tomáši!